nema tu vise ubice JasikeviciusaSlatinash_7 je napisao/la:Kad smo vec kod kalkulacija kako to da niko nije primjetio da smo mi zadnje 24 sekunde imali prednost od 8 poena i nismo ni pokusali opucati na kos,neka trica bi dodatno zakomplikovala situaciju i mozda odvela vodu na nas mlin.Sutra se nadati da ce Kikan i Stipanovic moci nesto protiv Valanciunasa i Lavrinovica,Mirza ce vec nekako pregurati Kleizu i Montijeunasa..Vani smo skoro pa jednaki,skroz tanka vanjska linija Litvanije,nije to ko prije..
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
los snimak meca,al Edin Avdic je glavni,opet mi tjera suze na oci kao danas..
los snimak meca,al Edin Avdic je glavni,opet mi tjera suze na oci kao danas..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Valenciunas veceras ispod svakog nivoa po meni al eto , kleiza nije ni nalik na sebe...Bosniacum Lilium je napisao/la:nema tu vise ubice JasikeviciusaSlatinash_7 je napisao/la:Kad smo vec kod kalkulacija kako to da niko nije primjetio da smo mi zadnje 24 sekunde imali prednost od 8 poena i nismo ni pokusali opucati na kos,neka trica bi dodatno zakomplikovala situaciju i mozda odvela vodu na nas mlin.Sutra se nadati da ce Kikan i Stipanovic moci nesto protiv Valanciunasa i Lavrinovica,Mirza ce vec nekako pregurati Kleizu i Montijeunasa..Vani smo skoro pa jednaki,skroz tanka vanjska linija Litvanije,nije to ko prije..Zato imam osjecaj da ce nas Valenciunas ubiti pod kosem.
Sutra na glavu i srce na teren pa sta bog da
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNAAAAAAAAAAAAA

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNAAAAAAAAAAAAA
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo i ovo konačno da objasnim. Ne gleda se prvo koš razlika nego međusobni duel. Dakle, ako imaš 4 reprezentacije sa omjerom 2-3, u našem slučaju Latviju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju, onda se formira posebna tabela za te reprezentacije sa međusobnim omjerima:sandiegochargers je napisao/la:skontao sam kako mozemo bez pobjede da prodjemo. nadam se da nisam prekomplikovao.
Sljedeci dan se mora desiti sljedece
Da Makedonija dobije Latviju izmedju 10 i 12 razlike
mi izgubimo bilo kojom razlikom od litvanije
a crna gora bilo kojom razlikom dobije srbiju
U tom slucaju
Litvanija ima 4-1, Srbija ima 3-2 ali prenosi oba boda jer su dobili i Litvaniju i treceplasiranu ekipu
i onda se stvara krug od cetiri ekipe sa omjerom 2-3
Latvija (+11 protiv nas, +1 protiv Crne Gore i sa tim porazom od Makedonije imali bi od +2 do 0 )
Crna Gora (+1 protiv Makedonije, -6 protiv nas i - 1 protiv Latvije u totalu -6)
Makedonija (-1 od Crnogoraca,-8 od nas i sa tom pobjedom od 10 do 12 razlike imali bi od 1 do 3 u totalu)
a mi
Bosna (-11 od Latvije, +6 protiv Crnogoraca i +8 protiv Makedonaca, u totalu +3) da i Makedonci imaju +3 bolji mi zbog pobjede danas.
a ovo da crna gora pobjedi nije toliko nerealna opcija
jer srbima nije u interesu da makedonija prodje
tada bi prenijeli samo jednu pobjedu
njima je bitno da makedonija ispadne
doduse, prenose dvije pobjede i ako pobjede crnu goru na kraju
ali ako se ovo desi sto sam naveo prije te zadnje utakmice, mozda ih bude bolio ku.rac
A Makedonci ako pobjede Latviju sa vise od 9, a Bosna izgubi, idu dalje pod uslovom da Srbija dobije Crnu Goru bilo kojom razlikom
Ali u tom slucaju Srbi sami sebi skacu u stomak.
a u tom slucaju stvara se krug mi, makedonci i latvija
mi -3, a ako makedonci dobiju 10 razlike, oni i latvija su izjednaceni na 0 i mkd ide dalje zbog pobjede u medjusobnom ogledu
nadam se da nisam pretjerao. pozdrav svima.
Latvija 2-1
BiH 2-1
Crna Gora 1-2
Makedonija 1-2
Dakle, u prvoj eliminaciji ispadaju Crna Gora i Makedonija jer imaju samo po jednu pobjedu u ovoj mini grupi.
Ostaju:
Latvija 86:75
BiH 75:86
Dakle, Latvija prolazi zbog boljeg međusobnog omjera u ovoj podpodtabeli.
najvaznije je da mi pobjedimo i da Makedonija pobjedi..a utakmica izmedju CG i Srbije na taj nacin postaje nevazna...pa nek kalkulisu koliko hoceDukeOfWellington je napisao/la:Pa Makedonci nemaju nikakve šanse ako Crna Gora dobije Srbiju, a to Srbiji odgovara jer ne želi Makedoniju među onima koji prolaze jer bi tako prenijeli samo dva boda. Mada se to nas uopšte ne tiče.Consigliere je napisao/la:Sta je sad ovo?Unofficialpage je napisao/la:Makedonci ce zapeti, imaju sansu a i realno kvalitetniji su tim. I mi se onda uzdati u sebe i ako kojim slucajem ne pobjedimo, nadati se da ce Srbi taktizirati da prenesu 4 boda
Dobro je pa se ne igra u istom terminu, inace bi bilo problema sa zivcima i srcima. 
Ovako je bar lakse znat cenk da li treba ganjat 10+ ili bilo kakvu pobjedu.
Ovako je bar lakse znat cenk da li treba ganjat 10+ ili bilo kakvu pobjedu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako Makedonci pobjede sa 10+ razlikom oni imaju najbolju kos razliku a mi izgubimo. E sad na Srbiji je da li hoce prenjeti 4 ili 2 boda. Znaci pobjeda 2 boda a poraz 4 bodaConsigliere je napisao/la:Sta je sad ovo?Unofficialpage je napisao/la:Makedonci ce zapeti, imaju sansu a i realno kvalitetniji su tim. I mi se onda uzdati u sebe i ako kojim slucajem ne pobjedimo, nadati se da ce Srbi taktizirati da prenesu 4 boda
Favoriti jesu ali ne pobjedjuju uvijek oni. Ja se nadam nasem prolazu ma kakav on bioBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj biti tako siguran. Latvija se pokazala kao zilav tim. U svakom trenutku imaju igraca i za reket i sut za 3Unofficialpage je napisao/la:Makedonci ce zapeti, imaju sansu a i realno kvalitetniji su tim. I mi se onda uzdati u sebe i ako kojim slucajem ne pobjedimo, nadati se da ce Srbi taktizirati da prenesu 4 boda
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
I sutra po istom receptu: ODBRANA I SAMO ODBRANA!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nažalost očekujem gotovo sigurno pobjedu Latvije u susretu s Makedonijom.Iz prostog razloga što je ta utakmica prva na rasporedu.Makedonci su svjesni da ne mogu nikako dalje.Čak i da im se sve poklopi,Srbija nije luda da ne pusti pobjedu Crnoj Gori u posljednjem susretu dana i tako eliminiše Makedonce te prenese 4 boda u drugi krug.Trebaće nam +10 sutra. 
Tako je !slobodnjak je napisao/la:Nažalost očekujem gotovo sigurno pobjedu Latvije u susretu s Makedonijom.Iz prostog razloga što je ta utakmica prva na rasporedu.Makedonci su svjesni da ne mogu nikako dalje.Čak i da im se sve poklopi,Srbija nije luda da ne pusti pobjedu Crnoj Gori u posljednjem susretu dana i tako eliminiše Makedonce te prenese 4 boda u drugi krug.Trebaće nam +10 sutra.
Igra Makedonija prije Srbije , oni nemaju sta kalkulisati nego dobiti pa vidjet kako ce se rasplesti.slobodnjak je napisao/la:Nažalost očekujem gotovo sigurno pobjedu Latvije u susretu s Makedonijom.Iz prostog razloga što je ta utakmica prva na rasporedu.Makedonci su svjesni da ne mogu nikako dalje.Čak i da im se sve poklopi,Srbija nije luda da ne pusti pobjedu Crnoj Gori u posljednjem susretu dana i tako eliminiše Makedonce te prenese 4 boda u drugi krug.Trebaće nam +10 sutra.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Previse komplikujete.
Pobjedom Latvije mi prolazimo samo ako pobjedimo 14+ razlike.
Porazom Latvije, prolazimo s bilo kojom pobjedom.
Ako izgubimo ne prolazimo.
Pobjedom Latvije mi prolazimo samo ako pobjedimo 14+ razlike.
Porazom Latvije, prolazimo s bilo kojom pobjedom.
Ako izgubimo ne prolazimo.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hoće da kaže da Srbija nije luda da se odrekne 2 boda i da Makedonci računaju s tim da iako pobjede neće dalje radi toga što će Srbija sigurno da pusti utakmicu protiv Crne Gore.Raul_64 je napisao/la:Igra Makedonija prije Srbije , oni nemaju sta kalkulisati nego dobiti pa vidjet kako ce se rasplesti.slobodnjak je napisao/la:Nažalost očekujem gotovo sigurno pobjedu Latvije u susretu s Makedonijom.Iz prostog razloga što je ta utakmica prva na rasporedu.Makedonci su svjesni da ne mogu nikako dalje.Čak i da im se sve poklopi,Srbija nije luda da ne pusti pobjedu Crnoj Gori u posljednjem susretu dana i tako eliminiše Makedonce te prenese 4 boda u drugi krug.Trebaće nam +10 sutra.
@nedim1993
Nema razloga da ih pusti. Ali sigurno da je će Latvijci biti motivisaniji.
@Amar Dzeko
10 razlike, ne 14.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma nemaju šanse za prolaz da pobjede jedino 20 razlike.Ako pobjede Srbija pušta Crnu Goru da pobjedi i stvara se krug u kome Makedonci ispadaju,jer je onda i Crna Gora u krugu,a dobili su Makedonce.nedim1993 je napisao/la:što bi makedonija pustila latviju ?
pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
Vođa zna.
Srbija dobije Crnu Goru i prolazi sa 4 bodaa ako izgubi vjerovatno sa 2 pa ti sad vidi sta Srbiji vise odgovara. Uz to nema ni teoretske sanse da bi Duda Ivkovic nekome pustio utakmicu. To je van svake pameti.slobodnjak je napisao/la:Ma nemaju šanse za prolaz da pobjede jedino 20 razlike.Ako pobjede Srbija pušta Crnu Goru da pobjedi i stvara se krug u kome Makedonci ispadaju,jer je onda i Crna Gora u krugu,a dobili su Makedonce.nedim1993 je napisao/la:što bi makedonija pustila latviju ?
Boze , znam ja sta zeli da kaze.Hoće da kaže da Srbija nije luda da se odrekne 2 boda i da Makedonci računaju s tim da iako pobjede neće dalje radi toga što će Srbija sigurno da pusti utakmicu protiv Crne Gore.
I vjerovao bi u taj rasplet da igra Srbija prije njih , ovako vjerujem da ce pokusati dobiti pa ce vidjet.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidim čit'o si od početka.ugursuz je napisao/la: Srbija dobije Crnu Goru i prolazi sa 4 bodaa ako izgubi vjerovatno sa 2 pa ti sad vidi sta Srbiji vise odgovara. Uz to nema ni teoretske sanse da bi Duda Ivkovic nekome pustio utakmicu. To je van svake pameti.
Na koju foru Srbija prenosi dva boda ako izgubi od Crne Gore?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.