FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 11 avg 2019, 00:48

kerimatomic1921 je napisao/la:@irfo Aj cuj Secerovic... gdje ga iskopa :rol:
Znas li ti da je on doveden jer je dao intervju na klixu ili gdje vec i tu pisalo da je jedan od najzasluznijih igraca sto je Radnik kup osvojio i da su nasi u klubu to procitali i kontaktirali ga :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 avg 2019, 00:49

irfo je napisao/la:
Znas li ti da je on doveden jer je dao intervju na klixu ili gdje vec i tu pisalo da je jedan od najzasluznijih igraca sto je Radnik kup osvojio i da su nasi u klubu to procitali i kontaktirali ga :lol:
Je li fakat? :urnebes:
Gdje igra onaj Husic sad? Sto dobi crveni haman na pocetku na derbiju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 11 avg 2019, 00:50

irfo je napisao/la:
Evo ne mogu... :rol:
Elem nejse, ne treba se vracati na davno ispricanu pricu. Idemo dalje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 avg 2019, 00:54

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Je li fakat? :urnebes:
Gdje igra onaj Husic sad? Sto dobi crveni haman na pocetku na derbiju?
Istina ziva, nisu prije toga culi za njega, nije niko doduse :lol:
Sa Husicem ti je slicna situacija bila, treniro sa Slobodom pa tako culi za njega, inace prije toga slovenac skijas reko Stani nemas kvalitet, treba nam bolji igrac, i stavio mu treninge u 6 ujutro ne bi li raskino ugovor. I onda dovedu Husica majstora koji na derbiju za 10 minuta zaradi crveni, onda odigro cini mi se jos protiv Viteza kad su nas mlatnuli na Grbavici i protiv Zrinjskog, u obje nas sjebo max i dodje Slavko i da mu raskid :urnebes:
Kakvih prica ima sve iz tog perioda, tacno mi ne bi vjerovali kako su se dovodili igraci i treneri :rol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 11 avg 2019, 01:00

Hairlija Husic je i penal skrivio u remiju sa Celikom kada je Slavko dosao. 2 minuta prije kraja koliko se sjecam. Kakav je ono kreten zivota mi, veci imbecil mislim da nije igrao u Zelji nikada.

Kako je lijepo gledati snimak na BHT-u kd znas da si dobio. :rol: Ne mogu da vjerujem da je neki seljak hamburgerom gadjao
nasu klupu. Ja kakav zaostali idiot zivota mi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 avg 2019, 01:01

Jao duela sljedece sedmice na Grbavici Bogi vs Bekrija :cool:
Unstoppable force meets an immovable object
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 11 avg 2019, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2019, 01:01

Bez veze dovedosmo Štilića, biće dobar da ulazi s klupe.
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 11 avg 2019, 01:39

zona072 je napisao/la:Bolji kvalitetni tim je pobjedio, ako ćemo biti realni i čestitam im i sretno dalje. Otprilike sam ovako nešto i očekivao, a želio sam suprotno. Jedina svjetla tačka su bekovi i to po poluvrijeme. Carlos prvo, Ante drugo i njima čestitam, ovo ostalo očekivano loše. Dedić najlošija karika tima, ja ne kontam njegovu ulogu niti trči, niti dodaje kako treba kako onda možeš igrati kao ofanzivni vezni ? Dilaver iako dobro čuvan slabo, slab u duelu, u prijemu lopte, nikako nije na pravom mjestu. Jamak i Perišić šta reći. Slažem se da je Osim odradio dosta dobar posao i nadmudrio našeg trenera u kojeg počinjem sumnjati jer ponovo igre nema, jedina kvalitetna akcija koju sam vidio je bila oko 30. minute kad je lopta s desna otisla na lijevu stranu i na momenat se učinilo da je Željo u bunkeru a mi kvalitetno napadamo. Međutim ne može se ni on jadnik puno krivit nema kvalitete. Huseinbašić najgori po meni i biće da je Jusufbegović bio upravu onaj gol što je dao u Mostaru neće više u životu dati.

Po ko zna koji put, kad god se dignemo otrježnjenje i to bolno, jako bolno, nekako imam osjećaj da nas uvijek Željo ohladi.

Drugi gol je trebao biti poništen jer je akcija krenula iz čistog faula, uvijek se prašina diže na sudije kada je riječ o ovakvim utakmicama. Složit ću se da nismo ni sreće imali, ostaje veliki žal što nismo zabili onaj peterac mislim da bi onda utakmicu odveli u našu korist.

Moram malo i o atmosferi a već sam to komentariso protiv Sarajeva, gdje sam nakon komentara pomislio da sam pretjero u kritici, ali ova utakmica je ponovo potvrdila da sam bio upravu. Naš stadion je za ovakve utakmice prepun idiota i upravu je Amar Osim, šta se sve ubacivalo u teren, ako sam dobro vidio tri velike staklene flaše od badela, jeb.em i organizatora koje to dopustio da se to unese na stadion. Kako neko ne konta da se ljubav prema klubu ne dokazuje životinjskim ponašanjem, ja znam da većina ljudi nisu takvi ali uvijek u prvi plan izađu ti idioti i majmuni koji moraju usrat generalni dojam psovanjem marakala ili gađanjem staklenim flašama. Ako neko cijeni i poštuje tu atmosferu i ambijent koju Zenica zna napraviti, pa zar je teško biti normalan. Boli mene ku.rac za sarajlije, oni odoše svojim putem, ali to šteti ostalim normalnim navijačima Čelika koji neće više htjeti dolazit na utakmice radi idiota, ne mogu prihvatit da neko ne konta da se pravi samo kontra efekat pa nema Čelik bazu navijača ko Boca Juniors pa da se može radit šta hoće, nego je suprotno svakim danom sve manje ljudi i ovo malo ljudi što se može navući da se fino popuni stadion treba rastjerat životinjskim ponašanjem. Ne moram ni govorit o kaznama koje će uslijedit i da ne moram napominjat da sve to šteti klubu. :bih: :bih:

Sutra svima koji slave bajrambarećula, živi i zdravi bili i da se iz Ugljevika vratimo sa tri boda. :bih:
Pozdrav za momka i njegovo objektivno vidjenje

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 avg 2019, 05:47

Dado i Kemo cvjetaju pod Amarom :ljepota:

Bez Meše protiv Slobode? Znači Ermin na njegovo mjesto a Veseli nazad u prvu na Erminovo :hmmmmm:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 avg 2019, 07:23

Ljudi jeste li upratili kako Amar očita bukvicu novinaru od 1:40 do 3:25 :tokralju:

Osim13 je napisao/la:Dado i Kemo cvjetaju pod Amarom :ljepota:

Bez Meše protiv Slobode? Znači Ermin na njegovo mjesto a Veseli nazad u prvu na Erminovo :hmmmmm:
Nema ni Sipovića zbog žutih protiv Slobode.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 avg 2019, 07:29

braco je napisao/la:
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 avg 2019, 07:40

BŠMO braci i sestrama koji slave. Ne mozemo meda, ko nam dovede ove levate.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 avg 2019, 07:43

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 11 avg 2019, 07:44

Bajram mubarek olsun!

iguita

Post Postao/la iguita » 11 avg 2019, 07:47

Bajram Serif Mubarek Olsun
Nek mirisu avlije.......

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 avg 2019, 07:48

Bajram Serif Mubarek Olsun braco
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 avg 2019, 07:49

Osim13 je napisao/la:
braco je napisao/la:
slika
Vjeruješ da uopšte nisam zabrinut. :mrgreen:

Pobjeda je još slađa zbog ovih majmuna što gađaju flašama i hamburegima, a pogotovo zbog ovih što su frustrirani zato što im je Amar zabio sinoć ku,rčinu usred Zenice pa zovu Ivicu šlagiranim, mrtve mu yebem ko god to piše!

slika

Na koljena kuje :cool:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 avg 2019, 08:18

Osim13 je napisao/la:
braco je napisao/la:
slika
:mrgreen:
Bajram šerif mubarek olsun!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 avg 2019, 08:24

Bez Stile na prvom mjestu :salut:

Jos kad se on pridruzi mislim da ce donijeti totalno novu dimenziju Zelje, ima dribling i dobar sut, prekidi su njegove poslastice...bit ce vesela jesen :)
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 avg 2019, 08:30

Bajram Šerif Mubarek Oslun svoj plavoj braći koja zajedno sa mnom slavi danas. Posebno veliki pozdrav svim Željovcima koji su se jutros probudili nasmijani.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP i 4 gosta.