FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 10 nov 2013, 00:06

Zlaci-ja za PR-a u Slobodi i ostale sheme :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2013, 00:12

NKJ je napisao/la:A primjetim koliko obožavate Bišćane, jer svaka utakmica, protiv nas je nešto. Ako smo vam konkurenti, ne treba biti svadje, može biti normalna priča. A Krajinu niko ne voli, tako da ....
Vi sutra da udjete u PL, prvi bi vam čestitao, i ne samo ja, još dosta Bišćana. Kad ste ispali, vratite stranicu tu gdje se pisalo, traži komentare da vidite šta nas je bilo uz vas. Ali opet na kraju mi najgori ovdje.

I neće se Bišćani ispucati, jer nemoguće je spisksati budžet grada, a Jedinstvo ti je trenutno na budžetu, tako da, ima se :D
Ti bas sada pretjera sa tim, Krajinu niko ne voli itd. Nemas predstave koli vas raja postuje, cijeni i voli bar ovdje u Tuzli a ti nama, mi vaki naki....

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 nov 2013, 00:13

Smajilu treba zabraniti da daje izjave prije i posle utakmice .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2013, 02:19

kakav car,kakav car :lol: :lol:
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jel ima IKO ovdje dovoljno blizak klubu da ovoj budali objasni da mu je najbolje da suti jos ova 3 kola :lol:
znaci GIGANT 8-) 8-) ...KAKVA IZJAVA TRENERA JEDNE FUDBALSKE EKIPE :lol: :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 nov 2013, 08:48

Niste valjda budale pa pokretati price o tome da cete kupovati utakmice? Kakva kupovina i bacanje para kada imate velicinu kao sto je Smajil.. Jace su njegove taktike od svih para ;) Kao sto neko napisa "nadnaravne moci" :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2013, 09:10

Kupovinom utakmice u Orasju Jedinstvo je napravilo dobar posao. Znaju da ih cekaju utakmice koje nece moci kupiti.
O namjestanju utakmice nije problem saznati, treba samo otici u kafic ...... u blizini centra i tamo mozete saznati sve.
Nije problem u Jedinstvu, problem je kod nas sto se mi ponasamo kao jetimi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 nov 2013, 09:36

Ključna rečenica Sir Smajila je:

SVE ĆEMO UČINITI DA NAREDNE SEZONE IGRAMO U PL"

Ja mu vjerujem ne znam za vas! :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2013, 11:06

Gorki je napisao/la:Ključna rečenica Sir Smajila je:

SVE ĆEMO UČINITI DA NAREDNE SEZONE IGRAMO U PL"

Ja mu vjerujem ne znam za vas! :mrgreen:
Zasto konstatujes ono sto mi svi znamo. Pa kome da vjerujemo nego Smajilu. On je nasa proslost, nasa sadasnjost i nasa buducnost! Covjek je ziva legenda. Nije bitno sto nas dovodi do ludila, bitno je da i protivnike dovodi do faze ocaja, ludila do samounistenja.
Uz to sa svojim komentarima poslije utakmice razgaljuje dusu. Cak govori kako je trebao protivnik igrati da nas pobjedi (komentar poslije utakmice sa Iskrom).
Jednom rjecju majstor-legenda-legendovska, jednostavno fudbalski diktator. Njemu se moze prigovoriti, ali se ne moze suprostaviti. Madjionicar, opsjenar, najveci iluzionist sa klupe. On vidi ono sto mi ne vidimo i obratno. Sultan, neprikosnoveni vladar zelenih terena. Strateg za najvece okrsaje. Covjek sa bezbroj rjesenja. Besmrtan.
Nas Smajil koji sve posmatra sa nepodnosljivom lakocom bistvovanja. Covjek sa satom i stopericom u ruci, a covjek kojem vrijeme ne tece.
Sve je prolazno, samo Smajil je vjecan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2013, 11:13

Mislim da Smail Karic ostaje trener, ubijedjen sam u to, a sto se tice PL, ne vjerujem.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2013, 11:15

Skver je napisao/la:Mislim da Smail Karic ostaje trener, ubijedjen sam u to, a sto se tice PL, ne vjerujem.
Prvo si u pravu, a drugo u krivu. :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2013, 11:18

Probisvjet je napisao/la:
Skver je napisao/la:Mislim da Smail Karic ostaje trener, ubijedjen sam u to, a sto se tice PL, ne vjerujem.
Prvo si u pravu, a drugo u krivu. :mrgreen:
Daj boze da sam za sam i za jedno i drugo u krivu :D.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 nov 2013, 12:24

Kod nas u Bosni danas je sve moguće,pa i Sloboda da bude prvak prve Federalne sa 4.pozicije ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 nov 2013, 14:12

Gorki je napisao/la:Kod nas u Bosni danas je sve moguće,pa i Sloboda da bude prvak prve Federalne sa 4.pozicije ;)
sto volim nacin na koji savez dijeli licence,to njdje na svijetu nema :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 nov 2013, 16:19

wienultras je napisao/la: sto volim nacin na koji savez dijeli licence,to njdje na svijetu nema :mrgreen:

:mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 nov 2013, 16:28

Pred nama je ispunjenje samo jednog cilja!

slika

Šef struke našeg tima, Smajil Karić, mogao je biti zadovoljan izdanjem svojih igrača na Jakliću. Tri boda su upisana i nastavlja se trka za prvoplasiranim Bišćanima.

"Očekivali smo dosta tešku utakmicu. Znali smo da je poslije dva poraza dosta teško vratiti ekipu psihološki na pravi kolosijek. Imali smo protivnika kome gori pod nogama, ekipu koja zna igrati lopte. Uspjeli smo dati taj jedan gol, ne primiti nijedan i doći do pobjede. Žao mi je Iskre zato što je to klub gdje sam igrao i bio trener, ali se nadam da će u narednom periodu iznaći rješenje i da će doći do bodova. Da će i naredne sezone igrati Prvu federalnu ligu. Što se tiče nas, pred nama je ispunjenje samo jednog cilja - sve ćemo učiniti da igramo Premijer ligu!", poručio je Karić nakon meča u Bugojnu.

fksloboda .ba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2013, 16:33

slika

naklon za gospodsku izjavu, posebno za recenicu: "Uspjeli smo dati taj jedan gol, ne primiti nijedan i doći do pobjede."

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 10 nov 2013, 19:35

Stvarno mi nije jasno zasto ovoliko pljujete Smajila, pa prosle godine ste prvu polusezonu imali puuno puno bolje igrace pa niste uspjeli nista ostvariti, cak je jedno vrijeme tamo oko 10. kola u pitanje bio doveden i opstanak. Sada ce se neki naci i govoriti kako oni igraci nisu imali plate, kako im nije bio placen stan, kako ovo kako ono. Prvih 4-5 kola su to imali pa nista nisu uspjeli. Pojedinci su ovdje navalili na trenera toliko da imam osjecaj da uopste ne vole Slobodu kao klub. Blate trenera kao da im je neko " platio " za to, da ne nabrajam imenima ovdje. Ljudi vjerujte mi da je Smajil trener za duze staze i to ce te i vi vidjeti. Predsjednik Azmir je bar jedno 5 puta pamentniji od svih nas ovdje kad se sastavimo i samo on zna zasto ga toliko postuje. Kad procitam komentar kao Smajil ga laze, uvlaci se i tako to prosto ne mogu da vjerujem, pa nije predsjednik Azmir sa kruske pao i nije mu 5 godina. Smajil je jedna velika postenjacina i to sa sigurnoscu tvrdim, dok je bio u Lukavcu takav sam utisak stekao. Vama treba sad neki trener kao sto je to Glavas ili Ibrakovic da bi vi bili zadovoljni? Trener koji ce uzeti 100k i ponovno nastetiti klubu uveliko. Preporucujem vam da se slobodno opustite i pustite Smajila da radi svoj posao, biti ce i njemu a i vama lakse. Lijep pozz :)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 nov 2013, 19:39

Jel se ova tema zove Sloboda Tuzla ili Jedinstvo Bihac ? Vi vise raspravljate o Jedinstvu ovdje nego o Slobodi :D I to sto pricate Jedinstvo kupilo ovo ono,mi da kupujemo utakmice igraci nebi imali premije velike za svaku pobjedu,a premije imaju i za domacu pobjede,i kakva bi to logika bila da uprava daje tolike pare za premije ako znaju da cemo tu utakmicu dobit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 nov 2013, 19:49

Bihac96 je napisao/la:Jel se ova tema zove Sloboda Tuzla ili Jedinstvo Bihac ? Vi vise raspravljate o Jedinstvu ovdje nego o Slobodi :D I to sto pricate Jedinstvo kupilo ovo ono,mi da kupujemo utakmice igraci nebi imali premije velike za svaku pobjedu,a premije imaju i za domacu pobjede,i kakva bi to logika bila da uprava daje tolike pare za premije ako znaju da cemo tu utakmicu dobit.
Samo ne treba bit vaki - naki..
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2013, 20:05

Bihac96 je napisao/la:Jel se ova tema zove Sloboda Tuzla ili Jedinstvo Bihac ? Vi vise raspravljate o Jedinstvu ovdje nego o Slobodi :D I to sto pricate Jedinstvo kupilo ovo ono,mi da kupujemo utakmice igraci nebi imali premije velike za svaku pobjedu,a premije imaju i za domacu pobjede,i kakva bi to logika bila da uprava daje tolike pare za premije ako znaju da cemo tu utakmicu dobit.
Samo je problem sto se ne drzite dogovora jbg. Nije djon obraz. U tome su se gotov svi slozili. Eto ako hoces poslacu ti na PP.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.