Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:09

ne zelim da podcjenjujem njihove navijace,ali mi ne izgledaju kao neko ko daje njihovoj repki krila!!!!
to govori i podatak kako su igrali kod kuce u nekim utakmicama,i zvizduci sa tribina,...pa cak i poslije pobjede!!!!!!!!
naravno nekada je nemoguce porediti 7,8,9000 sa 55 000 ali se zna kakvi su oni navijai slabo ide eto zvizduka,eto hajk na igrace...a zna se kakvi smo mi,bar u ovim kvalif....jedini tim koji primi 5 komada i biva ispracen ovacijama.....
e u tome je razlika i mislim da ce biti trenutaka kada cemo nadglasati portugalce....
a sto se terena tice,neznam zasto i kako,ali mislim da imamo i jaci i bolji tim od portugala....
deco-misimovic....miske bolji
cijeli napad portugala...nas napad....tu necu da pricam....dzeko-ibisevic....
odbrana...hmm pepe-i nas spahic....mislim da je spaha srcaniji i bolji...e sada odbrana kao odbrana...
U SVAKOM SLUCAJU JA SAM SIGURAN 100% U POBJEDU TAMO ILI U NAJGOREM SLUCAJU REMI.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 12:15

Mi imamo ono što Portugalci nemaju - Legea dresove!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 nov 2009, 12:16

da je spahic bolji vec odavno bi igrao u nekom vecem klubu. jos je stariji tri godine od pepea. mislim spaha je legenda, ali nije bolji od pepea.

pogjedaj brate navijace benfike, i ostalih. imaju jako lude navijace.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 nov 2009, 12:16

JuventusTorino je napisao/la:Pepe se sa stopera seli u vezu

Jedini istureni portugalski napadač bit će Lidson.
Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Karlos Kviroz (Carlos Quieroz) gurnut će stopera madridskog Reala Pepea na poziciju zadnjeg veznog, što bi trebalo biti jedno od taktičkih iznenađenja u sutrašnjoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo u Lisabonu protiv naše selekcije.

Pepe će, vjerovatno, imati zadatak da kvari naše akcije, odnosno najviše motri na kreatora bh. igre Zvjezdana Misimovića.

Prema istim izvorima, a to su kolege novinari iz Portugala, Kviroz će na travnjak stadiona Luž izvesti golmana Eduarda, člana Brage, bekove Miguela (desno) iz Valensije i Velosa (lijevo) iz lisabonskog Sportinga, stopere Karvalja (Carvalho) iz Čelzija i Brunu Alveša (Alves) iz Porta.

Pepe će igrati zadnjeg veznog, ispred njega kao centralni igrači Deko (Deco, Čelzi) i Raul Meireleš (Meireles, Porto), po desnom krilu Nani iz Mančester junajteda i lijevom Simao iz Atletiko Madrida. Jedini istureni napadač bit će Lidson (Liedson) iz Sportinga.

- Morat ćemo iskoristiti naše iskustvo i zrelost. Čini mi se da je ovo najvažnija utakmica u našim karijerama, ali bilo bi važno da igrači sačuvaju mirnoću, kao da je riječ o nekom običnom susretu - rekao je jučer Kviroz.

IZVOR(AVAZ)
nema sanse da Pepe igra zadnjeg veznog izgubio bi puno lopti..a bilo bi dobro po nas da budne,,on samo moze da igra na stoperskoj poziciji,,al kad pogledas ovaj tim Portugala jaci smo naprijed puno..od njih jedino Simao je brz i mogu iz kontiri biti opasni..jaci smo.......

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 nov 2009, 12:19

Wolverine je napisao/la:da je spahic bolji vec odavno bi igrao u nekom vecem klubu. jos je stariji tri godine od pepea. mislim spaha je legenda, ali nije bolji od pepea.

Po čemu si zaključio ? Ako si po tome što on igra u lošijem klubu , onda ZDRA`O ! :roll:
Po tvome bi svako sad od boljih igrača trebao igrati u Barci, Realu,M UTD-u...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 nov 2009, 12:21

Wolverine je napisao/la:da je spahic bolji vec odavno bi igrao u nekom vecem klubu. jos je stariji tri godine od pepea. mislim spaha je legenda, ali nije bolji od pepea.

Spaha igra srcem,i bori se i onda izgleda nam jak,napravi i on kiksova,ebiga cilj protivnickog napadaca je da nadmudri stopera ..ebeno je biti stoper...A Pepe spada u vrh stopera,,,Spaha se nemoze poredit sa Brunom Alvesu u kvlaitetu,,al moze sa R.Costom iz Wolfia... :mrgreen:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 13 nov 2009, 12:23

Knele je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
Ada je napisao/la:Hej , neko je spomeno procjene portugalaca o dolasku oko 10 000 nasih navijaca, pa ako moze da nevede izvor te vijesti ;)

Ne znam tacno na kojoj stranici al sam i ja citao kako ce biti nasih 10 000
dolazit ce iz svih djelova svijeta u lisabon ;)
Nemojte pisati nebuloze, to je sinoć Marjan rekao pa se kasnije ispričao i sam priznao da je pretjerao...Ali, slažem se, u najboljem slučaju broj navijača će biti približan.
pise na **** da ce bit preko 1000 navijaca al ko zna hoce li svi moci uci na stadion........
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Invaders
Kontakt:

Post Postao/la Invaders » 13 nov 2009, 12:29

Lisabon ima da gori! :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:30

nema sta sve poznavaoci fudbala....
dakle ...od spahica je bolji svaki igrac u odbrani koji igra u timu jacem od stazbura!!!!!!!!odlicno....
EDINE DZEKO ti si chuna za gospodina benzemu,za gospodina boriela...itd itd...takodje od tebe je bolji berbatov,itd itd...
gospodne misimovicu vase znanje napsram velikana veznog reda tipa gutija,gatuza,xavi alonsa :lol: kerika itd itd je ravno nuli...ipak oni igraju u NAJVECIM KLUBOVIMA...ma onaj svajnstajger je za tee izmislio fudbal ipak on igra u bajernu....eto tako znaci....
a to za navijace...nidje veze...kazes od benfike navijaci....ok,a koliko navijaca benfike ce biti na ovoj tekmi i da li ce biti sve to organzovano???malo sutra....
isto kao sto na nasoj tekmi nema HZ.TM.RA...organizovano tako i na njihovim tekmama nema ovih onih..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 nov 2009, 12:34

nemoj porediti te igrace sa onim sto sam ja reko. pepe je glavni odbrambeni igrac reala. to je velika stvar. ma uostalom necu da se prepirem.

i nemoj da poredis njihovu organizaciju navijaca sa nasom. kod nas je 0. vidjet cemo sutra kakve navijace imaju.

osjecaj se pozdravljenim.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:38

osjecam se pozdravljenim...
a taj pepe je onaj sto je glavni najsupljijoj odbrani ????
to ona odbrana sto primi 3 komada od milana...i jedan citi ponisten =5????
STRASNA ODBRANA NEMA STA........
u realu u odbrani sve manekekn do manekena....pa tako i PEPI
onaj ga mali pato 20 puta na nos nasadio.....disciplina 0 crveni pusi svako malo....NIDJE VEZE....u primeri ima bar 10 boljih odbrambenih od njega.... 8-)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 nov 2009, 12:39

Wolverine je napisao/la:nemoj porediti te igrace sa onim sto sam ja reko. pepe je glavni odbrambeni igrac reala. to je velika stvar. ma uostalom necu da se prepirem.

i nemoj da poredis njihovu organizaciju navijaca sa nasom. kod nas je 0. vidjet cemo sutra kakve navijace imaju.

Pa dobro nisam ni ja rekao da je bolji spaha i slično, nego mi malo glupo poređenje ako neko igra u Realu da je bolji od nekog ko igra u Monpeljeu , što uopšte nemora da znači. Pa znam koliko hoćeš igrača iz "manjih" klubova koji su bolji od nekih koji igraju u većim klubovima...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 nov 2009, 12:43

Zagor je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:nemoj porediti te igrace sa onim sto sam ja reko. pepe je glavni odbrambeni igrac reala. to je velika stvar. ma uostalom necu da se prepirem.

Pa dobro nisam ni ja rekao da je bolji spaha i slično, nego mi malo glupo poređenje ako neko igra u Realu da je bolji od nekog ko igra u Monpeljeu , što uopšte nemora da znači. Pa znam koliko hoćeš igrača iz "manjih" klubova koji su bolji od nekih koji igraju u većim klubovima...

Hajd zivotati onda nabroj al nemoj rezerviste neg standardne igrace usporedi,plus da ti kazem neubrajaj mladice ispod 23 godine jer oni tek postaju igraci i mogu zavrsit u Realima,Liverpolima itd...hajd da cujem
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:46

deco-misimovic!!!!!!!!!!!!!!
dzeko-borielo...
meni zasad dosta

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 13 nov 2009, 12:49

johnnyHZ je napisao/la:nema sta sve poznavaoci fudbala....
dakle ...od spahica je bolji svaki igrac u odbrani koji igra u timu jacem od stazbura!!!!!!!!odlicno....
EDINE DZEKO ti si chuna za gospodina benzemu,za gospodina boriela...itd itd...takodje od tebe je bolji berbatov,itd itd...
gospodne misimovicu vase znanje napsram velikana veznog reda tipa gutija,gatuza,xavi alonsa :lol: kerika itd itd je ravno nuli...ipak oni igraju u NAJVECIM KLUBOVIMA...ma onaj svajnstajger je za tee izmislio fudbal ipak on igra u bajernu....eto tako znaci....
a to za navijace...nidje veze...kazes od benfike navijaci....ok,a koliko navijaca benfike ce biti na ovoj tekmi i da li ce biti sve to organzovano???malo sutra....
isto kao sto na nasoj tekmi nema HZ.TM.RA...organizovano tako i na njihovim tekmama nema ovih onih..
haj ubi' se!!!
Volim te Bosno!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:50

xavi26 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:nema sta sve poznavaoci fudbala....
haj ubi' se!!!
da i????

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 nov 2009, 12:50

johnnyHZ je napisao/la:osjecam se pozdravljenim...
a taj pepe je onaj sto je glavni najsupljijoj odbrani ????
to ona odbrana sto primi 3 komada od milana...i jedan citi ponisten =5????
STRASNA ODBRANA NEMA STA........
u realu u odbrani sve manekekn do manekena....pa tako i PEPI
onaj ga mali pato 20 puta na nos nasadio.....disciplina 0 crveni pusi svako malo....NIDJE VEZE....u primeri ima bar 10 boljih odbrambenih od njega.... 8-)
:lol: :lol: super pa kad dodju u Real izgledaju bahato..kao Albiol koji je Valenciji bio beton,a sada se gubi..problem je i sredine koja slabo pmaze odbrani i bokova koji su Realu jako ofazivni...neparkiraju autobus kao Milanovi igraci pa onda u kontri sta uspiju uspiju :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 nov 2009, 12:51

Mozda ovako Ciro pocne:

-------------------------Begovic---------------------------
---------Jahic--------Nadarevic---------Spahic----------
---Bajramovic-----------------------------Medunjanin---
---------------------Rahimic------------------------------
---------Ibricic-------------------Salihovic---------------
-------------------Misimovic-------------------------------
----------------------------Dzeko--------------------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 12:53

hahaha cuj milan parkirao autobus hahhaha....autobus zabi 4 gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tako ce sutra PEPI da trazi loptu kad mu je dzeko ibisevic i miske kroz usi pocnu provlaciti!!!!!!!!!!!!!
ja znam da ovdje ima FANOVA reala i da im je tesko citati ovo za PEPOG ali jebg.....
po meni i za mene je SPAHIC ZA NJEGA IZMISLIO FUDBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sto neko ima vise sretnih okolnosti pa dogura do reala ili barse to je druga stvar!!!
ipak je lakse PORTUGALCU doci u real NEGO BOSNACU!!!!!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 12:57

u lisabonu očekujem ovakav scenario

Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.