zona072 je napisao/la:Bolji kvalitetni tim je pobjedio, ako ćemo biti realni i čestitam im i sretno dalje. Otprilike sam ovako nešto i očekivao, a želio sam suprotno. Jedina svjetla tačka su bekovi i to po poluvrijeme. Carlos prvo, Ante drugo i njima čestitam, ovo ostalo očekivano loše. Dedić najlošija karika tima, ja ne kontam njegovu ulogu niti trči, niti dodaje kako treba kako onda možeš igrati kao ofanzivni vezni ? Dilaver iako dobro čuvan slabo, slab u duelu, u prijemu lopte, nikako nije na pravom mjestu. Jamak i Perišić šta reći. Slažem se da je Osim odradio dosta dobar posao i nadmudrio našeg trenera u kojeg počinjem sumnjati jer ponovo igre nema, jedina kvalitetna akcija koju sam vidio je bila oko 30. minute kad je lopta s desna otisla na lijevu stranu i na momenat se učinilo da je Željo u bunkeru a mi kvalitetno napadamo. Međutim ne može se ni on jadnik puno krivit nema kvalitete. Huseinbašić najgori po meni i biće da je Jusufbegović bio upravu onaj gol što je dao u Mostaru neće više u životu dati.
Po ko zna koji put, kad god se dignemo otrježnjenje i to bolno, jako bolno, nekako imam osjećaj da nas uvijek Željo ohladi.
Drugi gol je trebao biti poništen jer je akcija krenula iz čistog faula, uvijek se prašina diže na sudije kada je riječ o ovakvim utakmicama. Složit ću se da nismo ni sreće imali, ostaje veliki žal što nismo zabili onaj peterac mislim da bi onda utakmicu odveli u našu korist.
Moram malo i o atmosferi a već sam to komentariso protiv Sarajeva, gdje sam nakon komentara pomislio da sam pretjero u kritici, ali ova utakmica je ponovo potvrdila da sam bio upravu. Naš stadion je za ovakve utakmice prepun idiota i upravu je Amar Osim, šta se sve ubacivalo u teren, ako sam dobro vidio tri velike staklene flaše od badela, jeb.em i organizatora koje to dopustio da se to unese na stadion. Kako neko ne konta da se ljubav prema klubu ne dokazuje životinjskim ponašanjem, ja znam da većina ljudi nisu takvi ali uvijek u prvi plan izađu ti idioti i majmuni koji moraju usrat generalni dojam psovanjem marakala ili gađanjem staklenim flašama. Ako neko cijeni i poštuje tu atmosferu i ambijent koju Zenica zna napraviti, pa zar je teško biti normalan. Boli mene ku.rac za sarajlije, oni odoše svojim putem, ali to šteti ostalim normalnim navijačima Čelika koji neće više htjeti dolazit na utakmice radi idiota, ne mogu prihvatit da neko ne konta da se pravi samo kontra efekat pa nema Čelik bazu navijača ko Boca Juniors pa da se može radit šta hoće, nego je suprotno svakim danom sve manje ljudi i ovo malo ljudi što se može navući da se fino popuni stadion treba rastjerat životinjskim ponašanjem. Ne moram ni govorit o kaznama koje će uslijedit i da ne moram napominjat da sve to šteti klubu.
Sutra svima koji slave bajrambarećula, živi i zdravi bili i da se iz Ugljevika vratimo sa tri boda.