PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Vjeruj mi, da nismo. Ne stvara se sampionska momcad preko noci, a to i ptice na grani znaju. Dobar dio sezone smo vas lozilijoker90 je napisao/la:.

@Thetraphak1921
Sutra naslovnica u Avazu: "Ljutiti manijak prijetio lihvaru Zelje"(video)

nije prijatelju dosadno na temi ko kad je Tudjman umro pa reko da na sebe okrenem gnjev forumasa da barem bude malo interesantnijeRigoletto je napisao/la:jeli to najzajebanije što tvoj hibridni mozak može smislit? je.ben si taj koziji x kromosom naslijedio od ženskog roditelja.fukaratz je napisao/la:mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebatipozdravi mamu Katicu

Sloboda Tuzla
tebe i cekam alijin punoglavcejoker90 je napisao/la:Kako si los jarane, pa ovo je nevjerovatno! Hahahaahfukaratz je napisao/la:mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebatipozdravi mamu Katicu

Sloboda Tuzla
gdje oćeš, po obrazima ili po čelu?fukaratz je napisao/la:nije prijatelju dosadno na temi ko kad je Tudjman umro pa reko da na sebe okrenem gnjev forumasa da barem bude malo interesantnijeRigoletto je napisao/la:jeli to najzajebanije što tvoj hibridni mozak može smislit? je.ben si taj koziji x kromosom naslijedio od ženskog roditelja.fukaratz je napisao/la:mladi Šime idi spavati caca Ivica ce te cuti da kuckas po racunaru pa mi mogao nayebatipozdravi mamu Katicu
pucajte po meni pilici mali
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pasa moj, ne bih ja tvojim radioaktivnim stopalima primirisao, a kamoli usta do njih da dovodim. Volim ja svoj zivot.Thetraphak1921 je napisao/la:Makni svoja ogavna usta sa mojih stopa.Rimes87 je napisao/la: Au, izvinjavam se bozanstvo Vase na intruziji Vaseg licnog prostora. Sta treba da uradim kako bi mi oprostili, o Vi nedodirljivi i presvjetli? Stope da Vam ljubim?
Sent from my D6603 using Tapatalk
@joker Ne kacim se ja ba, samo se prepucavam, ipak su ovo prepucavanja

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
vi ste isprskani ove godine ko Tera Patrick za 30 godina karijerejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..

Sloboda Tuzla
MocMahale veceras

Jedna od losijih sezona mog kluba u posljednje vrijeme, a opet bi bila jedna od najboljih u historiji tvog kluba. To dovoljno govori o nekim stvarima! I ne moram redati 14 smajlija, ne cini te to duhovitijim.fukaratz je napisao/la:vi ste isprskani ove godine ko Tera Patrick za 30 godina karijerejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..kupio vas covjek koji ne zna gdje se na karti nalazite i napravio cudo od kluba koje svi prcaju
jos dodas pjemsu Divovi
koja komedija

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Objektivno, JA rekojoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..

- MocMahale444
Sitne ribicejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..

Nego sta je ovo obecao sam knjizevniku da ga necu izdati ali moram zbog onog acc sto sam izgubio a on se ispario.
Kaze ako ti nije tesko napadaj Jokera misli o tebi sve najgore vidis da se lize s Ajzeom, ja se sokiro

Znam ja pravi razlog kao I svi Šele je kriva, obecao sam mu reko oke hajde ali sam se predomislio, sad ja hocu Sejlu.
Jos kaze Ajza ima 100 svaki dan a ti pises za eksere

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
de si alija pozzfukaratz je napisao/la:vi ste isprskani ove godine ko Tera Patrick za 30 godina karijerejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..kupio vas covjek koji ne zna gdje se na karti nalazite i napravio cudo od kluba koje svi prcaju
jos dodas pjemsu Divovi
koja komedija
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 maj 2016, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
mi borba za opstanak vi na duplu krunu rezultat svima poznatjoker90 je napisao/la:Jedna od losijih sezona mog kluba u posljednje vrijeme, a opet bi bila jedna od najboljih u historiji tvog kluba. To dovoljno govori o nekim stvarima! I ne moram redati 14 smajlija, ne cini te to duhovitijim.fukaratz je napisao/la:vi ste isprskani ove godine ko Tera Patrick za 30 godina karijerejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..kupio vas covjek koji ne zna gdje se na karti nalazite i napravio cudo od kluba koje svi prcaju
jos dodas pjemsu Divovi
koja komedija

Sloboda Tuzla
A vidio si da me stalno nesto napada i proziva, tetku mi sramoti, dajdzu Dadu i ostale. Ne daj se prevariti, onakvi knjizevnici uvijek pokrenu rat, a onda se izmaknu i sa strane gledaju kako se njihova ideologija zla sprovodi u djelo.MocMahale444 je napisao/la:Sitne ribicejoker90 je napisao/la:Cuj daje nam fol materijal, kao da nam treba jos, a ovdje ih raja prska 24/7..![]()
Nego sta je ovo obecao sam knjizevniku da ga necu izdati ali moram zbog onog acc sto sam izgubio a on se ispario.
Kaze ako ti nije tesko napadaj Jokera misli o tebi sve najgore vidis da se lize s Ajzeom, ja se sokiro![]()
Znam ja pravi razlog kao I svi Šele je kriva, obecao sam mu reko oke hajde ali sam se predomislio, sad ja hocu Sejlu.
Jos kaze Ajza ima 100 svaki dan a ti pises za eksere

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@joker90 govori o tome, da ste divovi samo u svojim glavama kada vam mocmahale, nesto mocno zavrsi
@mocmahale de bolan procitaj par puta sto napises. ako ima smisla u tvojoj glavi, ne mora znaciti da ima smisla drugima

@mocmahale de bolan procitaj par puta sto napises. ako ima smisla u tvojoj glavi, ne mora znaciti da ima smisla drugima

- MocMahale444
Ti ga baš meni voliš popušiti, nastavi!Batman90 je napisao/la:MocMahale veceras![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Batman90 je napisao/la:MocMahale veceras![]()

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 5 gostiju.