NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 24 sep 2018, 01:09

Trubisky radi sve u njegovoj moci da zinemo ovu tekmu.
Postovanje treba zaraditi.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 24 sep 2018, 01:13

Pazi sada kad nas ovaj jevrej Rosen pobjedi :lol:

TOOOO INTERSEPSN :opaopa:
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 24 sep 2018, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 24 sep 2018, 01:22

Meh uzese Bearsi.Mada ovaj qb im je truba bas

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2018, 01:29

Earl Thomas je pizda, al je toliko dobar :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 sep 2018, 01:38

Rodman je napisao/la:Pazi sada kad nas ovaj jevrej Rosen pobjedi :lol:

Trubisky se svjetski trudio da nam izgubi tekmu.

Opet odbrani, svima redom da se nadudla.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 24 sep 2018, 01:49

kad_kako je napisao/la:
Rodman je napisao/la:Pazi sada kad nas ovaj jevrej Rosen pobjedi :lol:

Trubisky se svjetski trudio da nam izgubi tekmu.

Opet odbrani, svima redom da se nadudla.
Slazem se. Truba iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Bice velika steta ako se potrosi jos jedna dobra odbrana zbog prosjecnog QBa ala dijabeticar Cutler.

Halid je yebena zivotinja, vrijedan svakog dolara. :bow:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2018, 02:52

Mack je najjaci nea sta

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2018, 02:57

ma dzaba opet truba ima 70% komplete pasova do sada u sezoni sto je jako dobro .. da nije dobro nije dobro , ali mogao bi se i Play call popraviti takodjer uz Trubu ali i OL mi danas nije blistala bilo je dosta puta da su ljudi došli veoma lahko do Mitcha .. u jednom takvom na kraju za FG je izbjegao dva obaranja u napadu i otrčao za 1st Down.. pobjeda je najvažnija prvi smiju NFC North to je takodjer važno .. ostalo će nadoći polahko.. nadam se da će Miller biti ok bio je dosta dobar danas

Janmu vjerujem necu da serem i ako nije dobro ne izgleda najbolje u nekim trenutcima , ali u nekim je i dobar ... treba vjerovati da će izrasti u pristojnog QB
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2018, 03:35

Nego Fantasy izgleda da sam na 3-0 sumnjam da može preko 40p imati kad_kako sa ova dva preostala igrača :) .. ali nikad ne znaš
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 sep 2018, 03:45

70% completion rate kod Trubiskog je tako zavarajuci podatak, da bi covjek koji nije gledao mogao reci, hej, pa on i nije los. Mada u stvarnosti tih 70% pasova je 90% garbage pasovi. Sve nesto po jardu, dvije, gdje nicemu ne vode. Cim mu prva opcija ispadne nedostupna u napadu, on se gubi na terenu. Kao da ne postoje jos 2,3, 4 ofanzivna igraca koja moze traziti. Po tome toliko na Seerasa podsjeca da je strasno. Baci igracu kojem si naumio, pa makar 5 igraca pokrivalo.

Izgleda veoma lose. Ima 17 utakmica kao starter, i ne moze covjek reci da je zehre napredovao naspram prve svoje tekme. Krivim ja i trenera sto u pre seasonu ga nije igrao. Mene je sad strah i gledat kad baca nesto preko 10 yardi, jer to ima vece sanse da ce zavrsiti kod protinika nego kod naseg wr. Ima solidne hvatace, solidan OL, nema izgovore da nema ama bas ni malo napredka u njegovoj igri. Tih 70% nista ama bas ne znaci, jer momak izgleda gore nego prosle godine.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2018, 04:51

Pogidose patriote opet. Izgleda da je era zavrsena. Kako ce sad biti jos bolji nfl bez cheatera :salut:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2018, 06:56

kad_kako je napisao/la:70% completion rate kod Trubiskog je tako zavarajuci podatak, da bi covjek koji nije gledao mogao reci, hej, pa on i nije los. Mada u stvarnosti tih 70% pasova je 90% garbage pasovi. Sve nesto po jardu, dvije, gdje nicemu ne vode. Cim mu prva opcija ispadne nedostupna u napadu, on se gubi na terenu. Kao da ne postoje jos 2,3, 4 ofanzivna igraca koja moze traziti. Po tome toliko na Seerasa podsjeca da je strasno. Baci igracu kojem si naumio, pa makar 5 igraca pokrivalo.

Izgleda veoma lose. Ima 17 utakmica kao starter, i ne moze covjek reci da je zehre napredovao naspram prve svoje tekme. Krivim ja i trenera sto u pre seasonu ga nije igrao. Mene je sad strah i gledat kad baca nesto preko 10 yardi, jer to ima vece sanse da ce zavrsiti kod protinika nego kod naseg wr. Ima solidne hvatace, solidan OL, nema izgovore da nema ama bas ni malo napredka u njegovoj igri. Tih 70% nista ama bas ne znaci, jer momak izgleda gore nego prosle godine.

M sve to stoji ali 2-1 prva pozicija jbg .. ja se nadam da će nadoći nevažno je da ima ono nešto sebi lider i kad ide loše vidi se da mu nije svejedno .. na kraju krajeva sve dok se drugi bore za njega dobro je :) .. predsezonu je morao igrati ako već se ovaj offense ne poznaje ali nije igrao ni Robinson .. najbolje se razumjeo sa Wimsom i whitom njih nema nikako možda pokušati malo i Whita gurnut .. evo Miller je bio dosta dobar izgleda da je skroz sjebao rame ko zna koliko će sad faliti .. lik se povrijedio ranije i opet se vratio i onda opet pade na rame i ode sve u sudac .. nadam se da neće dugo biti odsutan jer je pokazao da je uz Robinsona najkonstantni ... Truba treba bacati duge lopte pa šta bude ali ne na 3rd Down and 4 gdje njemu daje da baca 50+ yardi a treba ti 5 za 1st Down da barem smanjiš sa 14-0 .. nikako mi nije jasan i Play call mora i tu nešto da se učini .. pokušaj na 2 down bombu kao kad je onu jednu za Robinsona kad smo došli dole do TD u 3 periodu .... ma treba se nadat da će se malo sabrat.. ma da je danas bilo i u OL propusta vise nego je bilo u prve dvije utakmice zajedno ..

Idemo sad imamo Tampu biće **** :) .. ovdje ako dobijemo onda imamo Buffalo koji je danas dobio Vikingse .. objektivno dvije utakmice gdje možeš dobiti i otići na 4-1 sto bi bilo fenomenalno, ali isto tako ako upisea pobjede odmah može ti se desiti isto sto se desilo Vikingsima.. Tampa će biti **** Mack treba biti spreman dobro za ovu tekmu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 sep 2018, 08:39

Hej moj Brady,8 poena na fantasyu mi doneses,oooj matero,a u nedelju ga stavio umjesto Newtona i umjesto 3-0 pusiona..Gdje ces ovo sebi protiv Lionsa dozvoliti,definitivno u NEP nesto smrdi..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2018, 08:48

Slatinash_7 je napisao/la:Hej moj Brady,8 poena na fantasyu mi doneses,oooj matero,a u nedelju ga stavio umjesto Newtona i umjesto 3-0 pusiona..Gdje ces ovo sebi protiv Lionsa dozvoliti,definitivno u NEP nesto smrdi..
Smrdi to da nemamo talenta ni u odbrani ni u napadu, u odbrani jedino Gilmore opravdava novce koje je dobio, ostali penzija ili amateri. U napadu fali Jules jbg, pokušavaju sa Michelom nešto forsirati da bi ga uključili ali ne ide zasad, Whitea se sjetili prekasno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 sep 2018, 08:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Hej moj Brady,8 poena na fantasyu mi doneses,oooj matero,a u nedelju ga stavio umjesto Newtona i umjesto 3-0 pusiona..Gdje ces ovo sebi protiv Lionsa dozvoliti,definitivno u NEP nesto smrdi..
Smrdi to da nemamo talenta ni u odbrani ni u napadu, u odbrani jedino Gilmore opravdava novce koje je dobio, ostali penzija ili amateri. U napadu fali Jules jbg, pokušavaju sa Michelom nešto forsirati da bi ga uključili ali ne ide zasad, Whitea se sjetili prekasno.
Znao je Brady i iz goreg napada ja mislim vise nego sada,haman je i njega stiglo..Mada je problem odbrana,prima se previse poena od prosjecnih napadackih ekipa..Dosta los i draft zadnjih sezona,nema svjeze krvi,ne mozes vazda na istu foru uzimati tekkme i izvlaciti sezonu,od potrosenog napraviti solidnog igraca i pobjedjivati
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 sep 2018, 09:19

kako je lijepo vidjeti cheatere na koljenima

noćas ću probati ostati budan, ovo bi mogao biti shootout 50:49 ili tako nekako

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 sep 2018, 09:21

SaltCityAttack je napisao/la:Nego Fantasy izgleda da sam na 3-0 sumnjam da može preko 40p imati kad_kako sa ova dva preostala igrača :) .. ali nikad ne znaš
da, teško za povjerovati :mrgreen:

fantazi je izvrstan, puno guravih matchupa, sezona koja obećava a mislio sam da je prošlogodišnju teško nadmašiti

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2018, 10:48

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BB je izgubio ekipu i dalje stojim pri svojoj tvrdnji da ce Kraft uskoro tu morati reagovati...

Sve je krenulo nakon SB-a kada je radi nekog svog inata se isti izgubio jer nije htio Butlera da ubaci u igru, a zatim u aprilu pokusava trade-ovati Gronka Lionse kojima isti saopstava da ce se oprostiti, a nakon sto je Brady to saznao takodjer je rekao Kraftu da ce se oprostiti ukoliko dodje do trade-a.

Bas me zanima sta ce se desiti nakon poraza protiv Dolphinsa, a isto tako se iz sezone u sezonu pokazuje da je jedna velika ubleha
ta tzv. odbrana BB-a...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 24 sep 2018, 10:55

Yeebite de patsi starto sam vam i igraca i odbranu.

Inace ovo kolo zona sumraka jebote
Dolphinsi na 3 0
Titansi dobise jagse
Buffalo unisti vikinge
Cardsi umalo pobjedili
Lionsi zgazili cheatere
Skinsi dobili green bay

I sve je ovo jer su brownsi dobili.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 sep 2018, 11:31

MElloo je napisao/la:Yeebite de patsi starto sam vam i igraca i odbranu.

Inace ovo kolo zona sumraka jebote
Dolphinsi na 3 0
Titansi dobise jagse
Buffalo unisti vikinge
Cardsi umalo pobjedili
Lionsi zgazili cheatere
Skinsi dobili green bay

I sve je ovo jer su brownsi dobili.
kućeš bolje, vrhunska sezona, svak svakoga može dobiti, samo ramsi izgledaju strašno, ali eto i njima se peters povrijedi, ko zna ko je slijedeći na redu!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []