FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno veceras navijam za vas sto bolji rezultat da izvucete i dobra vam ova navijacica na slici

Samo jedan klub Velež Mostar
Sedin Torlak, koji je bio upitan zbog povrede, ipak nastupiti u ovom meču....friska vijest preuzeta sa drugog portala 
To se trazi,ljudi,uvjeren sam u pobjeduronaldo99 je napisao/la:Sedin Torlak, koji je bio upitan zbog povrede, ipak nastupiti u ovom meču....friska vijest preuzeta sa drugog portala
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bio sam na putu juce i do maloprije. Vozim Iz brckog prema Tuzli (danas)...u glavi scenario , te Vucina ga zabija ,te Pixi proigrava Haskica a ovaj zabija....milion kombinacija pa cak i onih ruznih ali njih puno manje..!!!
Krenem oko trice danas iz Tuzle prema seheru...opet milijardu kombinacija...kontam hebote poludicu skroz. Stanem , na karauli dobro se ispljuskam vodom i samo sto sam sjeo u auto opet slike a sad upotpunjene hordama i navijanjem...jedva dodjoh kuci maloprije...ma samo da ga je zabiti ali i castan poraz (sa zabijenim golom) moze se nekako smjestiti u glavu (tesko al jbg)
Krenem oko trice danas iz Tuzle prema seheru...opet milijardu kombinacija...kontam hebote poludicu skroz. Stanem , na karauli dobro se ispljuskam vodom i samo sto sam sjeo u auto opet slike a sad upotpunjene hordama i navijanjem...jedva dodjoh kuci maloprije...ma samo da ga je zabiti ali i castan poraz (sa zabijenim golom) moze se nekako smjestiti u glavu (tesko al jbg)
svim navijacima SARAJEVA zelim dobar provod
i naravno povoljan rezultat
igrajte i navijajte za VEDRANA PULJICA
pozz iz Zenice
pozz iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Hvala Zenico..pozzztareizo je napisao/la:svim navijacima SARAJEVA zelim dobar provod
pozz iz Zenice
Ima li igdje stream sa nasim komentatorom ?
hvala
hvala
Evo brate... http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;MrShadow je napisao/la:Ima li igdje stream sa nasim komentatorom ?
hvala
ima tu BHT ikonica pa valjda ce valjati stream...
Sta je sa Skorom ? , prije cemo dobiti popis stanovnistva Kine nego njegove papire 
Za nas igraju:
22 Dino Hamzić (GK)
4 Ajdin Maksumić
6 Sedin Torlak (C)
9 Emir Obuća
10 Damir Kojašević
11 Damir Hadžić
13 Vučina Šćepanović
17 Denis Čomor
18 Nermin Haskić
21 Zoran Belošević
88 Kenan Handžić
22 Dino Hamzić (GK)
4 Ajdin Maksumić
6 Sedin Torlak (C)
9 Emir Obuća
10 Damir Kojašević
11 Damir Hadžić
13 Vučina Šćepanović
17 Denis Čomor
18 Nermin Haskić
21 Zoran Belošević
88 Kenan Handžić
Znaci izmjene Maksumic umjesto suspendovanog Dupovca,i Hadzija umjesto Suljica....nisam bas ocekivao Hadziju od pocetka ali sve ima svoje zasto, mada realno tesko mi je bilo zamisliti Suljica u duelu sa Repkom
mada po meni mozda bi ja stavio prije Smigalovica od pocetka,al eto Plisek zna,valjda ce Maksumic uspjeti izgurati nekako ovih 90 minuta,ko ih hebe krecemo sa dva spica pa nek sve gori
Idemo po gol,al nemoj preko dvice da primimo ljubi vas brat
Idemo po gol,al nemoj preko dvice da primimo ljubi vas brat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kakva dvica ba, nema od toga nista 1-2 za nas. 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Rekoh li ja za Suljica...ko da me čuo Plisek.Taze kad udje u toku tekme može puno vise uraditi nego da ostane bez danfa pa ne možemo ništa ocekivati
Plisek se odlučio za Hadziju na boku.Jest da je malo psih opterećen poslije one izuzetno teške povrede i operacije ali čovjek je iskusan i jak u duelu. A plus borac nevidjeni...
To nam večeras treba !!!
To nam večeras treba !!!
Sretnoooooo BORDO NACIJO
- molotovljev
Ne obazirite se na kompleksase i puno srece veceras Nicaze je uz vas!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!!!!!!
Hamzić, Čomor, Belošević, Maksumić, Torlak, K. Handžić, Šćepanović, Kojašević, Obuća, Haskić i Hadžić.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Kimun, kupus army i 79 gostiju.