FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne mislimo na sponzora opreme, nego generalnog sponzora...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mozda oni misle sa legeom zamazati oci,reci evo ne kupujemo vise dresove,nego smo sponzorisani,a na taj dres opaliti CODE i et ga,mirna BosnaSeyo_TM je napisao/la:ne mislimo na sponzora opreme, nego generalnog sponzora...
Salu na stranu,simptomaticno je da prvak drzave nema generalnog sponzora 10-ak dana pred nastup u Ligi prvaka,kakvu to sliku ostavljamo o sebi???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Sad malo serite po upavi i po svemu, izgleda da ste zaboravili da smo aktuelni sampioni i finalisti kupa, da igramo evropu a to u zadnjih 8 godina smo samo mogli sanjati, sad serite po svemu sto su oni napravili na celu sa predsjednikom, prosle godine ste govorili da vam je evropa a ove ste vec poceli srat, fino je receno da ce se sistematski ratiti jesu li rekli da za 4 godine ce se tek nesto vidjeti, kao da amar ne bi otisao u dinamo ili vec negdje gdje su ga zvali da nije vidio da se ovdje korz neko vrijeme moze nesto napraviti, a posto ste svi vi pravi znalci otidjite u klubi i recite da imate rjesenja za probleme a pojima nemate koliko je teso voditi jedan klub, a ja o tome znam mogo jer sam u jedom odbojkaskom klubu i znam kako je naci sredstva sponzore opremu i sve sto teba klubu da bi opstao
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
I ja bi volio da sam "informisan" kao ti i da ne znam sta se klubu desava...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
majstore, željo je fudbalski klub i to znači da bi sponzora trebao naći malko lakše nego titm87gigo je napisao/la:Sad malo serite po upavi i po svemu, izgleda da ste zaboravili da smo aktuelni sampioni i finalisti kupa, da igramo evropu a to u zadnjih 8 godina smo samo mogli sanjati, sad serite po svemu sto su oni napravili na celu sa predsjednikom, prosle godine ste govorili da vam je evropa a ove ste vec poceli srat, fino je receno da ce se sistematski ratiti jesu li rekli da za 4 godine ce se tek nesto vidjeti, kao da amar ne bi otisao u dinamo ili vec negdje gdje su ga zvali da nije vidio da se ovdje korz neko vrijeme moze nesto napraviti, a posto ste svi vi pravi znalci otidjite u klubi i recite da imate rjesenja za probleme a pojima nemate koliko je teso voditi jedan klub, a ja o tome znam mogo jer sam u jedom odbojkaskom klubu i znam kako je naci sredstva sponzore opremu i sve sto teba klubu da bi opstao
Željo JE PRVAK ...ima najveću posjetu...tradiciju, a žuju niko nije tjerao da sjedne u fotelju i da obećava .... imao je dovoljno vremena i strpljenja sa naše strane + strašan rezultat za koji nisam siguran da je on previše zaslužan
mora se kritikovati ono što nije u redu a pozdraviti ono što valja...
ne trraži niko ovdje sponzora koji će uvaliti 2 miliona KM u klub po sezoni...ali ako nije u stanju on i nj. "privrednici" da sklope sponzorski ugovor težak 300.000. KM onda je to ozbiljan problem - mislim da bi trebao (i da to postane praksa) izaći u javnost sa JASNIM ciljevima za ovu i naredne sezone (šta misle uraditi po pitanju reorganizacije klubu, strateškim ciljevima, sponzorima, pojačanjima i sl) a ne da se krije samo iza rezultata i da se nada pomoći Kantona koji nema za rum pločicu.
sastav uprave je prilično tanak, onaj gojer-glava me iritira + oni seljački teferiči koje su organizovali za promociju titule
žujo kao prvi čovjek klubu OBAVEZAN je prije početka sezone izaći pred nas sa jasnom vizijom, očekivanjima i stavom prema mnogim stvarima i to je ono što očekujem od njega
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
IN AMAR WE TRUST !!!
traziti transparentno koliko je ko od uprave donio u klub i ko je doveo kojeg sponzora, neradnike sutnuti i traziti nove ljude koji zele i mogu pomoci.edulle je napisao/la:moj savjet je da se udruzenje navijača manijaci, okupe ispred uprave kluba i da protestvuju protiv uprave kluba, jer u protivnom ako ŽUJO ne dovede jakog sponzora, igrači zbog ne isplaćenih plata počeće da se bune, igrački kadar da se rasipa,a amaru ce da pukne film i da ode lagano iz kluba,
amar je previše uradio za klub i sav teret je na njegovim leđima, jednom je otisao iz kluba, pa se vratio,,ako opet ode,,ne treba se nadat da ce se vratit, vidi i ćorav covjek da od ove trenutne politike nema nista..
zato moja braćo ,,odredite jedan dan prije polaska u izrael, skupite se ispred uprave i protestvujte, drugog rješenja nema,,, pozz
amar je samo trazio zuju iako je znao sta ga ceka iz prvog mandata i da ce morati sve sam, valjda je znao u sta se upusta jedino me to tjesi i cuva nadu.
Cuva Bog Zelju svog!
ma kad sam ja reko da je ovaj kokosar zujo bezveznjakovic jedan krije se iza osima i dodje da se slika
PS.Osim isplatio plate iz svog dzepa
PS.Osim isplatio plate iz svog dzepa
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
mora se znati ko šta radi a ne da hodaju i troše po Izraelu i slikaju se sa peharima u koje su uložili - Ništa
Naravno, ni mi ne smijemo imati alibi kad se ne kupe godišnje karte - moramo napraviti rekord u prodaji istih (nadam se barem 3500 god karata da će se prodati)- jer samo tako iamo argument da "mi" svoje radimo - ekipa svoje radi - e, pa da vidimo šta uprava radi
Naravno, ni mi ne smijemo imati alibi kad se ne kupe godišnje karte - moramo napraviti rekord u prodaji istih (nadam se barem 3500 god karata da će se prodati)- jer samo tako iamo argument da "mi" svoje radimo - ekipa svoje radi - e, pa da vidimo šta uprava radi
E ljudi, a dobije li se kakva novčana nagrada (pored pehara) za osvajanje PLBIH 
Lijepo je biti Manijak!!!
A zar nam CODE nije generalni sponzor?
[quote="tax"]ma kad sam ja reko da je ovaj kokosar zujo bezveznjakovic jedan krije se iza osima i dodje da se slika
PS.Osim isplatio plate iz svog dzepa[/quZar vi vjerujete onom jadu od portala i novina nakon svih bombi koje su bacili i ostali živi???? Tipa da igramo LP u Širokom....
PS.Osim isplatio plate iz svog dzepa[/quZar vi vjerujete onom jadu od portala i novina nakon svih bombi koje su bacili i ostali živi???? Tipa da igramo LP u Širokom....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nisam ni procito to vec mi rece covjek jedan blizu uprave a gdje mogu to procitatTMovac je napisao/la:tax je napisao/la:ma kad sam ja reko da je ovaj kokosar zujo bezveznjakovic jedan krije se iza osima i dodje da se slika
marsej mali tim
marsej mali tim
Pa boze mili, od kud vi znate sta se radi u klubu, koliko je para ko donio, pa ako je osim dao svoje pare, sta mislite koliko je zujo tek ulozio. A pogotovo ove gluposti da necemo primit pare jer nam je racun blokiran, pa brate ako su pare u pitanju naci ce se nacin. Bolje i nemati generalnog sponzora nego nekog koji ce se dzabaluke reklamirat, vjeruejm da se na tome radi, pogotovo sto slijede europske utakmice. Pomalo ba.
znas koliko je zujo ulozio-------------------------------------------------------NISTAHar3 je napisao/la:Pa boze mili, od kud vi znate sta se radi u klubu, koliko je para ko donio, pa ako je osim dao svoje pare, sta mislite koliko je zujo tek ulozio. A pogotovo ove gluposti da necemo primit pare jer nam je racun blokiran, pa brate ako su pare u pitanju naci ce se nacin. Bolje i nemati generalnog sponzora nego nekog koji ce se dzabaluke reklamirat, vjeruejm da se na tome radi, pogotovo sto slijede europske utakmice. Pomalo ba.
marsej mali tim
marsej mali tim
Sve se na ovim posranim forumima zna, forumasi su informisani bolje od obavjestajne sluzbe. Ako odbranimo titulu forumasi bi smjenili upravu najvjerovatnije. Samo se divim koliko ljudi mogu biti mahalasi, seronje i pesimisti. Da udjemo u grupe lige prvaka ne bi opet nista valjalo jer nemamo tim ko Inter, a za to bi bila kriva uprava....
Da Zujo nije uzeodosao jos bi gledali Hotice i Krunice i 8 mjesto na tabeli....
Da Zujo nije uzeodosao jos bi gledali Hotice i Krunice i 8 mjesto na tabeli....
Sto ne mogu ovih mahalaca nikako!
Ocigledno vi nemate pametnijeg posla nego da pljujete po infrastrukturi ŽELJE...
Žujo je po mom ličnom mišljenju najzaslužniji za ovo što sad imamo!
ON je doveo AMARA!
A to što novine nemaju ništa pametnije da pišu nego da prave razdor u našem klubu je možda vjetar koji puše sa druge strane grada!
Zato mi niste jasni sa ovim kritikovanjem Žuje jer dok su drugi bili i šetali se po Jugu, kupovali podršku navijača, nas nigdje nije bilo! A sad imamo fino uređen klub koji je funkcionalan, a to sta se dešava unutra nije naš problem, pustite ljude u klubu nek rade svoj posao jer oni to znaju najbolje i to su nam pokazali!
Ocigledno vi nemate pametnijeg posla nego da pljujete po infrastrukturi ŽELJE...
Žujo je po mom ličnom mišljenju najzaslužniji za ovo što sad imamo!
ON je doveo AMARA!
A to što novine nemaju ništa pametnije da pišu nego da prave razdor u našem klubu je možda vjetar koji puše sa druge strane grada!
Zato mi niste jasni sa ovim kritikovanjem Žuje jer dok su drugi bili i šetali se po Jugu, kupovali podršku navijača, nas nigdje nije bilo! A sad imamo fino uređen klub koji je funkcionalan, a to sta se dešava unutra nije naš problem, pustite ljude u klubu nek rade svoj posao jer oni to znaju najbolje i to su nam pokazali!
A hoce li ici iko iz Sarajeva?Stole iz Bora je napisao/la:Osim poveo 22 igrača
Željo će i u Izraelu imati podršku navijača
Oslobodjenje
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.