Slabo nema sta
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
-
- Kontakt:
Mozda cak i najlosiji realizator pod kosem u NBA.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
I ja isto mislim. Ipak, imao je sasvim solidnih sezona u Portlandu i poslije povrede stopala, samo što se činilo da je slijedi breakout sezona kako je igrao do povrede.
Phoenix ga je izgleda baš poremetio.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Do neki je dan je bio ne dobar, nego odličan u limitiranim minutama. Naravno, niko to nije ni pogledao, ali iskaču odjednom čim uveže dvije-tri loše partije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Imo je povredu stopala prije nego sto je trade-an u PHX.TripleThreat je napisao/la: ↑29 mar 2025, 06:10
I ja isto mislim. Ipak, imao je sasvim solidnih sezona u Portlandu i poslije povrede stopala, samo što se činilo da je slijedi breakout sezona kako je igrao do povrede.
Phoenix ga je izgleda baš poremetio.
Stoji to sto si rekao
Daj bolan, vece su sanse da ce postati Steven Adams nego starter ili imati vecu ulogu opet negdje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 06:51Do neki je dan je bio ne dobar, nego odličan u limitiranim minutama. Naravno, niko to nije ni pogledao, ali iskaču odjednom čim uveže dvije-tri loše partije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aleme, ja godinu dana na ovoj temi pišem da on neće više biti starter ali da će do kraja karijere biti rezervni centar i imati ugovore u ligi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma brate i to je upitno , ne znam vala ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:40Aleme, ja godinu dana na ovoj temi pišem da on neće više biti starter ali da će do kraja karijere biti rezervni centar i imati ugovore u ligi.
Sjeti se Kennetha Farieda npr. , igrao za reprezentaciju SAD pa preko noći nestade ...
Sklon povredama , trojke tanak , ziceri užasan , idu godine .
Volio bih da griješim .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kenneth Faried je krilni centar bio, centra nije mogao igrati kako treba ni u svom primeu previše minuta jer je baš undersized za istog (on je jedva preko 2m).VensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:15Ma brate i to je upitno , ne znam vala ...
Sjeti se Kennetha Farieda npr. , igrao za reprezentaciju SAD pa preko noći nestade ...
Volio bih da griješim .
Uz to, njemu se sva igra svodila na atleticizam, bukvalno 0 dodira oko bruča, 0 vanjskog šuta, pa dolaskom povreda kad je to nestalo, nestalo je i njegovo mjesto u NBA. Da ne pominjem koliko je bio tanak defanzivno, a pogotovo u pas igri.
Jusuf će uvijek imati negdje mjesto ko rezervni centar čisto zbog skakanja gdje je top5 u ligi, može i razigravati sa posta, postavlja uz Adamsa vjerovatno najbolje blokove u ligi a i eto tricu je uveo bar koliko toliko u repertoar iako još uvijek nije konstantna.
Sada ga niko neće zbog ugovora (što je i logično 19m za njega trenutno je previše i nek zahvali Richu Paulu na svemu), ali čim ovaj istekne rado će ga bar ovako iz vrha glave 6-7 ekipa uzeti za minimalac/veteranski ugovor.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Veliki insan i sin ove zemlje. Hvala ti Jusufe.Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić, aktuelni član NBA ekipe Charlotte Hornets, još jednom je pokazao ljudsku veličinu i uoči ramazanskog Bajrama obradovao 400 povratnika širom Bosne i Hercegovine.
Potvrdilo je to danas Udruženje Pomozi.ba, koje je objavilo da su paketi koje je osigurao Nurkić stigli u porodice povratnika u nekolicini mjesta širom naše zemlje.

Više brine o povratnicima nego svi političari zajedno u historiji ove zemlje.
Svaki put izadje vijest kad ucini dobro djelo. Kazem spreman vec ozbiljno za ulazak u politiku. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Čovjek igrao za reprezentaciju SAD , stani malo bolanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:35Kenneth Faried je krilni centar bio, centra nije mogao igrati kako treba ni u svom primeu previše minuta jer je baš undersized za istog (on je jedva preko 2m).VensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:15Ma brate i to je upitno , ne znam vala ...
Volio bih da griješim .
Uz to, njemu se sva igra svodila na atleticizam, bukvalno 0 dodira oko bruča, 0 vanjskog šuta, pa dolaskom povreda kad je to nestalo, nestalo je i njegovo mjesto u NBA. Da ne pominjem koliko je bio tanak defanzivno, a pogotovo u pas igri.
Jusuf će uvijek imati negdje mjesto ko rezervni centar čisto zbog skakanja gdje je top5 u ligi, može i razigravati sa posta, postavlja uz Adamsa vjerovatno najbolje blokove u ligi a i eto tricu je uveo bar koliko toliko u repertoar iako još uvijek nije konstantna.
Sada ga niko neće zbog ugovora (što je i logično 19m za njega trenutno je previše i nek zahvali Richu Paulu na svemu), ali čim ovaj istekne rado će ga bar ovako iz vrha glave 6-7 ekipa uzeti za minimalac/veteranski ugovor.

Nisam ga naveo da bude poređenje za centra , nego kako se liga mijenja tako i određeni igrači nestaju, Faried je po meni najbolji primjer .
Srce me zaboli kada vidim kako Zubac ubija , sve što je Juka trebao biti

Nema veze , ide na ljeto objava sa strašnih treninga , pogađanje trojki u serijama , ma ide sve hadžomoj

-
- Kontakt:
Poceli ga sve cesce moliti za odobrenje.

a gledaj ovog retarda moglia, sta njemu smeta..i kako da mu ovako bolesnom, covjek zamjeri na prozivanje Zenice i svega zenickog:-)
odrasti vec jednom balavce!
odrasti vec jednom balavce!
Starohan, a vidimo po rjecniku i lazni vjernik. Vjerovatno postis radi publike kao sto ovaj donira.

- VensanKasel
- Kontakt:
Nisi ti bardo , liku je svaki post trolanje , yebo njega ...