Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Kevin
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2014, 12:07

Rooney88 je napisao/la:Jel` ima kakav pristojan video na YT o HIIT-u? Ukucah i izbaci mi trilion klipova. :mrgreen:
eo, radi s ovim pajdom

" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 avg 2014, 12:53

Kevin je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Jel` ima kakav pristojan video na YT o HIIT-u? Ukucah i izbaci mi trilion klipova. :mrgreen:
eo, radi s ovim pajdom

" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
Hvala lave. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2014, 18:57

upm sta da radim vise, imal koja krema
slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 15 avg 2014, 19:37

Imaš za trudnice krema u apoteci,ne zamaraj se tu izblijedi fino, meni po bicepsu baš ispucala koža i tu mi je već nije tako fino izblijeedilo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 avg 2014, 19:45

Nema lijeka za to .. ima krema protiv strija ali ona se koristi dok se ne pojave strije. Kad se pojave gotovo je .. yebiga
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2014, 19:51

IlPrincipe je napisao/la:Nema lijeka za to .. ima krema protiv strija ali ona se koristi dok se ne pojave strije. Kad se pojave gotovo je .. yebiga
GameFKS je napisao/la:Imaš za trudnice krema u apoteci,ne zamaraj se tu izblijedi fino, meni po bicepsu baš ispucala koža i tu mi je već nije tako fino izblijeedilo.
nista onda, znaci idemo dalje :think:
samo kod mene po bicepsu je stvaro ruzno al haj sta ces. :)

BackSpace United

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2014, 21:46

Nerminovic je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Nema lijeka za to .. ima krema protiv strija ali ona se koristi dok se ne pojave strije. Kad se pojave gotovo je .. yebiga
GameFKS je napisao/la:Imaš za trudnice krema u apoteci,ne zamaraj se tu izblijedi fino, meni po bicepsu baš ispucala koža i tu mi je već nije tako fino izblijeedilo.
probaj sa nevenovom masti, ako imas nekog domaću da pravi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2014, 21:50

Nerminovic je napisao/la: samo kod mene po bicepsu je stvaro ruzno al haj sta ces. :)
Isti problem. :|

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2014, 22:24

mandraX je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: samo kod mene po bicepsu je stvaro ruzno al haj sta ces. :)
Nista, idemo dalje - tako je kad damo sve od sebe u teretanu. :lol:
Kako je kod tebe? Kod mene je ovo vec dugo, samo mi je sada nesto ruzno kao nikad prije. :think:

BackSpace United

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2014, 22:25

mandraX je napisao/la:
Nista, idemo dalje - tako je kad damo sve od sebe u teretanu. :lol:
Kako je kod tebe? Kod mene je ovo vec dugo, samo mi je sada nesto ruzno kao nikad prije. :think:
Ma ispočetka je bilo samo ovako kao u ovog momka gore na slici, jer sam tad forsirao samo sklekove doma...međutim, krenuo u teretanu ima 10-tak dana, haos...proširilo se na biceps.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 avg 2014, 22:30

I ja sam ovo imao i samo mi je proslo :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2014, 22:34

@mandraX

Cekaj, ''ovog momka'', to mislis na mene? :lol: :D

Bas sam bio na treningu i pitao ovog momka (sve zna o treningu) i kaze prije sto treniras mazi se sa masnom kremom i prije sto ides spavati.

BackSpace United

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 avg 2014, 22:37

Jedno pitanje oko ovog HIIT-a. Ako ne budem mogao u komadu 45 minuta izdrzati u ovom ritmu, jel` varanje ako pauziram 20-tak sekundi da malo povratim dusu ( :mrgreen: ) ili da idem dok bude moglo i da zavrsim za taj dan a onda sutra sa vjezbama za dan 2?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2014, 22:38

Kevin je napisao/la:
probaj sa nevenovom masti, ako imas nekog domaću da pravi..
hocu jarane, bas rece ovaj jedan momak

hvala :tokralju: :salut:

BackSpace United

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 avg 2014, 22:47

hahaha, haj da se upišem na temu i taman sam naletio na podoban razgovor...

helem, ovako, ako imate već strije nema drugog načina da ih uklonite osim laserski.. ja sam probavao razne kreme, pa i one neke puževe s reklame na televiziji i nema efekta. nikakva. šta ja znam, možda je to samo do mene, ali vrlo teško Bgm... i ja imam mnogo veće probleme nego vi, a ja još ni ne idem u teretanu, kod mene je problem što sam za jedno ljeto(dok sam bio još dijete) izrastao haman 20-30 centimetara, i valjda koža nije bila spremna i nastala su pucanja.. tako mi je čitavo lijevo rame ispucalo, bicepsi, leđa, bokovi(znači one trudničke strije, k'o da sam se porodio bokte) i sad sam primjetio i na desnom ramenu lagano jednu poveliku crtu, to je vjerovatno od sklekova ili ponekih kućnih bučica(jer kako kažem ne idem u teretanu)...

e sad, ono najvažnije, nemojte si džaba nabijati komplekse sa strijama, vremenom će one i izblijedjeti, jer evo vidim po sebi, na početku bude ljubičaste, a sad su evo kod mene haman roze, tj. morate se približiti da vidite...
kao što kažem, nemojte sebi umišljati: "neće me niko zbog ovoga", "ne smijem skinuti majicu zbog ovoga", ljudi to je haman i neprimjetljivo, ali kad pogledate neke ljudi koji nemaju ruku ili nogu, onda samo zahvalite Bogu na ovom već postojećem. Znam, i ja sam bio takav ispočetka, "samokritičan" (u negativnom smislu), al onda jednostavno mi je postalo svejedno, i haman, svako ih ima negdje po nekom dijelu tijela, eto npr. jedne prilike je Duncan davao intervju i čitava njegova ramena su u strijama(a ne vidi se dok mu se ne približi skroz, kao tad kamera) tako da, ne umišljajte si...
(ja nažalost i dalje imam strah/kompleks od nekih "sebi umišljenih fizičkih nedostataka" ali radim na tome da i to prebrodim)

Ono što bih ja preporučio vama/nama koji imate strije, nabavite ono mlijeko poslije tuširanja (nije skupo 5-6 km, a može biti mjesec-dva) i poslije svakog tuširanja nanesite to na strije, da se one ne bi dalje širile i da vam koža ne bude suha... što se tiče već postojećih strija, pokušajte ih sunčati, da se "uklope" u već postojeću kožu, one ne znam da li će ikad potpuno nestati, ali kao što kažem bit će manje vidljive sto posto...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2014, 23:14

Nerminovic je napisao/la:@mandraX

Cekaj, ''ovog momka'', to mislis na mene? :lol: :D

Bas sam bio na treningu i pitao ovog momka (sve zna o treningu) i kaze prije sto treniras mazi se sa masnom kremom i prije sto ides spavati.
Jah jbt, to si ti. :mrgreen:

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 16 avg 2014, 01:02

samo da napisem da sam prije dva mjeseca kupio Wheey Gold Standard Tropical Punch i da je ukus (barem meni) sjajan .... uzeo sam 1kg , ali sad cu uzeti 2kg jer nisam bio siguran hoce li mi se svidjeti

Eto samo za vas koji imate problem sa ukusom , vjerovatno ima i drugi proizvodjaci ovakav ukus - sa secerom ima ukus kao neki domaci sok (i pio bih ga kao sok da mu je cijena na tom nivou :D )

Nego ide li neko u teretanu u importanneu , mislio sam se upisati sljedeci mjesec u nju - ali do sada nikad nisam isao u teretanu (samo kuci vjezbao + sport) pa me zanima je li ima tamo neki "domacin" ili tako nesto koji bi mi pokazao neke osnove da nebi slucajno ozljedio sebe ili druge na tim spravama

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 16 avg 2014, 05:49

Pistol je napisao/la:samo da napisem da sam prije dva mjeseca kupio Wheey Gold Standard Tropical Punch i da je ukus (barem meni) sjajan .... uzeo sam 1kg , ali sad cu uzeti 2kg jer nisam bio siguran hoce li mi se svidjeti

Eto samo za vas koji imate problem sa ukusom , vjerovatno ima i drugi proizvodjaci ovakav ukus - sa secerom ima ukus kao neki domaci sok (i pio bih ga kao sok da mu je cijena na tom nivou :D )

Nego ide li neko u teretanu u importanneu , mislio sam se upisati sljedeci mjesec u nju - ali do sada nikad nisam isao u teretanu (samo kuci vjezbao + sport) pa me zanima je li ima tamo neki "domacin" ili tako nesto koji bi mi pokazao neke osnove da nebi slucajno ozljedio sebe ili druge na tim spravama
Od oktobra cu biti u teretani, sto god treba nije problem :)
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 16 avg 2014, 05:55

Rooney88 je napisao/la:Jedno pitanje oko ovog HIIT-a. Ako ne budem mogao u komadu 45 minuta izdrzati u ovom ritmu, jel` varanje ako pauziram 20-tak sekundi da malo povratim dusu ( :mrgreen: ) ili da idem dok bude moglo i da zavrsim za taj dan a onda sutra sa vjezbama za dan 2?
Najjednostavnija verzija HIITa je trcanje na traci. Znaci trcis laganim tempom 1minutu, a onda povecas tempo na sprint i trcis 30sec. Tako izmjeni 10 intervala. Ovo je ono bas osnova za pocetnike i ljude koji nemaju kondicije. Ides 5 min zagrijvanja, 15 minuta ti dodje 10 intervala i 5 min hladjenje. Zavrsis za 25 minuta sve. Kasnije povecas na 20 minuta intervala, smanjis odmor na 30 sec, sprit na minutu itako. Postepeno napredujes.

Kad ti dosadi traka, predjes na bicklo. Ako ne ides u teretanu, mozes kod kuce pratit te momke sa yt ili sam sebi osmislit nesto.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 18 avg 2014, 13:10

Gdje u Sa ima neki fitnes centar, a da je dobar? Neko da me uputi malo detaljnije?
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.