AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 16 feb 2014, 00:27

po meni bolje ista nego nista,poznato je da italijanske ekipe tu igraju skoro sa drugom postavom pa nek nam mladici sticu takvu vrstu iskustva pa ce moci doprinjeti i u LP,a eto da nije beznacajno takmicenje pokazuje cinjenica da je chelsea osvojio...moje misljenje je da je bolje i to nego samo u prvenstvu da igraju.

a pocinje lagano zagrijavanje za utorak:
[youtube][/youtube]
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 feb 2014, 10:07

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 16 feb 2014, 18:10

Hattrick123 je napisao/la: a pocinje lagano zagrijavanje za utorak:
[youtube][/youtube]
Ima da se dobro zagrijes do srijede. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 feb 2014, 19:55

betton je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la: a pocinje lagano zagrijavanje za utorak:
[youtube][/youtube]
Ima da se dobro zagrijes do srijede. :mrgreen:
Ja mislio da je u utorak utkamica,valja se malo ohladiti pa opet zagrijati da ne bi pregorio :lol:
FORZA MILAN

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 feb 2014, 23:22

Bilo nekada :?
Sad ih sve manje i manje na stadionu

slika

[youtube][/youtube]

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 feb 2014, 12:25

Dajte ljudi da se malo zagrijemo pred mec u srijedu kojih 11 bi vi izveli na teren.Da li ce Zapata,Emanuelson i Kaka biti spremni,Robinho haman nece biti spreman.Montolivo i Muntari suspendovani, Saponara nije prijavljen,Honda ne moze igrati.Znaci vjerovatno Essien i Poli upadaju u prvih 11.

--------------Abbiati-----------------
-Abate--Zapata-Rami--De Sciglio-
---------Essien--De Jong------------
--Poli----------Kaka-------Taarabt--
--------------Balotelli----------------

Ili mozda Emanuelson na poziciju krila?
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 17 feb 2014, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 17 feb 2014, 12:42

meho-medo je napisao/la:Dajte ljudi da se malo zaigrijemo pred mec u srijedu kojih 11 bi vi izveli na teren.Da li ce Zapata,Emanuelson i Kaka biti spremni,Robinho haman nece biti spreman.Montolivo i Muntari suspendovani, Saponara nije prijavljen,Honda ne moze igrati.Znaci vjerovatno Essien i Poli upadaju u prvih 11.

Negdje sam procitao kao da ce Kaka biti spreman.
Slazem sa tobom 90%,samo bi ja Mexesa umjesto Zapate i ne znam koga bi na tu desnu stranu stavio

-Abate--Mexes-Rami--De Sciglio-
--???----------Kaka-------Taarabt--
FORZA MILAN

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 feb 2014, 12:46

Hattrick123 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Dajte ljudi da se malo zaigrijemo pred mec u srijedu kojih 11 bi vi izveli na teren.Da li ce Zapata,Emanuelson i Kaka biti spremni,Robinho haman nece biti spreman.Montolivo i Muntari suspendovani, Saponara nije prijavljen,Honda ne moze igrati.Znaci vjerovatno Essien i Poli upadaju u prvih 11.

Negdje sam procitao kao da ce Kaka biti spreman.
Slazem sa tobom 90%,samo bi ja Mexesa umjesto Zapate i ne znam koga bi na tu desnu stranu stavio

-Abate--Mexes-Rami--De Sciglio-
--???----------Kaka-------Taarabt--
Ne bih ja Mexesa nekako nije mi siguran u zadnje vrijeme, jeste da je Zapata rovit i da se tek oporavio od ozljede ali prije ozljede par utakmica je odigrao odlicno.A na to gore desno krilo ili Poli ili Emanuelson.

Nekako mozda je bolje da Emanuelson starta na krilu jer trebat ce nam neko brz za kontri.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 feb 2014, 13:53

Ako Kaka bude spreman onda njega iz Bale, Emanuelsona desno, a Polija umjesto Esiena.
Ako Kaka ne bude spreman onda tu moze Poli a u sredinu Esien.
To je moje mišljenje mada sam ubjedjen da će igrati Esien jer su ga upravo radi ovih utakmica i doveli.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 feb 2014, 14:28

Ma neka Essiena, treba nam jedan jak igrac u defanzivi koji ce pokusati razbiti napade Atletika, ionako nam je odbrana hakljava. Uzdati se samo u njih, to je katastrofa u najavi. :geek:

Naprijed Poli, Kaka i Taarabt, ionako nemamo boljeg izbora. Za Mexesa ili Zapatu ne znam, nisam ni sam siguran kome bi dao sansu. Nijedan nije u formi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 feb 2014, 15:04

rope11 je napisao/la:Ma neka Essiena, treba nam jedan jak igrac u defanzivi koji ce pokusati razbiti napade Atletika, ionako nam je odbrana hakljava. Uzdati se samo u njih, to je katastrofa u najavi. :geek:

Naprijed Poli, Kaka i Taarabt, ionako nemamo boljeg izbora. Za Mexesa ili Zapatu ne znam, nisam ni sam siguran kome bi dao sansu. Nijedan nije u formi.
Imali smo Esiena i De Jonga u sredini protiv Napolija pa smo vidjeli kako smo igrali defanzivu :roll:
Tu utakmicu i jesmo izgubili jer je napolijev vezni red izdominirao.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2014, 15:10

nekako zatisje bilo, nadam se pred buru hhe.. a kad smo kod sastava ja bi to nekako ovako skockao

-------Essien---Poli---De Jong---------
-----------Kaka/Taarabt--------------
---------Balotelli---Pazzini------------

Kaka ce mozda biti i spreman za ovaj mec, ako ne onda ima Adel, cak se i spominje da cemo mozda igrati sa dva napadaca, volio bi i ja vidjeti balu i pazu u vrhu, kad je bal nek i hala gori ha ja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 feb 2014, 15:18

milanist je napisao/la:nekako zatisje bilo, nadam se pred buru hhe.. a kad smo kod sastava ja bi to nekako ovako skockao

-------Essien---Poli---De Jong---------
-----------Kaka/Taarabt--------------
---------Balotelli---Pazzini------------

Kaka ce mozda biti i spreman za ovaj mec, ako ne onda ima Adel, cak se i spominje da cemo mozda igrati sa dva napadaca, volio bi i ja vidjeti balu i pazu u vrhu, kad je bal nek i hala gori ha ja :D
Ovo sam i ja nedavno govorio al izgleda da Sedorf ne odustaje od formacije 4-2-3-1, mada mislim da u ovoj sezoni treba isprobat sve moguće formacije kako bi odlučko koju će igrati sljedeće sezone.
Samo bi ja zarotirao tu trojicu u veznom redu, De Jonga u sredinu, Polija desno a Esiena lijevo.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 feb 2014, 15:34

Samo zamjeni mjesta De Jongu i Poli-u, na stopere ni ja ne znam koga bih stavio.
A volio bih da igramo sa 2 napadaca. Nek im Pazzo i Balo pokazu sta znaci talijanska skola :D
De Sciglio desno,Emanuelson lijevo i to je to.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 feb 2014, 15:37

I ja bih volio ovakav sastav vidjet kako funkcionise, ovo sa trojicom iza Bale mi nekako ne stima najbolje, dosta bezidejno. Il je mozda do forme pojedinih igraca, imam osjecaj kao da ne znaju obican dupli pas odigrat il uci u prostor, otvorit se.. Brine me i De sciglio, momak u zadnje vrijeme nije na zadovoljavajucem nivou, previse grijesi, to nam ne treba protiv Atletica. Isto nema ni Montoliva, to je bas problem, jer nemamo dovoljno kreativnosti.. Bice yebeno skroz..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2014, 15:42

Namjerno sam stavio Polia u sredinu. da je citav tim na okupu i da nema povrijedjeni igraca drugacije bi ovo izgledalo. ali nekako po meni potreban je neko u sredini ko vise lici na kreativca, to mu vise djeluje Poni nego De Jong, a ovu dvojicu pored njeg Essiena i De Jonga iskoristiti za zaustavljanje i razbijanje igre ATM-a, kako ovi krenu u napad da se njih dvojica vise uvlace u sredini te da onemogucavaju igru atletica kako bog zapovijeda. Napad mislim da vi ovako dobro funkcionisao, proslo bi tu barem par lopti a to je za Pazzu i Balu sasvim dovoljno da koju put pogode, ako ne nek se i balonja malo povuce unazad i nek igra krilnog a Kaka ili tarabt na drugu stranu onda ostaviti Pazza kao jedinog spica. ali eto ne krojimo mi sudbinu milana, imaju ljudi koji za to primaju pare :D nama ostaje da se nadamo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 feb 2014, 15:47

65.000 spectators are expected to be at San Siro on Wednesday for Milan-Atletico

Trenutno se igra finale Viareggio kupa, nasi momci igraju protiv Anderlechta,rezultat na poluvremenu je 0:0
Ko hoce da gleda drugo poluvreme evo link,trenutno je pauza

http://calcion.tv/live8.htm

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 feb 2014, 16:53

milanist je napisao/la:Namjerno sam stavio Polia u sredinu. da je citav tim na okupu i da nema povrijedjeni igraca drugacije bi ovo izgledalo. ali nekako po meni potreban je neko u sredini ko vise lici na kreativca, to mu vise djeluje Poni nego De Jong, a ovu dvojicu pored njeg Essiena i De Jonga iskoristiti za zaustavljanje i razbijanje igre ATM-a, kako ovi krenu u napad da se njih dvojica vise uvlace u sredini te da onemogucavaju igru atletica kako bog zapovijeda. Napad mislim da vi ovako dobro funkcionisao, proslo bi tu barem par lopti a to je za Pazzu i Balu sasvim dovoljno da koju put pogode, ako ne nek se i balonja malo povuce unazad i nek igra krilnog a Kaka ili tarabt na drugu stranu onda ostaviti Pazza kao jedinog spica. ali eto ne krojimo mi sudbinu milana, imaju ljudi koji za to primaju pare :D nama ostaje da se nadamo :D
Slazem se da ispred odbrane treba igrati neko kreativniji, ali Poli nema tog iskustva i smirenosti sto je izuzetno bitno na toj poziciji. Da je tu Montolivo on bi to mogao igrati.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 feb 2014, 17:40

FT: Milan Primavera - Anderlecht 3:1 (Petagna,Fabbro,Mastalli)

Milan Primavera have won the Viareggio Cup 8-) 8-)
slika

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 17 feb 2014, 18:14

Nema sta, majstorski :o
" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []