Razbojnik je napisao/la:
Makedonija je imala (i jos uvijek ima) dosta jaku ekipu.. Samo uzmi Lazarova, najbolji strijelac lige prvaka i int. prvenstva u vise navrata.. Ponajbolji igrac svijeta zadnjih 10ak godina.
Imali su Mojsovskog koji je mozak ekipe.. Igrac koji podsjeca na Balica. Trenutno ga nema zbog ozljede, ali i kao takvi pruzaju odlican odpor Dancima, u sred Danske.. Trenutno je samo -3..
Da imala je Makedonija solidnu selekciju ima je i sad, ali 2007,08 smo imali tim koji je bio slične snage kao Makedonci, oni su imali Lazarova koji odskače od svih naših igrača, ali smo mi imali ujednačeniji tim. Premalo se vremena dalo Halidu Demiroviću da oblikuje tim do kraja.
legenda reala je napisao/la:Pa nama u rukometu upravo to i fali jedan pokretač svega, fale nam rukometni Mirza Teletović i Edin Džeko

u rukometu ti je dovoljan jedan vrhunski igrač da se kolektiv njemu podredi i da budeš stalni učesnik prvenstava
imali smo mi i teletovica i dzeka u rukometnoj reprezentaciji, mislim čak i previše njih pa se nisu mogli dogovoriti, baš sam tamo negdje oko 2010 godine analizirao rukometnu i fudbalsku reprezentaciju, u rukometnoj reprezentaciji je igralo oko 10 igrača u ligi prvaka a u fudbalskoj samo dvojica u istom periodu, znači dosta veći potencijal od fudbalske reprezentacije. A i ne možeš tu dvojicu da porediš sa Lazarovim koji je
najbolji strijelac svjetskog i evropskog prvenstva svih vremena.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."