FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako će fino leći krov 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogu li se karte za gostujucu tribinu kupiti ispred stadiona sutra?
Moze, sacekaj nase kad dodju pa udji sa njima, bar je prije tako biloAdmir74 je napisao/la:Mogu li se karte za gostujucu tribinu kupiti ispred stadiona sutra?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne znam sad, ovaj rok za izgradnju od 150 dana je ugrubo pet mjeseci, tj. do januara. Vjerovatno to računaju od današnjeg dana, ali nigdje konkretno nisam vidio kada počinju radovi.Goosman je napisao/la:Nije baš zima pogodna za građevinske radove, al jbg, ko zna.Raonffa je napisao/la:Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Od danasRaonffa je napisao/la:Ne znam sad, ovaj rok za izgradnju od 150 dana je ugrubo pet mjeseci, tj. do januara. Vjerovatno to računaju od današnjeg dana, ali nigdje konkretno nisam vidio kada počinju radovi.Goosman je napisao/la:Nije baš zima pogodna za građevinske radove, al jbg, ko zna.Raonffa je napisao/la:Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
Nisi u pravu za tog sportskog anonimusa vukotica.Povuko se on pokasno ,sto se nije povuko kad su Gredic i Karacic bivsi clan uprave iznijeli sta senad radi i sta mu je cilj i nisu dobili podrsku i ljudi napustili.I u jos nekoliko drugih situacija.Pustite vise bez osnova hvaljenja ,sve su to sateliti grande karine.Poltroni.Ni blizu ni jedan.Eno im avlami i ostala goveda pa nek smisljaju i mastaju.Uzalud vam trud trubaci.Virtu4l je napisao/la:Vedran je jedini iz bivše garniture kojeg bi volio vidjeti nazad u Želji, a ostalima daleko kuća. Uostalom, Vedran se povukao kad je vidio na šta je sve spreman Misimović i kakvu je diktaturu uveo u klub.Shex79 je napisao/la:Prvo momak ja tebi necu psovati jer to mi ne prilici. Drugo ja nisam ni na cijoj strani vec sam na strani Želje. A imam dovoljno postovanja prema plavoj naciji da ne psujem svojima sa tribine. A trece, nisam to pitao niti iznio kao provokaciju, vec cisto kao pitanje, buduci da jutros u basti jednog hotela stol pored moga je sjedio Vedran Vukotic. I cuo sam sta je rekao. Na tu temu, a Namjerno necu da iznosim detalje jer imamo isuvise dusmana koji nam citaju profil za pojedine detalje postoji pp.
Megamix nam je nanio nepovratnu štetu, sramotu i bruku, kao nikad niko prije njega. Potrošio je milione Željinih para na propale igrače i treba mu zabraniti ulazak na stadion.
Evo, stadion će se graditi i bez njega, ekipa se polako stabilizuje, a mi navijači se brinemo samo o fudbalu kao što i treba da bude. Dakle, povratak Misimovića u klub, u bilo kojem obliku, bi bio katastrofalan potez. Imao je sve ono što niko prije njega nije imao, neograničen budžet (za naše uslove), do sad neviđenu podršku navijača, i povukao nas je na dno, obrukao i osramotio.
Bit ce Zeljo sampion.
E to kad spomenu to za kategoriju, pošto fakat se i ne razumijem baš u to, šta je potrebno sada da Grbavica bude u CAT4? Znam da su potrebne one pizdarije tipa određenog broj vip mjesta, novinarskih, vip parking itd., ali eto kažem baš mi je površno znanje u vezi toga.irfo je napisao/la:Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
Tako je iguita,isti taj Vedran je znao da i ostali klubovi nisu bili čisti kod licenciranja,kasnije je k.lix te podatke objavio,a on ih je imao i prije drugostepene.
Pakaš kao i drugovi mu!
Pakaš kao i drugovi mu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Totalno bespotrebna rasprava. Sutra utakmica, yebo "glas razuma" i ostale trebe.
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi...
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi...
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
@shex
Ja bi ociju mi mojih tebi zalijepio ban do kraja zivota. Koni si ti debil... znas da ce ovo pokrenuti raspravu, razmjenu misljenja, vrijedjanje... i ti to pokrenes poslije vijesti za krov i u situaciji kada svi pricamo o fudbalu i vracamo atmosferu bez obzira kakvo nam stajaliste bilo.. zavrsi ba vise s tim, igramo sutra vaznu tekmu i nemoj to vise raditi, treba dosta vremena da prodje da se o toj temi moze razgovarati a da niko nije osjetljiv na to.
Ja bi ociju mi mojih tebi zalijepio ban do kraja zivota. Koni si ti debil... znas da ce ovo pokrenuti raspravu, razmjenu misljenja, vrijedjanje... i ti to pokrenes poslije vijesti za krov i u situaciji kada svi pricamo o fudbalu i vracamo atmosferu bez obzira kakvo nam stajaliste bilo.. zavrsi ba vise s tim, igramo sutra vaznu tekmu i nemoj to vise raditi, treba dosta vremena da prodje da se o toj temi moze razgovarati a da niko nije osjetljiv na to.
Jesu li veceras nasi u Bristolu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E čuj sportskog anonimusaiguita je napisao/la:Nisi u pravu za tog sportskog anonimusa vukotica.Povuko se on pokasno ,sto se nije povuko kad su Gredic i Karacic bivsi clan uprave iznijeli sta senad radi i sta mu je cilj i nisu dobili podrsku i ljudi napustili.I u jos nekoliko drugih situacija.Pustite vise bez osnova hvaljenja ,sve su to sateliti grande karine.Poltroni.Ni blizu ni jedan.Eno im avlami i ostala goveda pa nek smisljaju i mastaju.Uzalud vam trud trubaci.
Bit ce Zeljo sampion.
Čuj hvaljenja bez osnove, i ono malo dobrih stvari koje su uradili, bez Vedrana bi bilo nemoguće, i sve je radio pro bono, nikad se nije isticao u prvi plan, i na kraju je i njemu prekipilo kad se napokon uvjerio da se sa megamixom ne može sarađivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro ako mislis tako.Ne zelim polemisati
Nemam nikakvih skrivenih motiva.Da u svjietu fudbala je anonimus
Ekonomista i ostalo.svaka cast.postujemmAli ovo je fudbalski klub.Napravili su od Zelje revizorsku kucu .Doveli hrpu igraca.Ogadili fudbal.Al je vazno da je sve bilo transparentno.Osim nekih Sitnica.Sa ovim zavrsavam sa ovim.Moj stav ni blizu niko od njih.Mozda grijesim.Ali tako mislim
Toliko.
Nemam nikakvih skrivenih motiva.Da u svjietu fudbala je anonimus
Ekonomista i ostalo.svaka cast.postujemmAli ovo je fudbalski klub.Napravili su od Zelje revizorsku kucu .Doveli hrpu igraca.Ogadili fudbal.Al je vazno da je sve bilo transparentno.Osim nekih Sitnica.Sa ovim zavrsavam sa ovim.Moj stav ni blizu niko od njih.Mozda grijesim.Ali tako mislim
Toliko.
Ma **** vas to, bilo proslo. Sad su neka druga vremena, neki drugi ljudi i idemo naprijed. Svako ko moze i zeli pomoci je dobrodosao. Tako bi najbolje bilo. Shvatam i da postoje ljudi koji ne mogu raditi zajedno, jbg to je sasvim normalno. Ne treba oko toga sad palamuditi danima. Radi se sad dobro, ekipa igra sve bolje, evo radimo i na infrastrukturi, raja je sve to prepoznala i u velikom broju dolazi na utakmice. 
Cuva Bog Zelju svog!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Osimova izjava je dokaz da je strucnjak i pametan covjek, njegova psiholoska igra i za nase i njihove igrace... za nase da shvate da se celik ne treba podcjeniti, a za celikove igrace da budu puni sebe, samopouzdanje da nas mozda i podcijene pa dobiju samar. Odlican potez, ima u malom prstu ove stvari. Druga stvar je sto mene ovo nervira i sto su se sad zenicki stafordi uzdigli i pisu kako imamo strahopostovanje... Amar pravi razliku defintivino, a ja bi im izjavio da cemo srusiti bilino bolje u prvom poluvremenu
Podrska za ekipu i strucni stab, aBd da nam donesete nove tri bobe
Podrska za ekipu i strucni stab, aBd da nam donesete nove tri bobe
To je to druze.Slazem se 100 posto.Ja budala pa se kacim za proslost i nebitne ljude.Pisao sam ranije ovdje da ce mo biti bas jaki.Evo ostvaruje se polako.Amarov potpis samo treba malo strpljenja i vremena.HongKong je napisao/la:Ma **** vas to, bilo proslo. Sad su neka druga vremena, neki drugi ljudi i idemo naprijed. Svako ko moze i zeli pomoci je dobrodosao. Tako bi najbolje bilo. Shvatam i da postoje ljudi koji ne mogu raditi zajedno, jbg to je sasvim normalno. Ne treba oko toga sad palamuditi danima. Radi se sad dobro, ekipa igra sve bolje, evo radimo i na infrastrukturi, raja je sve to prepoznala i u velikom broju dolazi na utakmice.
Bit ce Zeljo sampion.
PS. Upravi kapa do poda.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hvala upravi.
Naprijed "sportski segment" ljubavi moja!
Naprijed "sportski segment" ljubavi moja!
Mi smo Željini, Željo je naš!
- desnibocni
- Kontakt:
Smijao bi se kakvih sve gluposti ima da ispunis kriterijume da bi dobio CAT4. Hospitality zone od 500 m2, visina ulaznih vrata od minimum 2 metra, propisna visina jarbola za zastave, prostorije za novinare, neka sranj. u vezi interneta, mix zona, parking, prilazi stadionu, da ti vise na nabrajam. Jacina reflektora, Vip parking, sala za pressice pa to i mogu shvatiti, ali ima toliko gluposti, da pomislis da te neko zeza.braco je napisao/la:E to kad spomenu to za kategoriju, pošto fakat se i ne razumijem baš u to, šta je potrebno sada da Grbavica bude u CAT4? Znam da su potrebne one pizdarije tipa određenog broj vip mjesta, novinarskih, vip parking itd., ali eto kažem baš mi je površno znanje u vezi toga.irfo je napisao/la:Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: haklamas, perodeformero i 49 gostiju.