NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Mene je jug ovaj nervirao uvijek jer ovaj njihov fudbal je samo da dovedu gledaoce na tribine, pa sve bacaju u napad. Citava divizija, samo bacaj, odbrana nema kao da je college.
Brees sam dobio! 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jimmy G izgleda ligamenti, not looking good 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jesi vidio onaj running TDGoRaN je napisao/la:Brees sam dobio!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba znati leci, to je npr najvise usavrsio Eli Manningrio_Ferdy88 je napisao/la:Jimmy G izgleda ligamenti, not looking good
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Koja je kur.cina ovaj Trubiski, treba ga benchat jos jednu godinu. Pa ovaj lik je ko jelen pred farovima konstantno.
Zar mozes ovako los bit. Uzas majke mi. Protiv najgore odbrane lige, on meda ne moze. Fuj.
Zar mozes ovako los bit. Uzas majke mi. Protiv najgore odbrane lige, on meda ne moze. Fuj.
Postovanje treba zaraditi.
Sve je radio, samo što nije vraćao puntove.MElloo je napisao/la:jesi vidio onaj running TDGoRaN je napisao/la:Brees sam dobio!![]()
![]()
clay matthews je prljav igrač koji je dovoljno često išao na povredu protivnika, ja mislim da mu to sudije sada samo vraćaju us pomoć ovog maloumnog novog pravila za zaštitu QBrio_Ferdy88 je napisao/la:I prošle sedmice mu svirali isto, za on the top of QB.GoRaN je napisao/la:Koji flag za Matthewsa.
kako su glupi ovi odbrambeni igrači koji naprave interception u end zoni i onda istrče par jardi napolje .... evo sad su chargersi dobili TD po nosu zbog toga
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evo i ja to gledam...jestamaji je napisao/la:kako su glupi ovi odbrambeni igrači koji naprave interception u end zoni i onda istrče par jardi napolje .... evo sad su chargersi dobili TD po nosu zbog toga
Edit: Brees majstorski.
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 23 sep 2018, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zar ne gledas Sea?Lillard je napisao/la:šta je s Bearsima, koji q
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse je ovaj sistem komplikovan za igrace Chicaga, biti ce ovdje promjena velikih preko drafta narednih godina..
Ovo ti je sve jer sam ja klupiro wilsona na fantasyLillard je napisao/la:Deranje Cowboysa, fala kurcu više
- tuzlak1987
- Kontakt:
A jel moguce da se Mack ovako sprda kao da ostali uopste ne treniraju nista tokom sedmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.