Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 15 jul 2012, 23:46

Kakav sad Maicon? Ajd dobro, ne bi bilo loše, čisto zbog duže klupe, da ne igra kanarinac RB-a.

Nje loše, nije loše Jozo krpi i ono malo slabosti koje ova ekipa ima.

Jedino, izjeda me jedna misao, ne mogu sebi pomoći; kažu da je Jozina druga sezona čarolija...ruku na srce, jeste bila dobra, silovali smo domaću Ligu, od najljućeg rivala pobjegli 9 bodova, oborili bruku nekih rekorda, ali u Evropi smo OPET ostali kratkih rukava.

Sve me to podsjeća na Chelsea, koji je pravio debile od svih drugih ekipa u Engleskoj u prve dvije Mourinhove sezone...a u Evropi, mrka kapa. Najveći domet 1/2 finale, baš kao i sada sa Realom. E sad, jedino je tamo započeo treću sezonu i treba priznati, nije je započeo baš sjajno.

Da li ga u Madridu čeka nešto slično(na oduševljenje svih Culesa), ili...?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 16 jul 2012, 00:10

Treba nam neko na klupi ako Lass ode. Maicon je odličan izbor.

Nije ni Arbeloa neumoran.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:12

Ako Maicon dodje, Arbeloa ce vise na klupi sjedit.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 16 jul 2012, 00:13

Kako znaš?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:17

Pa valjda bi bolji igrac trebao uvijek igrati ispred losijeg ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 16 jul 2012, 00:17

M4kaveli je napisao/la:Pa valjda bi bolji igrac trebao uvijek igrati ispred losijeg ..
Pa normalno.

Zato će Arbeloa igrati.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:19

Vidjecemo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 00:22

Nemamo šta gledat.Od Maicona iz prošle sezone Arbeloa je bolji x puta :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:25

Mogu mislit koliko si puta gledao Maicona ..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 00:26

Pa očigledno sam ga prošle sezone gledao više nego ti.Sjećam se da ej bio najbolji bek na svijetu jedno vrijeme,al jbg jedno vrijeme nije.U Realu ne možeš igrat na staru slavu Kaka to najbolje zna.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:29

LBJ MVP je napisao/la:Pa očigledno sam ga prošle sezone gledao više nego ti.Sjećam se da ej bio najbolji bek na svijetu jedno vrijeme,al jbg jedno vrijeme nije.U Realu ne možeš igrat na staru slavu Kaka to najbolje zna.

Zbog ove recenice sam uvjeren da ga nisi nijednom pogledao ..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 00:32

To nije bio najbolji bek na svijetu 2010.Inter sve osvojio Maicon bio jedan od najboljih igrača i tako.Bilo ga je uživanje tada gledat rijedak spoj odličnog defanzivca i ofanzivca.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 jul 2012, 00:35

Upravu je @LBJ za Maicona.

Prošle sezone je igrao skroz malo, zbog problema s povredama, a inter kao ekipa je odigrao haotično pa je i to utjecalo na nešto slabije igre, ali i kao takav Maicon je uspio odigrati par vrhunskih utakmica posebice protiv Milana i Juventusa. Još jedan razlog, možda i presudan za igre Maicona su stalne promjene trenera i taktike koju ti treneri preferiraju.

Mišljenja sam da bi bio pojačanje za Real, Mourinho je pravi trener za njega i on sigurno zna kako vratiti igrača u život. Mnogo je opasniji u ofanzivi od Arbeloe, a to je ono što nedostaje ovom Realu da bi bili kompletna ekipa, a i u odbrani odlično obavlja svoje zadatke.

Arbeloa je više igrač tipa "lopto bježi od mene", dok je Maicon tip igrača "daj mi loptu." Figurativno rečeno. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:35

Nisi skont'o sta sam htio rec, al nea veze ..

" onclick="window.open(this.href);return false;

On je za Arbelou i sada space shuttle.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 16 jul 2012, 00:36

Maicon jest zaista jedno vrijeme bio zvijer od igraca, ubitacan bek. Ali Arbeloa je Arbeloa :P :D oko toga ne bi trebalo biti dileme uopšte 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 00:40

@M4kaveli gledao sam minutu tog videa i shvatio da je gotovo sve iz sezone kad je Inter bio prvak Evrope,a video se zove skills 2011/2012

[youtube][/youtube]
:twisted:

@Husrefe pitanje je dal se igrač u njegovim godinama koji je već osvojio sve može probuditi.Jedini motiv mu može biti SP2014,al i to je tek sljedeće sezone :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:43

Mislim da ima ondje golova i iz prosle sezone.
Pa jel ti vidis kako lik prati igru, trci, ulijece u prazan prostor, suta ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 00:48

Pregledao cijeli video.Nema ništa iz prošle sezone jedino nisam siguran za 2:09 :?

Maicon iz prošle sezone i onaj prije 2 godine ti je razlika ko Ronaldinho iz Barce i Ronaldinho iz Milana ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 00:51

Husrev ti je rekao da je to zbog citavog tima.
A sadasnji Maicon je masina za Arbelou.
Brzi, jaci u duelu, eksplozivniji, bolje suta, ubacuje, zna odigrat dupli pas i veoma je opasan kada krene u napad.
Arbeloa je jedino bolji u defanzivnim zadacima ..

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 16 jul 2012, 00:52

Ma lako ćemo za njegovu nešto slabiju prošlu sezonu...realno, u onom haosu koji je vladao/vlada u Interu, niko ne može odigrati da valja.

Druga stvar, ko je jednom znao "igrati lopte" znaće uvijek, a on nije ni u nekim godinama haman, pa da govorimo kako ne može. Uz pravog trenera(boljeg od Joze nećete naći), još dvije odlične sezone su realnost ovog Brazilca. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.