FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 09 nov 2013, 22:06

@abnorme
Napisao sam za današnju utakmicu,jer se neki igrači Orašja "hvale" time,ne krivim vas što se mene tiče kupite što god možete,kupovali su i ostali kupuju i kupovaće takva nam je liga i realnost :) .

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 09 nov 2013, 22:11

velike čestitke Mujki na postignutom golu od pravih navijača iz Gračanice,

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 09 nov 2013, 22:18

jesu providni,pustili rudaru samo da se nepriča da štimaju a znali da će dobit u orašju,al neka, dolaze oni prvo u Tuzlu pa u Gračanicu,misle lahko proć kroz Tuzlanski Kanton,nisam baš siguran,a orašje će fasovat u subotu za to davanje bodova.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 09 nov 2013, 22:31

SaltCityAttack je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:@abnorme
Napisao sam za današnju utakmicu,jer se neki igrači Orašja "hvale" time,ne krivim vas što se mene tiče kupite što god možete,kupovali su i ostali kupuju i kupovaće takva nam je liga i realnost :) .

Ma ovo sam I ja vidjeo ali nema veze...mi znamo da nam Orasje nece prodati I da ce nas samo zajebati, jer jedne prilike su nama u svlacionicu dosli na poluvremenu ponjdili nekim igracima novce dok drugi dio nije zelio jer im nisu ponudili I mi smo ih dobili..to je bilo pred njihovo ispadNje...zato me I ne cudi da nas sad zajebu..jos eto I sudjenje kKvo je bilo u Orasju I njih je neko angazovao

Cinjenica je da ce Jedinstvo "lakse" igrati sa klubovima sa hajmo reci hrvatskim predznakom nego Sloboda, sto zbog vama poznatih razloga, sto zbog odnosa koji je gradjen u ovoj ligi duzi period. Isto kao sto ce i Sloboda puno lakse igrati na TK nego mi. To je donekle i logicno. Ali stvarno nervira kad se svaki uspjeh Jedinstva izjednacava sa namjestanjem, kao sto vjerovatno i vecina biscana gleda na danasnju utakmicu Slobode.
Uredu, niko nije budala, svjesni smo da se to desava u svim ligama, kamo li u ovom pokusaju od lige..ali hajde da se nekad i cestita na uspjehu...ocekivao sam to barem danas zbog dosadasnjih rezultata koje je orasje postizalo kuci. Pa hajde realno, zasto bi se dovodio "skupocjeni" trener, igraci koji sigurno imaju nemale plate ako i sa juniorima mozes dobiti kupljenu utakmicu..

Spominjes sudnjenje u orasju...spomeni onda i sudnjenje u bugojnu. Ne znam kakvo je bilo...sudim po komentarima ovdje..
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 nov 2013, 22:58

Ma kakvo stimanje :D, stimala se prvenstva u ex Jugi, stima se komplet PL, a kamoli ova sabanija, samo sto to sabani ne znaju raditi, za sve treba imati stila, zabari su neprevazidjeni, doveli su to do savrsenstva :D.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2013, 23:02

Jel ono danas Smajli slavio pobjedu sa igracima i navijacima...vidim rucice u zraku poznate mi,pa kontam da nije on il je pobjegao u svlacionicu? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2013, 23:19

Evo jos jedna za kolekcionare, fotografija sir BALVANA
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 nov 2013, 23:26

NKJ je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Vazna 3b da se zadrži priključak za vodecim.
Biće do kraja svega,evo danas je i Orasje prodalo Jedinstvu ,dakle ko vise kupi taj ce i uci.

E TI SI TOLIKO PAMETAN DA TO NIJE NORMALNO. PA DE PROČITAJ SVOJ KOMENTAR, POGLEDAJ MALO SITUACIJU U JEDINSTVU I ONDA UREDI SVOJ KOMENTAR.
Nemoj se druze ljutiti i nema potrebe za capsovim.
Igraci Orasja se hvale da su prodali tekmu sto sam mogao i naslutiti nakon nase tekme tamo i razgovora sa celnicima NS Posavske zupanije.

Niko ne spori kvalitet Jedinstva, ali ovo je danas kupljeno i end of the story
tuzlanska Sloboda

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 09 nov 2013, 23:32

Ko je nama kriv kad smo glupi i nismo kupili u istom Orašju :D
Dajte da malo popustimo Bišćane nek rade šta hoće.Mi se trebamo brinut o svojim problemima kojih imamo hiljadu ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 nov 2013, 23:34

NKJ je napisao/la:Smiješni ste Bgm. Previše ću zamrziti vas tuzlake, a najdraži ste mi bili ovdje. Tačno bih volio da Jedinstvo prebace u Srpsku ligu da igramo tamo, čini mi se da bi tamo ljudi bar jednu utakmicu rekli čestitamo, ovu ste bili bolji. Ovdje ste toliko ljubomorni, da to nije normalno. Ja sam vam čak znao i čestitati, eto vi ste nam konkurenti, Bratstvo takodjer, pa sam im čestitao kad pobijede. Ali vi znate samo reći KUPLJENO. Malo više čitajte, potrudite se naći informacija u klubovima, ne slušati mahalske priče.
Prijatelju,
Nisi dugo na forumu i mozda nisi imao prilike vidjeti moju objektivnost. Nikada ne pricam nesto bez provjerenih cinjenica. Btw, prvi sam vam cestitao na pobjedi nad nama.

Nije da se hvalim, ali zaista nema gdje me nema i sigurno da raspolazem sa puno izvora informacija i nempj se iznenaditi ako znam nesto vezano za Jedinstvo sto ni sam ne znas. Ako te zanimaju akteri, tko je bio kontakt u Orasju i preko koga je sve islo javi se na pp.
tuzlanska Sloboda

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 09 nov 2013, 23:38

zlajci je napisao/la:
haver je napisao/la:Ko je nama kriv kad smo glupi i nismo kupili u istom Orašju :D
Bilo je nemoguce jer nije samo novac u pitanju vec su pored novca upleteni i licni interesi pojedinaca iz Orasja. Jedinstvo ima covjeka koji je mogao to zavrsiti, a mi to u ovom trenutku nemamo ;)
A znači pokušavalo se :D
A šteta da smo dobiti tu i sad kući Branitelja bili bi prvi a ovako ode sve u neku stvar ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 nov 2013, 23:39

NKJ je napisao/la:Smiješni ste Bgm. Previše ću zamrziti vas tuzlake, a najdraži ste mi bili ovdje. Tačno bih volio da Jedinstvo prebace u Srpsku ligu da igramo tamo, čini mi se da bi tamo ljudi bar jednu utakmicu rekli čestitamo, ovu ste bili bolji. Ovdje ste toliko ljubomorni, da to nije normalno. Ja sam vam čak znao i čestitati, eto vi ste nam konkurenti, Bratstvo takodjer, pa sam im čestitao kad pobijede. Ali vi znate samo reći KUPLJENO. Malo više čitajte, potrudite se naći informacija u klubovima, ne slušati mahalske priče.
Ma prijatelju ne ljuti se, kad ti ljudi kazu da kupljeno, onda je to tako. Jedinstvo se do sada pokazalo kao najbolja ekipa i to ne moze niko osporiti, a za dalje ce mo vidjeti... :D. Iskrene cestitke za dosadasnje rezultate.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 nov 2013, 23:41

Nemojte ljudi više na račun Smajila i sramota i grehota je zaje.b.avat se na račun duševno bolesnih

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 nov 2013, 23:45

Ko sad ulazi u PL ? :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 nov 2013, 23:47

ma ajde, kupili ili ne, nebitno .. uvijek su i svi kupovali, štima se u ligama petice, a da se ne štima u BiH ;) trebamo i mi negdje probati kupiti tekmu, cilj opravdava sredstvo :D šta znam, ako bude jasno da Bratstvo ne želi u PL, treba sjesti s ljudima i dogovorit' tekmu, itd

mada, prije svega se moramo pojačati sa trenerom i igračima na polusezoni, a Jedinstvo će imati teža gostovanja na zimu, nego ove polusezone što su imali

samo se nadam da razlika u bodovima ne ode preko 5 .. :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 nov 2013, 23:50

Skver je napisao/la:Ko sad ulazi u PL ? :D
ko ima deblji djep,sreca nasa ispucace se biscani parama do proljeca,onda nastupa azmir i sir smajli sa vanzemaljskim,nadnaravnim taktikama :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 nov 2013, 23:52

NKJ je napisao/la:Ma volio bih da kupujemo utakmice, jer onda bi sigurno išli u tu hebenu Premier Ligu.
A ne ovako, pola lige kupuje utakmice, jedini Bišćani seljačine. Zato i nismo u PL, zato su nas i izbacili. Nemaju nikakve koristi od nas. Ali neka, vratiće se sve to.
Druze,

Svako tko me zna isto tako zna koliko obozavamo sve biscane. Cak vas ima u Tz puno, studenata i ne znam odkud ti sada ovo seljacine.

Svi tezimo kao regularnoj ligi,ali jednostvno liga predstavja trziste u kojem ce u konacnici prvak biti najsposobniji. Sto je najgore konacni pobjednici u tom trzistu vrlo cesto nisu ni sami klubovi vec pojedinci...bas kao sto veceras likuju 2 porodice u Orasju ;)
tuzlanska Sloboda

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 09 nov 2013, 23:57

A primjetim koliko obožavate Bišćane, jer svaka utakmica, protiv nas je nešto. Ako smo vam konkurenti, ne treba biti svadje, može biti normalna priča. A Krajinu niko ne voli, tako da ....
Vi sutra da udjete u PL, prvi bi vam čestitao, i ne samo ja, još dosta Bišćana. Kad ste ispali, vratite stranicu tu gdje se pisalo, traži komentare da vidite šta nas je bilo uz vas. Ali opet na kraju mi najgori ovdje.

I neće se Bišćani ispucati, jer nemoguće je spisksati budžet grada, a Jedinstvo ti je trenutno na budžetu, tako da, ima se :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 nov 2013, 00:01

NKJ je napisao/la:A primjetim koliko obožavate Bišćane, jer svaka utakmica, protiv nas je nešto. Ako smo vam konkurenti, ne treba biti svadje, može biti normalna priča. A Krajinu niko ne voli, tako da ....
Vi sutra da udjete u PL, prvi bi vam čestitao, i ne samo ja, još dosta Bišćana. Kad ste ispali, vratite stranicu tu gdje se pisalo, traži komentare da vidite šta nas je bilo uz vas. Ali opet na kraju mi najgori ovdje.

I neće se Bišćani ispucati, jer nemoguće je spisksati budžet grada, a Jedinstvo ti je trenutno na budžetu, tako da, ima se :D
niste vi jedini na budjetu,nit bihac ima budjet ko minhen. ;)
ja mislim da je azmirov godisnji promet firme bihacki budjet,bez uvrede...nije stvar para,u igri je mnogo vise,no sikiriki :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2013, 00:02

zlajci je napisao/la:
Prijatelju,
Nisi dugo na forumu i mozda nisi imao prilike vidjeti moju objektivnost. Nikada ne pricam nesto bez provjerenih cinjenica. Btw, prvi sam vam cestitao na pobjedi nad nama.

Nije da se hvalim, ali zaista nema gdje me nema i sigurno da raspolazem sa puno izvora informacija i nempj se iznenaditi ako znam nesto vezano za Jedinstvo sto ni sam ne znas. Ako te zanimaju akteri, tko je bio kontakt u Orasju i preko koga je sve islo javi se na pp.

Vala ako je iko regularan I ibjektivanbi da ga ima svugdje to si ti zato ti I ja vjerujm sto god ovdje kazes
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.