A sta ne vjerujes molim te ? Mi smo odigrali sampionski polusezonu cim se skupio iole kvalitetan sastav i toga su svi svjesni, samo sto uvijek ima dezurnih dusebriznika koji ce ti rec'' ma nije to to, nije to ona Sloboda ko nekad. Tanko je to' Prvo ko sto sam i napiso ne mozes u BiH (cak ni u repki do skora nismo gledali pravi fudbal) ocekivat igru lijepu za oko, ali opet Sloboda se i tu znatno popravila te po meni uz Rudar igraju koliko toliko pas igru. A druga stvar pola tih ljudi nije ni svjesno da Sloboda ni u bivsoj jugi nije igrala za publiku i vazda smo bili duel ekipa. Ja i dalje tvrdim da se moze organizovat majstorica Sloboda - Jedinstvo 2 meca ili 1, da bi vas izbacili iz price o PL jos u prvoj utakmiciBihac96 je napisao/la: Citam i ne vjerujem,jel vas sad sramota onoga sto ste pisali o Biscanima i Jedinstvu do prije 2-3 kola ?

A moze li mi neko opet odg. je li bio i hoce li biti snimak na Jati i ako moze info koji je broj nosio vas golman a koji onaj igrac koji je izasao radi povrede..