Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Doktore igre, majstorcino
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
To mačko!!!!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Potpuno zasluženo nema sta, Rafko ne može meda na riternu, ako Roger potraje s ovakvim servisom jos sat, sat i po ovo je rutinska pobjeda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako jeee
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To babukaaaaa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rutinski
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
38!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Opaa! 

Bolji igrac za sada je dobio prvi set, odavno Roger nije imao ovakav postotak prvog servisa.
Nadal ako hoce da okrene mora nesto promjeniti prije svega ne moze sa babukom igrati ovaj bum bum tenis, ugasio mu ritam totalno...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima dva puta mini break viška i on gubi set...
Znači Rafa brate, ovo je loše, da lošije ne može biti, mlaki udarci, plitko šalje sve uglavnom oko servis polja i Fedex to naravno max koristi...
Federera servis ide, igrom ništa naročito, ali eto, ima još dosta da se igra, polako.
P. S Treba uvesti pravilo ovdje da nema postanja ako ne postaš bar svaka 2 dana turnira, a ne ovo, likova nekih se nakotilo, a cijeli turnir nisu posta napisali i sad došli kao nešto pametno da napišu
Znači Rafa brate, ovo je loše, da lošije ne može biti, mlaki udarci, plitko šalje sve uglavnom oko servis polja i Fedex to naravno max koristi...
Federera servis ide, igrom ništa naročito, ali eto, ima još dosta da se igra, polako.
P. S Treba uvesti pravilo ovdje da nema postanja ako ne postaš bar svaka 2 dana turnira, a ne ovo, likova nekih se nakotilo, a cijeli turnir nisu posta napisali i sad došli kao nešto pametno da napišu

Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 12 jul 2019, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
za mjesec danaPantelija je napisao/la:38!!!!
3-1 za rafu
dobar nadal da lijevom rukom udara koljiće za paradajz
Indijanci gledaju tenis, samo kad je kakav veliki meč...
Žalosno, ko sve ima pravo glasa na ovom netu.
Žalosno, ko sve ima pravo glasa na ovom netu.
nije, ima težihshevchet je napisao/la:Ja sam kontao možda aBd sljedeće godine otići i gledati ovo čudo uživo, ali je skoro pa nemoguće kupiti dobru kartu...
Ljudi kampuju navečer da bi ujutro bili u kilometarskim redovima, a druga opcija je prijaviti se za yebeni ballot i čekati ako imaš sreće, da ti dodijele neke karte koje se njima ćefnu.
Znači, najteža stvar na svijetu je doći do karata za WB!
a da je jako teško, jeste, od 4 GSa definitivno najteža karta. mada vjeruj mi, ima načina

pokušaće, ne sekiraj sedelinjo je napisao/la:Nadal ako hoce da okrene mora nesto promjeniti prije svega ne moze sa babukom igrati ovaj bum bum tenis, ugasio mu ritam totalno...

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer igra odlično, ne dozvoljava da se razvije neki ritam i tu Rafa ne može ništa.shevchet je napisao/la:Ima dva puta mini break viška i on gubi set...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jestamaji je napisao/la:nije, ima težihshevchet je napisao/la:Ja sam kontao možda aBd sljedeće godine otići i gledati ovo čudo uživo, ali je skoro pa nemoguće kupiti dobru kartu...
Ljudi kampuju navečer da bi ujutro bili u kilometarskim redovima, a druga opcija je prijaviti se za yebeni ballot i čekati ako imaš sreće, da ti dodijele neke karte koje se njima ćefnu.
Znači, najteža stvar na svijetu je doći do karata za WB!
a da je jako teško, jeste, od 4 GSa definitivno najteža karta. mada vjeruj mi, ima načina
Baš si to bio druže, pa znaš?
Eto načina kojih sam napisao, druge načine zaboraviš, ili ima još jedan preko agencija a tu kartu platiš 3 puta skuplje...
Ako imaš neku opciju, de reci mi da i ja znam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.