Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
Sve ostalo je improvizacija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tino playmaker, box-to-box, sve u njemu ima

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
BaDa12 je napisao/la:Jedno je jasno, ne bi mogao proći kao kvalitetan fotograf na svadbama. Ne hvata detalje, slab fokus... Ali, može se raditi na tome...

-
damirdamic72
- Kontakt:
ja sam se nadao da ce Pjanic tu ulogu preuzeti na sebe međutim tankobhsport je napisao/la:Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
nadajmo se da Stilić moze to iznjeti i postati novi Misimovic
- Neandertalac
- Kontakt:
Tacno tako. I kada se trebao uigrati kao takav, onaj majmun, ono pasce, moron, idiot, Susic pocne svoje polovnjake nazor gurati, i izgubismo momka skoro. I kada mu je davao sansu gurao na krilo, ni blizu Misimoviceve pozicije, dok je Tinkiju stimao formaciju po zelji da bi sto bolje izgledao na terenu. Kasnije ga je i izbacio iz kombinacija, jer kako bi zaboga igrali univerzalci poput Tina, Avdije, Hadzica, Kvrzica...bhsport je napisao/la:Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
Susicu sve najgore zelim, sto se mene tice poginuo koliko danas.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa dobro je i Tinu namjestio. Igrao momak lijevo krilo ili lijevu stranu veznog reda. Nije mu mogao goru poziciju naci. Ove kletve ne trebaju. Samo je sport u pitanju.Neandertalac je napisao/la:Tacno tako. I kada se trebao uigrati kao takav, onaj majmun, ono pasce, moron, idiot, Susic pocne svoje polovnjake nazor gurati, i izgubismo momka skoro. I kada mu je davao sansu gurao na krilo, ni blizu Misimoviceve pozicije, dok je Tinkiju stimao formaciju po zelji da bi sto bolje izgledao na terenu. Kasnije ga je i izbacio iz kombinacija, jer kako bi zaboga igrali univerzalci poput Tina, Avdije, Hadzica, Kvrzica...bhsport je napisao/la:Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije samo sport u pitanju. Da je samo sport taj tvoj polovnjak nikada ocima reprezentacije nebi vidio. I kletve su pozeljne, u situaciji kada doticni nije tu, pa da mu se ko covjek mogu iskakati po glavi.dubrovnik je napisao/la:Pa dobro je i Tinu namjestio. Igrao momak lijevo krilo ili lijevu stranu veznog reda. Nije mu mogao goru poziciju naci. Ove kletve ne trebaju. Samo je sport u pitanju.Neandertalac je napisao/la:Tacno tako. I kada se trebao uigrati kao takav, onaj majmun, ono pasce, moron, idiot, Susic pocne svoje polovnjake nazor gurati, i izgubismo momka skoro. I kada mu je davao sansu gurao na krilo, ni blizu Misimoviceve pozicije, dok je Tinkiju stimao formaciju po zelji da bi sto bolje izgledao na terenu. Kasnije ga je i izbacio iz kombinacija, jer kako bi zaboga igrali univerzalci poput Tina, Avdije, Hadzica, Kvrzica...bhsport je napisao/la:Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
A ti si mi sumnjiv od samog pocetka, samo si nekako tih, uhinjen, dosta si emancipovaniji u odbranama Tinkija od ostalih papetoljubaca. Jos se ogradjujes od Avdije u zadnje vrijeme, a nisi na pocetku tako pricao, a naravno sve za dobrobit BiH reprezentacije, ta vam je floskula svima zajednicka...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za Avdiju sam ja pisao od pocetka istu stvar a boga mi i za Safeta. Ali to je u sustini i manje vazno jer cim pocnu kvalifikacije tipa Hinjski potreba za diskusijom prestaje. Nick ti dobro stoji i sva sreca sto je malo forumasa tvoga tipa na ovom forumu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Slazem se sa konstatacijom, sva sreca pa nas ima kojima ne mozete maglu prodavati. Mirises mi na nekoga ko ima veza sa menadzerstvom ili hajra u najmanju ruku. Malo malo, pa izbacis neko ime, na koje bi se "trebala" obratiti paznja. Ali kako rekoh, hinjavo, bez puno pompe...Naravno uz floskulu, samo za dobrobit BiH rep...dubrovnik je napisao/la:Za Avdiju sam ja pisao od pocetka istu stvar a boga mi i za Safeta. Ali to je u sustini i manje vazno jer cim pocnu kvalifikacije tipa Hinjski potreba za diskusijom prestaje. Nick ti dobro stoji i sva sreca sto je malo forumasa tvoga tipa na ovom forumu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma kakvi. Novopečeni navijač, vjerovatno od Portugala.Neandertalac je napisao/la:Mirises mi na nekoga ko ima veza sa menadzerstvom ili hajra u najmanju ruku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ima l' neko bolje upućen u to kako Meša radi, je l' ima svoju neku formaciju, il' formaciju podređuje ekipi? je l' ekipu postavlja napadački, defanzivno, ili traži nekakav balans? je l' formacija i postavka igre zavise od protivnika, il' neovisno o tome?
A ti mirises na Han Pijesak samo u drugoj odori. Moj posao nije ama bas nicim povezan sa sportom. Ipak kad vidim da me ti i Virtual komentirate znam da sam na pravom putu. PozzNeandertalac je napisao/la:Slazem se sa konstatacijom, sva sreca pa nas ima kojima ne mozete maglu prodavati. Mirises mi na nekoga ko ima veza sa menadzerstvom ili hajra u najmanju ruku. Malo malo, pa izbacis neko ime, na koje bi se "trebala" obratiti paznja. Ali kako rekoh, hinjavo, bez puno pompe...Naravno uz floskulu, samo za dobrobit BiH rep...dubrovnik je napisao/la:Za Avdiju sam ja pisao od pocetka istu stvar a boga mi i za Safeta. Ali to je u sustini i manje vazno jer cim pocnu kvalifikacije tipa Hinjski potreba za diskusijom prestaje. Nick ti dobro stoji i sva sreca sto je malo forumasa tvoga tipa na ovom forumu.
-
damirdamic72
- Kontakt:
Ne kunite crne oči ne kuniti ruke bijele...ponovo bi moja njedra u zagrljaj njegov htjeledubrovnik je napisao/la:Pa dobro je i Tinu namjestio. Igrao momak lijevo krilo ili lijevu stranu veznog reda. Nije mu mogao goru poziciju naci. Ove kletve ne trebaju. Samo je sport u pitanju.Neandertalac je napisao/la:Tacno tako. I kada se trebao uigrati kao takav, onaj majmun, ono pasce, moron, idiot, Susic pocne svoje polovnjake nazor gurati, i izgubismo momka skoro. I kada mu je davao sansu gurao na krilo, ni blizu Misimoviceve pozicije, dok je Tinkiju stimao formaciju po zelji da bi sto bolje izgledao na terenu. Kasnije ga je i izbacio iz kombinacija, jer kako bi zaboga igrali univerzalci poput Tina, Avdije, Hadzica, Kvrzica...bhsport je napisao/la:Stilic je jedini istinski play kojeg ova repka ima.
Uh nisam ni ja za proklinjanje ali me je znao do ludila dovest govedina jedna
- Neandertalac
- Kontakt:
Spin je odlika hinjavaca. A sve za dobrobit rep. BiHdubrovnik je napisao/la:A ti mirises na Han Pijesak samo u drugoj odori. Moj posao nije ama bas nicim povezan sa sportom. Ipak kad vidim da me ti i Virtual komentirate znam da sam na pravom putu. PozzNeandertalac je napisao/la:Slazem se sa konstatacijom, sva sreca pa nas ima kojima ne mozete maglu prodavati. Mirises mi na nekoga ko ima veza sa menadzerstvom ili hajra u najmanju ruku. Malo malo, pa izbacis neko ime, na koje bi se "trebala" obratiti paznja. Ali kako rekoh, hinjavo, bez puno pompe...Naravno uz floskulu, samo za dobrobit BiH rep...dubrovnik je napisao/la:Za Avdiju sam ja pisao od pocetka istu stvar a boga mi i za Safeta. Ali to je u sustini i manje vazno jer cim pocnu kvalifikacije tipa Hinjski potreba za diskusijom prestaje. Nick ti dobro stoji i sva sreca sto je malo forumasa tvoga tipa na ovom forumu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@damir
Ne voljeti nekoga ili ga cak i mrziti iz sportskog aspekta je prihvatljivo. Ali zeljeti mu smrt ili pogibiju je bolesno i morbidno. Ja nisam bas veliki fan Safeta Susica ali ovo je ipak previse. U pitanju je odgoj i tu pomoci nema. Ili ima trebala bi moderacija reairati.
Ne voljeti nekoga ili ga cak i mrziti iz sportskog aspekta je prihvatljivo. Ali zeljeti mu smrt ili pogibiju je bolesno i morbidno. Ja nisam bas veliki fan Safeta Susica ali ovo je ipak previse. U pitanju je odgoj i tu pomoci nema. Ili ima trebala bi moderacija reairati.
- Principatus
- Kontakt:
Zasto ovolika paljba po Dubrovniku. Lik sveukupno pise razumno i ok, a Safeta je uvjek kritikavao za sve greske. Sad ako je misljenja da je Tino nekakav igrac ok. Ima ovdje drugih koji su priznavali da poznaju Hadzica licno, a Susica su lizali tamo gdje sunce ne sija za svaku novu debilnu akciju. Nek se nadje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jos si i lazov. Ma super. Sve za dobrobit BiH repke, spinujmo do banadubrovnik je napisao/la:@damir
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Care ne trebas me opravdavati nasi se postovi mogu naci ako se zagrebe po povijesti. Ja nikad nick nisam mjenjao. A svaki post je osobna iskaznica svakog od nas. Ostaje zapisano i moze se procitati i za godinu dana. Safeta sam kritikovao ali bez ovih morbidnosti. To je nivo za druge vrste diskusije.Principatus je napisao/la:Zasto ovolika paljba po Dubrovniku. Lik sveukupno pise razumno i ok, a Safeta je uvjek kritikavao za sve greske. Sad ako je misljenja da je Tino nekakav igrac ok. Ima ovdje drugih koji su priznavali da poznaju Hadzica licno, a Susica su lizali tamo gdje sunce ne sija za svaku novu debilnu akciju. Nek se nadje.
Svi u navalu, svi u odbranu!Chinaglia je napisao/la:ima l' neko bolje upućen u to kako Meša radi, je l' ima svoju neku formaciju, il' formaciju podređuje ekipi? je l' ekipu postavlja napadački, defanzivno, ili traži nekakav balans? je l' formacija i postavka igre zavise od protivnika, il' neovisno o tome?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Upravo tako. Dubrovnik je za razliku od mnogih koji pišu ovdje izrazito korektan i realan forumaš.Principatus je napisao/la:Zasto ovolika paljba po Dubrovniku. Lik sveukupno pise razumno i ok, a Safeta je uvjek kritikavao za sve greske. Sad ako je misljenja da je Tino nekakav igrac ok. Ima ovdje drugih koji su priznavali da poznaju Hadzica licno, a Susica su lizali tamo gdje sunce ne sija za svaku novu debilnu akciju. Nek se nadje.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: greenwood, Halix131, Mostarska, PrijedorCarsija i 42 gosta.