Vec smo ustanovili zasto Busquets igra za 1 tim repke, pa od ovih bekova samo je slabiji recimo od Lahma i Alvesa...M4kaveli je napisao/la:Za ovu 3 se ne bi nikako slozio .. za ostale je suvisno i pricati.Monolog je napisao/la:Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji.![]()
Dobro.![]()
Alves, Lahm, Sagna, Maicon, Walker, Debuchy, Richards, Ivanović, VdW...Svi su oni bolji od Arbeloe. Maiconova forma jeste u padu (kao i Sneijderova i cjelokupnog Intera), al' to ide s godinama i nedostatkom motiva. Čovjek bi već na prvom treningu pokazao Arbeloi neke stvari.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
FORZA NAPOLI
Wan der Wiel nije bolji..
ostali moze se rangirati ispred i iza kako god,al on nije bolji...
Carvaljo i Gago nisu bili danas na prvom danu pripremema sto znaci da su zavrsili svoje.
malji,rekao sam do sutra navece
ostali moze se rangirati ispred i iza kako god,al on nije bolji...
Carvaljo i Gago nisu bili danas na prvom danu pripremema sto znaci da su zavrsili svoje.
malji,rekao sam do sutra navece
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nismo mi, već si se ti koristio nakaradnom logikom zvanom "ne može ništa iz Barcelone biti dobro".Bulkin je napisao/la: Vec smo ustanovili zasto Busquets igra za 1 tim repke, pa od ovih bekova samo je slabiji recimo od Lahma i Alvesa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa Kaka iz najbolji dana je bolji igrac od Inieste iz najboljih dana, to ce ti svako normalan reci... Pa cinjenice i nagrade su na strani Kake...
Samo onaj ko se ne razumije u fudbal moze reci da je Walker
i sl. ''kalibri'' bolji od Arbeloe, pa frajer se dokazao na velikom(Liverpool) i vrhunskom(Real) nivou.... Trenutno jedan od najboljih bekova.... ne najbolji sigurno al' medju boljim...
Samo onaj ko se ne razumije u fudbal moze reci da je Walker
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kaka je svoje najbolje dane imao prije 5 godina. Govorilo se o Realovom Kaki i Iniesti. Razlika je debelo na strani Španca.Hypnose je napisao/la:Pa Kaka iz najbolji dana je bolji igrac od Inieste iz najboljih dana, to ce ti svako normalan reci... Pa cinjenice i nagrade su na strani Kake...
Samo onaj ko se ne razumije u fudbal moze reci da je Walker![]()
i sl. ''kalibri'' bolji od Arbeloe, pa frajer se dokazao na velikom(Liverpool) i vrhunskom(Real) nivou.... Trenutno jedan od najboljih bekova.... ne najbolji sigurno al' medju boljim...
Ne razumijem se ja u fudbal, zato si ti tu da me ispraviš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog ja nisam rekao da je Kaka trenutno bolji od Inieste gluho bilo.Postavio sam sliku samo da pokažem ovim što bi otjerali Kaku iz Reala
Ti velikani evropskog fudbala iz Ajaxa su danas davna prošlost.Trenutno da ima neko od njih osim Sneijdera na WC nivou ne bih znao.
Fali ti Simpson na toj listi boljih od Arbeloe btw
Čini mi se da si ti prest'o pratit Arbelou kad je otišao iz Liverpoola ipak više ne igra u fudbalskoj NBA jbg
Amire kažem sačekaćemo još malo
Ti velikani evropskog fudbala iz Ajaxa su danas davna prošlost.Trenutno da ima neko od njih osim Sneijdera na WC nivou ne bih znao.
S Realom nema ko nije povezivanNije li taj isti Walker bio povezivan sa Realom?
Fali ti Simpson na toj listi boljih od Arbeloe btw
Čini mi se da si ti prest'o pratit Arbelou kad je otišao iz Liverpoola ipak više ne igra u fudbalskoj NBA jbg
Amire kažem sačekaćemo još malo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ehh kako je krenulo i Mujdza ce se naci ispred
Alvaro Morata ovaj plavi

Alvaro Morata ovaj plavi

FORZA NAPOLI
MA nisam ranije citao raspravu al' mi je zapela odmah za oko samo recenica gdje pise da je po nekom strucnjaku(ne znam kome) Kaka bolji od Iniste, a da si se ti tu nasmijao... Nisam citao to ranije jos jednom kazem al' ipak zna se ko je kroz historiju bolji igrac a Kaku je unistio Mou koji je davao prednost dosta slabijem Ozilu...Monolog je napisao/la:Kaka je svoje najbolje dane imao prije 5 godina. Govorilo se o Realovom Kaki i Iniesti. Razlika je debelo na strani Španca.Hypnose je napisao/la:Pa Kaka iz najbolji dana je bolji igrac od Inieste iz najboljih dana, to ce ti svako normalan reci... Pa cinjenice i nagrade su na strani Kake...
Da se razumijes nikad ne bi pisao da je Walker bolji od Arbeloe... Jer je to jos jedan uz nizu precjenjenijih igraca koji dolaze iz najprecjenjenije zemlje na svijetu, Engleske, msm na fudbal i njihove precjenjene igrace....
Zatim vdW koji ne moze da napusti Ajax da se stavi u istu rijec sa bivsim igracem Liverpoola i sadasnjim igracem Reala....Ma daj budi ozbiljan....
Tu ima jos kamara igraca koji se ne bi smjeli staviti u istu rijec sa Alvarom a kamoli uporedjivati....
- tyler durden
- Kontakt:
Ma da Monoloze sveznalico
Walker, povezivan s Realom spekulacije, da. Ima istine u tome, ne. Pa taj nema sezone odigrane kako treba.
Youtube zna bit koristan.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Youtube zna bit koristan.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sto im je namiks zatrovo mozak sa ovim Alvarom boze sacuvaj:mrgreen: 
pojedinci pljuvali na njega do juce sad im je jedan od najbolji bekova ...
pojedinci pljuvali na njega do juce sad im je jedan od najbolji bekova ...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube]
Ovo je golčina..
Ovo je golčina..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala na komplimentu.tyler durden je napisao/la:Ma da Monoloze sveznalicoWalker, povezivan s Realom spekulacije, da. Ima istine u tome, ne. Pa taj nema sezone odigrane kako treba.
Youtube? Eh, i kako sad da ja odgovorim?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moraš priznati da youtube klipovi i ne pokazuju nešto. Jer, da pokazuju, i dan danas bismo Denilsona smatrali najboljim igračem.
- raul-zakon
- Kontakt:
Da sam ja na tvom mjestu, poslije ove rečenice više ni slova ne bih napisao na ovom forumu...Hypnose je napisao/la:MA nisam ranije citao raspravu al' mi je zapela odmah za oko samo recenica gdje pise da je po nekom strucnjaku(ne znam kome) Kaka bolji od Iniste, a da si se ti tu nasmijao... Nisam citao to ranije jos jednom kazem al' ipak zna se ko je kroz historiju bolji igrac a Kaku je unistio Mou koji je davao prednost dosta slabijem Ozilu...Monolog je napisao/la:Kaka je svoje najbolje dane imao prije 5 godina. Govorilo se o Realovom Kaki i Iniesti. Razlika je debelo na strani Španca.Hypnose je napisao/la:Pa Kaka iz najbolji dana je bolji igrac od Inieste iz najboljih dana, to ce ti svako normalan reci... Pa cinjenice i nagrade su na strani Kake...
Da se razumijes nikad ne bi pisao da je Walker bolji od Arbeloe... Jer je to jos jedan uz nizu precjenjenijih igraca koji dolaze iz najprecjenjenije zemlje na svijetu, Engleske, msm na fudbal i njihove precjenjene igrace....
Zatim vdW koji ne moze da napusti Ajax da se stavi u istu rijec sa bivsim igracem Liverpoola i sadasnjim igracem Reala....Ma daj budi ozbiljan....
Tu ima jos kamara igraca koji se ne bi smjeli staviti u istu rijec sa Alvarom a kamoli uporedjivati....
Čuj, Mourinho uništio Kaku' !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Možeš poredit 2 igrača iz PremiershipaPa yebem ga ja, valjda sam odgledao dovoljan broj utakmica da mogu porediti 2 ili više igrača.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Hypnose,
Engleska jeste najprecjenjenija nacija, ali iznjedrila je Terryja, Gerrarda, Lamparda, Colea, Ferdinanda, Rooneya, Beckhama, Shearera. Oni nisu precijenjeni. Ne možeš na osnovu "engleskog" debilizma i dizanja određenih igrača (Bent, Carrol, kojekakvi golmani, Walcott, Downing...) suditi o ostalim. Ne valja.
Walker je mlad, a već je pokazao u Premiershipu (ipak je to, htjeli pojedinci priznati ili ne, najzahtjevnija liga na svijetu) da može igrati na vrhunskom nivou. Arbeloa je do ove sezone bio na klupi u Madridu i zadovoljavao se mrvicama.
A, nije vala ni u Liverpoolu bio bitan faktor, jer da je to bio slučaj, ne bi ga prodali Realu za smiješnu svotu.
Ono, šta je problem priznati da postoje igrači koji su bolji od Arbeloe? Dobro neko napisa, kako je @Namiksova psihologija urodila plodom.
@LBJ,
Nisam @Paja da omalovažavam sve što ne dolazi iz Engleske, pa bih te zamolio da pokušaš lijepo diskutovati ili ne diskutovati nikako, živ bio.
Engleska jeste najprecjenjenija nacija, ali iznjedrila je Terryja, Gerrarda, Lamparda, Colea, Ferdinanda, Rooneya, Beckhama, Shearera. Oni nisu precijenjeni. Ne možeš na osnovu "engleskog" debilizma i dizanja određenih igrača (Bent, Carrol, kojekakvi golmani, Walcott, Downing...) suditi o ostalim. Ne valja.
Walker je mlad, a već je pokazao u Premiershipu (ipak je to, htjeli pojedinci priznati ili ne, najzahtjevnija liga na svijetu) da može igrati na vrhunskom nivou. Arbeloa je do ove sezone bio na klupi u Madridu i zadovoljavao se mrvicama.
@LBJ,
Nisam @Paja da omalovažavam sve što ne dolazi iz Engleske, pa bih te zamolio da pokušaš lijepo diskutovati ili ne diskutovati nikako, živ bio.
Kako diskutovat normalno kad stavljaš 4-5(neda mi se sad vraćat)bekova iz Premiershipa da su bolji od Arbeloe i guraš mi u tastaturu nešto što ja nisam nikad napisao.
Arbeloa je izbacio Ramosa iz ekipe kojeg su neki smatrali za jednog od top bekova svijeta.Sreća Ramosova pa se Carvalho povrijedio i on je uskočio na prirodnu poziciju.Arbeloa je do ove sezone bio na klupi u Madridu i zadovoljavao se mrvicama.
Postoje Dani Alves i Lahm.Ono, šta je problem priznati da postoje igrači koji su bolji od Arbeloe?
Iznjedrila je ona i kvalitetnih igraca al' daleko vise je ovih precjenjih... Vidio bi ti da ovaj Walker nije Englez sto bi o njemu brujili... Precjenjen i to dobro.... Igrao je on(Arbeloa) Bogami i u Liverpoolu konstantno u 1. postavi a to nije mala stvar a igra i u Realu kao jednom od najjacih timova na svijetu... To nije mala stvar...Monolog je napisao/la:@Hypnose,
Walker je mlad, a već je pokazao u Premiershipu (ipak je to, htjeli pojedinci priznati ili ne, najzahtjevnija liga na svijetu) da može igrati na vrhunskom nivou. Arbeloa je do ove sezone bio na klupi u Madridu i zadovoljavao se mrvicama.A, nije vala ni u Liverpoolu bio bitan faktor, jer da je to bio slučaj, ne bi ga prodali Realu za smiješnu svotu.
Ono, šta je problem priznati da postoje igrači koji su bolji od Arbeloe? Dobro neko napisa, kako je @Namiksova psihologija urodila plodom.
@LBJ,
Da znas nemam ja veze sa Realom, ja navijam za Juve al' ovo realno govorim za Arbelou koji pripada samom vrhu... Sto znaci da Namiks nije ne mene uticao nicim...
I da, postoje barem 3-4 beka bolja od njega al' opet veliki je uspjeh biti medju Top 4ili 5....
- raul-zakon
- Kontakt:
@Monolog, upravu si za Arbelou, daleko je on od najboljeg beka...ima ih nekoliko boljih, ali pitanje je koliko je njih dostupno?
Mislim da bi smiješno bilo dovoditi Debuchya, Van der Wiela, jer bi to donijelo minimalno poboljšanje prema naprijed, a maksimalno pogoršanje prema nazad. A meni se više sviđa ova varijanta da naš RB bude, prije svega, pouzdan u defanzivi, jer već imamo Marcela na LB koji je, priznaćeš, sasvim dovoljno ofanzivan iliti napadački orijentisan.
Ako bi se neko od pomenute dvojice i doveo, to bi bilo samo gomilanje igrača istog, ili približnog kvaliteta, a ekipa može napredovati samo ako se dovode bolji igrači na mjesto onih starih. To je valjda jasno.
Mislim da bi smiješno bilo dovoditi Debuchya, Van der Wiela, jer bi to donijelo minimalno poboljšanje prema naprijed, a maksimalno pogoršanje prema nazad. A meni se više sviđa ova varijanta da naš RB bude, prije svega, pouzdan u defanzivi, jer već imamo Marcela na LB koji je, priznaćeš, sasvim dovoljno ofanzivan iliti napadački orijentisan.
Ako bi se neko od pomenute dvojice i doveo, to bi bilo samo gomilanje igrača istog, ili približnog kvaliteta, a ekipa može napredovati samo ako se dovode bolji igrači na mjesto onih starih. To je valjda jasno.
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 16 jul 2012, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ajmo,nemoj te srati kolektivno.
Carvaljo se povrijedio 15 septembra,a istu utakmicu je Ramo igrao na beka.
da bi vec 17 i do kraja prosle sezone odigrao na stoperu i tako otvorio prostor Arbeloi.
koji je odlican u poznavnju svojih prednosti i ogranicenja.
fali mu dosta stvari al to nadomjesti inteligencijom,"bezobrazlukom" i borbenost cu.
ne mora znaciti da bi Walker za Real bio bolji od Arbeloe cisto jer je brzi il slicno..
al Maicon kao dokazana svjetska klasa sigurno da.
Carvaljo se povrijedio 15 septembra,a istu utakmicu je Ramo igrao na beka.
da bi vec 17 i do kraja prosle sezone odigrao na stoperu i tako otvorio prostor Arbeloi.
koji je odlican u poznavnju svojih prednosti i ogranicenja.
fali mu dosta stvari al to nadomjesti inteligencijom,"bezobrazlukom" i borbenost cu.
ne mora znaciti da bi Walker za Real bio bolji od Arbeloe cisto jer je brzi il slicno..
al Maicon kao dokazana svjetska klasa sigurno da.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
LBJ MVP je napisao/la:Arbeloa je izbacio Ramosa iz ekipe kojeg su neki smatrali za jednog od top bekova svijeta.Sreća Ramosova pa se Carvalho povrijedio i on je uskočio na prirodnu poziciju.
Nije sreća Ramosova, nego sreća Arbeloina pa se Carvalho ozljedio pa je ovaj upao na beka ili ti stvarno misliš da bi Ramos grijao klupu Arbeloi?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.