Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

berardi25
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la berardi25 » 22 dec 2014, 00:44

Chinaglia je napisao/la:evo još jednog koji gleda dominaciju kroz prizmu posjeda lopte i šuteva (svugdje osim po golu) :oops: apsolutna dominacija, konkretnost 10 % :D
Utakmicu gledo od desete minute,nikakav posjed lopte,sutevi i ti folovi,realnost je da se Lazio 70 minuta grcevito branio :oops:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

masteRofPoker
Kontakt:

Serie A

Post Postao/la masteRofPoker » 22 dec 2014, 00:45

arminz je napisao/la:Mozda je koji jubentino gledo utakmicu, mada sumnjam da ce i oni bit realni :mrgreen:
Pa eto komentarisao sam vec, kao jedan od njih.:)
Po meni odlicna utakmica i remi mi je nekako najrealniji.
Isto tako mislim da je Napoli ispred ove dvije ekipe i da je glavni kandidat za poziciju 3.

Mene interesuje ovo : Sta ako Napoli osvoji EL a zavrsi 3. u Seria A?
Da li onda 4. iz Seria A ide u kvale LP ili finalista EL?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 22 dec 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 dec 2014, 00:46

Ne ide.
embrace the chaos

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 00:49

berardi25 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:evo još jednog koji gleda dominaciju kroz prizmu posjeda lopte i šuteva (svugdje osim po golu) :oops: apsolutna dominacija, konkretnost 10 % :D
Utakmicu gledo od desete minute,nikakav posjed lopte,sutevi i ti folovi,realnost je da se Lazio 70 minuta grcevito branio :oops:
da, i da je bilo sreće, odnio bi sva tri boda :D u čemu si ti vidio dominaciju Intera, šta im je donijela ta dominacija? šta je Inter konkretno napravio, kad si gledao tekmu?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 00:53

Denno, šta ti misliš, da l' je Lazio zaslužio tri boda? ili da l' bi bilo nezasluženo da je Lazio osvojio tri boda, a ovdje neki tvrde da ni bod nismo zaslužili, tj. da smo izvukli bod :wtf:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 dec 2014, 01:00

Chinaglia je napisao/la:Denno, šta ti misliš, da l' je Lazio zaslužio tri boda? ili da l' bi bilo nezasluženo da je Lazio osvojio tri boda, a ovdje neki tvrde da ni bod nismo zaslužili, tj. da smo izvukli bod :wtf:
Nisam gledao tekmu pa nisam kompetentan da ista kazem, mogu samo reci da nije onako kako pisu/napisu rubentini. :yawn:
embrace the chaos

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 22 dec 2014, 01:04

Chinaglia je napisao/la:
berardi25 je napisao/la:
da, i da je bilo sreće, odnio bi sva tri boda :D u čemu si ti vidio dominaciju Intera, šta im je donijela ta dominacija? šta je Inter konkretno napravio, kad si gledao tekmu?
Inter nije nista spektakularno uradio,al ono sto je Pioli uradio,to je mana svih italijanskih trenera,imaju pozitivan rezultat i cuvaju ga,Pioli da je imo vise muda,vjerovatno bi ih dobili u hendikepu,ovako svima po bod i svi zadovoljni,a najvise Napoli :hmmmmm:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 dec 2014, 01:04

Covjece dragi, od triplete se nije pojavila ekipa koja se branila na Meazzi kao Lazio vcs, ekipa koja za 90 minuta izvede 0 kornera, ekipa koja je vise od pola utakmice trebala igrati sa igracem manje, ekipa koja nije imala suta u okvir gola (osim golova), ekipa koja od 45 minute tri puta predje centar, takve ekipe nije bilo u Milanu godinama..Ti umjesto da slavis bod, ovdje trolas, pises nebuloze, ohani..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 01:04

rubentini čim zinu, slažu :lol: čim zinu, čuješ 32 :lol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2014, 01:09

Kakve smo to komplekse nabili kad se prica o nama nakon utakmice sa kojom veze nemamo, sve u negativnom kontekstu normalno :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 01:09

Guarin14

do sad nisam htio da ti odgovorim, jer si upravo ti taj koji piše nebuloze, pa nema smisla da na takve odgovaram, al' sad ti moram reć' da počneš pratit' neki drugi sport jebga :D košarka se čini kao dobar izbor, tu obje ekipe napadaju, posjed lopte manje-više ujednačen, statistika isto tako :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 01:11

10DelPiero je napisao/la:Kakve smo to komplekse nabili kad se prica o nama nakon utakmice sa kojom veze nemamo, sve u negativnom kontekstu normalno :lol:
nabili ste komplekse ko Bakir i ekipa, lopov k'o lopov, naravno da je narod ljut i da se o lopovima priča :D

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 22 dec 2014, 01:19

Chinaglia je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Kakve smo to komplekse nabili kad se prica o nama nakon utakmice sa kojom veze nemamo, sve u negativnom kontekstu normalno :lol:
nabili ste komplekse ko Bakir i ekipa, lopov k'o lopov, naravno da je narod ljut i da se o lopovima priča :D
0-3 :wave:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2014, 01:19

Chinaglia je napisao/la:
Vi nas mrzite, mi vas **** :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 01:22

ma normalno da nas ****, kad imate lobi .. šteta što ga u LP nemate :D .. i šteta što LP nije jadna kao Serie A :D tamo je uspjeh grupu proći :opaopa:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 dec 2014, 01:24

Chinaglia brate znam da boli al je Inter bio veceras bolji i bilo bi nepravedno da nisu uzeli bar ovaj bod.Lacio kod 0:2 umjesto da igra svoju igru koju je igrao prvih 15 minuta oni se u potpunosti povlace i cekaju citavu tekmu yebenu kontru.Za to je najvise trener kriv jer da ste odmah poslije drugog gola napali i zabili treci jer Inter tad nije znao sta ih je snaslo vjeruj mi da bi zavrsili utakmicu a ovako na kraju ste mogli izgubiti i bod.Pa u citavoj tekmi Lacio ne izvede nijedan korner i na kraju zavrsi 9:0 u kornerima i naravno mene obore jer sam igrao vise od 9 kornera .Inter imao 16 suteva Lacio 5,posjed lopte daleko na strani domacina i svi statisticki podaci na strani domacina tako da Lacijali mogu biti i zadovoljni ovim bodom.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2014, 01:25

Chinaglia je napisao/la:ma normalno da nas ****, kad imate lobi .. šteta što ga u LP nemate :D .. i šteta što LP nije jadna kao Serie A :D tamo je uspjeh grupu proći :opaopa:
Sve u svoje vrijeme, prvo ovdje uspostavit dominaciju pa onda u ligi prvaka uvijek bilo tako :D
Alessandro Del Piero !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 01:26

Manuel je napisao/la:Chinaglia brate znam da boli al je Inter bio veceras bolji

na ovo gore, navodni odgovor je ovo dole:
Manuel je napisao/la:Inter imao 16 suteva Lacio 5,posjed lopte daleko na strani domacina i svi statisticki podaci na strani domacina tako da Lacijali mogu biti i zadovoljni ovim bodom.
šta je Inter napravio iz svega toga?

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2014, 01:30

Cuj bit zadovoljan bodom nakon 0:2, da ne znam ti kako su igrali do kraja bodom niko ne moze bit zadovoljan nakon vodstva od 0:2.
Alessandro Del Piero !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 dec 2014, 01:31

Chinaglia je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Chinaglia brate znam da boli al je Inter bio veceras bolji

na ovo gore, navodni odgovor je ovo dole:
Manuel je napisao/la:Inter imao 16 suteva Lacio 5,posjed lopte daleko na strani domacina i svi statisticki podaci na strani domacina tako da Lacijali mogu biti i zadovoljni ovim bodom.
šta je Inter napravio iz svega toga?
Pa imali dominaciju citavu tekmu,nisu imali toliko stopostotnih sansi osim one na kraju al opet ne mozes reci da nisu bili bolji i da nisu imali neke sanse,sto debil Guarin ne zna opucati po golu a ima tri puta otvoren put a jos Ikardi dva puta tik pored stative puca a isto je bio sam nisam ja kriv,to su bile odlicne sanse al samo je 100% bila ona na kraju kad je Marketi odbrani i loptu poslao u korner.Da ste igrali svoju igru citavu tekmu ko prvih 20 minuta ovo bi ste hladno dobili jer im je odbrana ocajna.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.