Pa majka mu stara cekam od 1 h !afa97 je napisao/la:17:00 po rezultati. comBosnier je napisao/la:Kad ce ovaj Raonic poceti
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
@adis.p
Hocete sa virtuelnim novcem,kad ulozis svoj vidjeces hoce li ici
to oni malo navuku,vidis da ti ide sa virtuelnim novcem,a kad ulozis svoj vidjeces hoces li biti dobar ?
Hocete sa virtuelnim novcem,kad ulozis svoj vidjeces hoce li ici

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))haris10 je napisao/la:ajmo ljud stavljajte nesto za popravni,chardy me sjebo na ovom prvom
Nadam se da si uplatio
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
moze link za dinamo minks-naftan?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
ja sam taj uplatio samo sto mi je Jankovic: Kvitova odgodjen tako da je kvota 1...al opet fine parekelner je napisao/la:Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))haris10 je napisao/la:ajmo ljud stavljajte nesto za popravni,chardy me sjebo na ovom prvom
Nadam se da si uplatio

Jel cekas jos Safinu,i koliki je dobitakSunfrenzy je napisao/la:ja sam taj uplatio samo sto mi je Jankovic: Kvitova odgodjen tako da je kvota 1...al opet fine parekelner je napisao/la:Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))haris10 je napisao/la:ajmo ljud stavljajte nesto za popravni,chardy me sjebo na ovom prvom
Nadam se da si uplatiohvala jos jednom

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Moze li Davydenko uzeti danas? 

Ja cekam safinu 2-0 rezultat
Uplatio 10 dobitak 30

Uplatio 10 dobitak 30

Moze li ovaj Din.Minsk dobit ovo?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Zna li neko kako igra Gil ?
1-0, u drugom 4-3 vodi i serviraschmecker je napisao/la:Zna li neko kako igra Gil ?
afa97 je napisao/la:Moze li ovaj Din.Minsk dobit ovo?
Imam ga i ja na jednom , daj Boze da okrene

[/quote]Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))
Nadam se da si uplatio[/quote]
ja sam taj uplatio samo sto mi je Jankovic: Kvitova odgodjen tako da je kvota 1...al opet fine pare
hvala jos jednom
[/quote]
Jel cekas jos Safinu,i koliki je dobitak
[/quote]
Ma ja, jos samo Safina, a dobitak trebo biti 51 markica a vako jer ne igra Jankovic 39
ja sam taj uplatio samo sto mi je Jankovic: Kvitova odgodjen tako da je kvota 1...al opet fine pare

Ma ja, jos samo Safina, a dobitak trebo biti 51 markica a vako jer ne igra Jankovic 39

Zadnja izmjena: Sunfrenzy, dana/u 19 apr 2011, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mafia su oni velika....ja necu jos nista uplacivat....mozda u petak da imam sta igrat za vikend, da nemoram ic do kladionice...a nadam se i onom bonusu, bar do subote...ako je kako govore, da svaki dan, odredjen broj ljudi dobije bonus...harry_90 je napisao/la:@adis.p
Hocete sa virtuelnim novcem,kad ulozis svoj vidjeces hoce li icito oni malo navuku,vidis da ti ide sa virtuelnim novcem,a kad ulozis svoj vidjeces hoces li biti dobar ?

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
A da sam stavio na ovaj Naftan,sad bi dinamo vodio 3:0
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Hvala, evo i Almagro uze brejk..Strux je napisao/la:1-0, u drugom 4-3 vodi i serviraschmecker je napisao/la:Zna li neko kako igra Gil ?
sta mislite za ova dva listica
http://img64.imageshack.us/i/danasnji.jpg/
Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))Sunfrenzy je napisao/la:

Ako znas racunati,racunaj da si dobio...
P.S-Imal mene tu gdje u tom tvome dobitku

Aaaaaaj Almagra levata, 3 mec lopte ispusti i na break lopti cistu u aut izbaci c c c c
mogo bi on i izgubit set ovaj :S

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.