U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Bulkin
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Bulkin » 06 jun 2012, 21:47

Igra li ovaj decko za U-21 ?

slika
FORZA NAPOLI

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2012, 21:51

Bulkin je napisao/la:Igra li ovaj decko za U-21 ?

slika
Svraka ne igra za U-21 jer ima 24 godine. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 06 jun 2012, 21:56

Svraka ne igra za U-21 jer ima 24 godine
Ozbiljno, pitam.. 8-)
FORZA NAPOLI

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 jun 2012, 21:59

Bulkin je napisao/la:
Ozbiljno, pitam.. 8-)
pored Visce i Stevanovica ne budi lud! momka vjetar otpuse, i on da igra! ako vec hoces nekog iz Sarajeva u mladoj... bolji je Dado Pandza od njega duplo ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 06 jun 2012, 22:02

edotm87 je napisao/la:
Bulkin je napisao/la:
Ozbiljno, pitam.. 8-)
pored Visce i Stevanovica ne budi lud! momka vjetar otpuse, i on da igra! ako vec hoces nekog iz Sarajeva u mladoj... bolji je Dado Pandza od njega duplo ;)
Gledao sam decka par puta.. pa zato pitam igra li za mladu repku, bar na klupi jeli...
Rekli bi onda da npr Di Mariu, Messija vjetar...
FORZA NAPOLI

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 06 jun 2012, 22:05

Pored Stevanovica kojeg bi odmah u A tim, svidja mi se Djuric. Nekako podsjeca na Dzeku visok, i jak samo sto cuo sam ne prica nas jezik :lol: Ipak 22 godine su mu i naravno nije ni blizu kvaliteta Dzeke u tim godinama dok je bio, ali bi ga mogli koristiti kao treceg napadaca ja mislim i to sasvim dobro kad vec nema Muslimovica vise.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jun 2012, 22:27

Akhenaten je napisao/la:Pored Stevanovica kojeg bi odmah u A tim, svidja mi se Djuric. Nekako podsjeca na Dzeku visok, i jak samo sto cuo sam ne prica nas jezik :lol: Ipak 22 godine su mu i naravno nije ni blizu kvaliteta Dzeke u tim godinama dok je bio, ali bi ga mogli koristiti kao treceg napadaca ja mislim i to sasvim dobro kad vec nema Muslimovica vise.
Đurić je ubica , momak zna spustit loptu , dodat' i što je najvažnije zabit' , mene podsjeća građom na Viduku , danas gol i asistencija , ja bi ga odmah zvao u A tim pa mu davat 15-20 minuta da igra...

- evo šta još zna
[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2012, 23:04

Nisam znao da su srbi bili zainteresovani za Djurica:

Novo ime u našoj mladoj reprezentaciji je Milan Đurić, napadač talijanske Krotone, inače centarfor visok 198 cm. Đurić je bio želja srbijanskih selektora, no Jagodić je na vrijeme reagovao, te ovog rođenog Tuzlaka obukao u dres njegove domovine.

- Jedna od dilema je da li da Đuriću dam da igra od početka. Odličan je napadač, posebno u protivničkom šesnaestercu i skok igri. Znam da je bio želja srbijanskih selektora, no on je sad kod nas i sigurno će dobiti pravu šansu u dresu Bosne i Hercegovine. - kaže selektor Jagodić.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 jun 2012, 23:19

Cartman je napisao/la:Nisam znao da su srbi bili zainteresovani za Djurica:

Novo ime u našoj mladoj reprezentaciji je Milan Đurić, napadač talijanske Krotone, inače centarfor visok 198 cm. Đurić je bio želja srbijanskih selektora, no Jagodić je na vrijeme reagovao, te ovog rođenog Tuzlaka obukao u dres njegove domovine.

- Jedna od dilema je da li da Đuriću dam da igra od početka. Odličan je napadač, posebno u protivničkom šesnaestercu i skok igri. Znam da je bio želja srbijanskih selektora, no on je sad kod nas i sigurno će dobiti pravu šansu u dresu Bosne i Hercegovine. - kaže selektor Jagodić.
Ja sam negdje citao kako je Djuric izjavio da posotji interes Srbije pa cak i Hrvatske za njega al da on ceka iskljucivo poziv BIH! Dobar je igrac nema sta , dvije tekme i odmah dva gola. a i odlicna je cjelokupna ekipa jos samo da Jagodic ode na turneu po Evropi pa da pokupi par ovih mladih igraca, prije svih Cajica i Scuka koji igraju u Ceskoj, te Tripica-Norveska, Dumica-Danska, Sudica-Svedska, Kolasinca-Njemacka, bracu Hajrovic i Seferovica- Svicarska, Dilavera-Austrija i da Bicakcic konacno dobije papire i sa ovim sto su vec u maldim repkama imamo preko 30 savim solidnih mladih igraca igraca.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 23:22

Večina tih igrača neće imati pravo igrati u sljedećem ciklusu kvalifikacija za u21, ali postaju potencijalni A reprezentativci, a neki od njih bi trebali preći u A tim.Baš me zanima koliko imamo talenata rođenih 92. godine i kasnije.
DRUG NEBI TI PUNCA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 jun 2012, 23:25

bagrcavi je napisao/la:Večina tih igrača neće imati pravo igrati u sljedećem ciklusu kvalifikacija za u21, ali postaju potencijalni A reprezentativci, a neki od njih bi trebali preći u A tim.Baš me zanima koliko imamo talenata rođenih 92. godine i kasnije.
Pa da al moramo mi vecinu njih pohvatati, a kako vidim Papeta to neiteresuje pa reko onda nek Vlado to odradi. A ima talenata i 92. godiste cini mi se da je Besic jedan od njih a i Cajic takodje i ako tu dodamo jos Kolasinca eto ti vec veznog reda.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 23:30

Pa dobro imamo mi u sadašnjoj reprezentaciji nekoliko mlađih igrača koji mogu igrati i sljedeći ciklus. ( Bešić, Čolić, Zolotić, Prcić, Grahovac, Bekić, Zakarić )Svi oni mogu igrati i sljedeći ciklus, a Zolotić i Prcić i naredna 2.Biće sigurno još igrača iz u19 selekcije, ali treba potražiti malo i po evropi.Vidi se po stilu igre odakle je igrač.Najbolje se to vidi po Bešiću, samouvjeren, hrabar a ima tek 19 godina.
Valjda će Pape doći pameti pa malo krenuti u potragu za novim igračima da ne gledamo Maletića i njemu slične u reprezentaciji.
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jun 2012, 23:32

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 jun 2012, 23:40

bagrcavi je napisao/la:Pa dobro imamo mi u sadašnjoj reprezentaciji nekoliko mlađih igrača koji mogu igrati i sljedeći ciklus. ( Bešić, Čolić, Zolotić, Prcić, Grahovac, Bekić, Zakarić )Svi oni mogu igrati i sljedeći ciklus, a Zolotić i Prcić i naredna 2.Biće sigurno još igrača iz u19 selekcije, ali treba potražiti malo i po evropi.Vidi se po stilu igre odakle je igrač.Najbolje se to vidi po Bešiću, samouvjeren, hrabar a ima tek 19 godina.
Valjda će Pape doći pameti pa malo krenuti u potragu za novim igračima da ne gledamo Maletića i njemu slične u reprezentaciji.
Ne može Čolić igrati sljedeći ciklus, a Zolotić i Prcić mogu samo još sljedeći.
Kad bi pozvali Seferovića i Hajrovića, i ovi pristali, imali bismo opet finu reprezentaciju. Vezni red sigurno jači nego sad, krila Zakarić, J. Mešanović, Bibić, naprijed Seferović i Bekić. Bit će problema na golu i u odbrani.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 06 jun 2012, 23:41

bagrcavi je napisao/la:Pa dobro imamo mi u sadašnjoj reprezentaciji nekoliko mlađih igrača koji mogu igrati i sljedeći ciklus. ( Bešić, Čolić, Zolotić, Prcić, Grahovac, Bekić, Zakarić )Svi oni mogu igrati i sljedeći ciklus, a Zolotić i Prcić i naredna 2.Biće sigurno još igrača iz u19 selekcije, ali treba potražiti malo i po evropi.Vidi se po stilu igre odakle je igrač.Najbolje se to vidi po Bešiću, samouvjeren, hrabar a ima tek 19 godina.
Ima i Mesanovica. Cajic je takodje 92 godiste.

Colic nema pravo igrati i sljedeci ciklus.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 23:42

Princi ima li kakvih novosti o Kolašincu na tim tamo švapskim forumima ? I jeli on ikad spominjao za koga bi volio igrati ?

jbg moja greška to za Čolića vidio sam da ima 20 godina nisam gledao godište.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2012, 23:51

gollum je napisao/la:
Ne može Čolić igrati sljedeći ciklus, a Zolotić i Prcić mogu samo još sljedeći.
Kad bi pozvali Seferovića i Hajrovića, i ovi pristali, imali bismo opet finu reprezentaciju. Vezni red sigurno jači nego sad, krila Zakarić, J. Mešanović, Bibić, naprijed Seferović i Bekić. Bit će problema na golu i u odbrani.
Seferovic je vec igrao za mladu Svicarske, tako da ne moze igrat za nasu mladu. Jedino moze Hajrovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2012, 23:54

Curtman hoćeš da ti pošaljem slike sa utakmice :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2012, 23:55

Sto se tice odbrane Sead Hajrovic bi trebao dobiti poziv, ove sezone 18 utakmica. Moze igrati i beka, iako je prvobitno stoper. Mislim da mora dobiti priliku.
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jun 2012, 00:12

bagrcavi je napisao/la:Princi ima li kakvih novosti o Kolašincu na tim tamo švapskim forumima ? I jeli on ikad spominjao za koga bi volio igrati ?
Samo ono sto sam pisao na drugoj temi. Dakle bliza familija mu se izjasnjava kao Bosanci, na FBu je valjda u grupi "I love BiH". Ali vise neznam o njemu i dali ima pravo da igra za nas. Jedan takav igrac bi trebao da bude jako interesantan selektoru U21 i A reprezentacije, kao i strucnim stabovima ili savezu. No izgleda da nije.

Najbolje bi bilo kada bi neke nase novine stupile u kontakt sa Kolasincem i da ga upitaju direktno. Isto tako treba pogledati zasto Hadzic i Bicakcic jos uvjek nemaju nase drzavljanstvo i u cemu je tacno problem. Inace se izgleda niko ne brine o takvim stvarima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 17 gostiju.