OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

brazzo
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la brazzo » 29 maj 2014, 11:21

Bihac96 je napisao/la: Citam i ne vjerujem,jel vas sad sramota onoga sto ste pisali o Biscanima i Jedinstvu do prije 2-3 kola ?
A sta ne vjerujes molim te ? Mi smo odigrali sampionski polusezonu cim se skupio iole kvalitetan sastav i toga su svi svjesni, samo sto uvijek ima dezurnih dusebriznika koji ce ti rec'' ma nije to to, nije to ona Sloboda ko nekad. Tanko je to' Prvo ko sto sam i napiso ne mozes u BiH (cak ni u repki do skora nismo gledali pravi fudbal) ocekivat igru lijepu za oko, ali opet Sloboda se i tu znatno popravila te po meni uz Rudar igraju koliko toliko pas igru. A druga stvar pola tih ljudi nije ni svjesno da Sloboda ni u bivsoj jugi nije igrala za publiku i vazda smo bili duel ekipa. Ja i dalje tvrdim da se moze organizovat majstorica Sloboda - Jedinstvo 2 meca ili 1, da bi vas izbacili iz price o PL jos u prvoj utakmici ;)

A moze li mi neko opet odg. je li bio i hoce li biti snimak na Jati i ako moze info koji je broj nosio vas golman a koji onaj igrac koji je izasao radi povrede..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 maj 2014, 12:09

Golman 12, Sehric povrijedjeni 7 .. za Jatu ne znam ni da su snimali :D tuzlanski. Ba je snimao citavu tekmu mislim probaj ih kontaktirat da ubace na yt prvenstveno radi atmosfere

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 29 maj 2014, 15:40

možda misli na Škahu i on je izašao radi povrede..ja mislim da je nosio broj 15..na ovom snimku od lukavac x čuje se nere da prenosi utakmicu pa i ja mislim da bi moglo bit na jati..to bi nam zoom mogao odgovorit..
OFK Gradina Srebrenik

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 maj 2014, 20:28

Hvala na odgovorima a evo upravo ide snimka na jati samo je zvuk ocajan

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 29 maj 2014, 21:16

Druženje poslije tekme u restoran Evropa Srebrenik :)

slika
OFK Gradina Srebrenik

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 29 maj 2014, 21:23

apach1986 je napisao/la:
Najveći problem je što se sve više momaka priključuje BHF-u a odustaje od Apacha. Vjerovatno ima neko ko može potvrditi to.
Davali bi i sad svima po guzici da nas ima dovoljno, da se nisu opredijelili samo za BHF (ne bih da prozivam imenima al zna se većinom ko su oni)
Pokretači Apacha uvijek bili a sad ? Šta nam je ostalo ? Da nam neko od 45 godina vodi navijanje ili neko ko ne zna drugu rečenicu osim "Daj mi pivo i meze"
Pa **** takvo navijanje ! Ja prvi neću da idem na utakmicu iz ovih razloga. Zna se, kad pijemo pijemo svi, kad navijamo nema priče između i alkohola, cigara itd
Ne znam ko si, kad si bio zadnji put na tribini al treba da znaš da smo kad su hordaši krenuli za sarajevo išli na kamenovanje kod MUP-a! (vidim da si spominjao da su dobili pa red je da se i to zna jer nismo mi p.i.č.k.e)
Smijemo svakom na šake, kamenovanje itd ali neka to bude neko iz Sarajeva, Mostara, Bihaća itd a ne komšije iz Lukavca, Tuzle, Živinica ...
Ma slobodno me imenuj :)
Nikakve veze nema BHF sa Apachima i kad je naša ekipa pratila Gradinu kroz 2.ligu federacije i tada smo bili i Apachi i BHF kada reprezentacija igra.
Neda mi se po netu pisati o razlozima, ali svako ko je imalo upućen zna.
Došlo je vrijeme za smjenama ekipa, mi smo bili uvijek tu, a i sada smo šta god treba pomoći.
Gradina ispred svega. Jednom Apach uvijek Apach

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 29 maj 2014, 21:30

PirloSTB je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:
Najveći problem je što se sve više momaka priključuje BHF-u a odustaje od Apacha. Vjerovatno ima neko ko može potvrditi to.
Davali bi i sad svima po guzici da nas ima dovoljno, da se nisu opredijelili samo za BHF (ne bih da prozivam imenima al zna se većinom ko su oni)
Pokretači Apacha uvijek bili a sad ? Šta nam je ostalo ? Da nam neko od 45 godina vodi navijanje ili neko ko ne zna drugu rečenicu osim "Daj mi pivo i meze"
Pa **** takvo navijanje ! Ja prvi neću da idem na utakmicu iz ovih razloga. Zna se, kad pijemo pijemo svi, kad navijamo nema priče između i alkohola, cigara itd
Ne znam ko si, kad si bio zadnji put na tribini al treba da znaš da smo kad su hordaši krenuli za sarajevo išli na kamenovanje kod MUP-a! (vidim da si spominjao da su dobili pa red je da se i to zna jer nismo mi p.i.č.k.e)
Smijemo svakom na šake, kamenovanje itd ali neka to bude neko iz Sarajeva, Mostara, Bihaća itd a ne komšije iz Lukavca, Tuzle, Živinica ...
Ma slobodno me imenuj :)
Nikakve veze nema BHF sa Apachima i kad je naša ekipa pratila Gradinu kroz 2.ligu federacije i tada smo bili i Apachi i BHF kada reprezentacija igra.
Došlo je vrijeme za smjenama ekipa, mi smo bili uvijek tu, a i sada smo šta god treba pomoći.
Ja sam već napisao komentar prije možda dvije sedmice zbog kojeg sam otišao sa tribine. Svaka čast vama, al dok se vi iz BHF-a ne vratite na tribinu nema kako treba navijanja
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 29 maj 2014, 21:32

Vrati se Pirlo.. Apachi te trebaju.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 maj 2014, 01:32

brazzo je napisao/la:Hvala na odgovorima a evo upravo ide snimka na jati samo je zvuk ocajan

Bili su pored mene oni s Jate, a snimali su i ovi sa TV 7 (samo mislim da nisu cijelu tekmu snimali nego insertazu za prilog). Kome treba snimak utakmice (dobar ton, jos bolja slika :D), nek' se javi u PP.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 maj 2014, 04:27

kako je lijepo vidjeti ovo sve ovako..ljepe komentare druzenje prije svega ..bas mi je milo i drago sto je tako..isto tako mislim i za Gracanicu i ako su nas dobili to ne mjenja stvar.. bitno je da se ljudi ovako lijepo u nasem kantonu slazu na stadionu i da imaju neka pozitivna razmisljana jedni o drugima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 maj 2014, 18:48

PirloSTB je napisao/la: Nikakve veze nema BHF sa Apachima i kad je naša ekipa pratila Gradinu kroz 2.ligu federacije i tada smo bili i Apachi i BHF kada reprezentacija igra.
+1

Isti sam. Nema potrebe ovde pisati razloge, svi mi znamo šta je to.

Kada pored mene likova prolazi mora obučeni u ''ultras fazonu'' u srijedu na tekmi, sve Fukara do Fukare, a onda pogledam, ko to kod nas ima takav?

Drago mi je da su nas navijači Slobode ispoštovali maksimalno i na kraju aplaudirali i da su dobri odnosi. Azmir je preporodio Slobodu i polako vratio bolje odnose.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 jun 2014, 17:21

Nekad se pratio fudbal i kod nas :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 jun 2014, 18:59

Mnogo jaka slika.. :) Dobri stari istok sa topolama.. :) Peti s lijeva na desno je sadasnji načelnik Sanel Buljubašić..drugi sto čuči sa lijeva na desno je Omer Joldić.. :)
slika
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 16 jun 2014, 15:36

Falešići City :)
Jel ovo Alić pored Bešića?? Šta bi sa njega,igral sad gdje??

slika
OFK Gradina Srebrenik

elMaChete
Kontakt:

Post Postao/la elMaChete » 25 jun 2014, 17:03

imal kakvih novosti , transfera?
Machete don't text--

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jun 2014, 20:13

elMaChete je napisao/la:imal kakvih novosti , transfera?
nema gradina para za pojacanja,pitanje je dali ce opstat ili ce istupit.... :mrgreen: pozdrav za benju :salut:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jun 2014, 00:36

crvenobijeli je napisao/la:
nema gradina para za pojacanja,pitanje je dali ce opstat ili ce istupit.... :mrgreen: pozdrav za benju :salut:
vidimo se sljedece godine u 1 ligi FBIH ;) :salut:
OFK Gradina Srebrenik

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 07:35

Brcko87 je napisao/la:
vidimo se sljedece godine u 1 ligi FBIH ;) :salut:
nije problem,nije mi zao pl.kad znam da cemo opet na vama nabijat gol razliku :kafa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2014, 16:17

Svaka čast za duhovitost.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 jun 2014, 16:49

biti ce kad bogata Zvijezda uplati ono sto duguje za Ordagica, Gradini bi to dobro doslo, a za vas je to sad sica :cool:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.