AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 feb 2014, 18:29

Petagna prekucao djecu. Podsjeća me Boba Vierija.
Puno talentovane djece valjda će biti sta od njih.

Sent from my LT26i using Tapatalk
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 17 feb 2014, 18:48

Jos da hoce one koji se pokazu ubaciti u prvu postavu a ne slati na posudbe u nizerazredne klubove pa samim tim uskratiti mogucnost napredovanja ili ih drzati na klupi i ne davati priliku npr. Cristante ili kad ih otkupe drugi klubovi pa se mi ujedamo za guzicu kroz godinu dvije npr. Aubameyang....kad su vec prosipali tu pricu na pcoetku sezone o podmladjivanju ekipe nek barem pruze tim momcima priliku a ne dovedes Saponaru koji je talenat i ti ga unistavas time sto ne smijes rizikovati da ga ubacis od prve minute 4-5 utakmica u nizu,a ni EL Saravi ne bi dobio priliku da nije ispalo onako kako je ispalo pa momak uletio i spasio nam sezonu.

EDIT:
Kaka: Spremni smo za Atletico
Piše: E. Škorić
Danas, 19:41
Devetoplasirana momčad italijanske Serije A, AC Milan, morat će se dobro potruditi u osmini finala Lige prvaka jer nasuprot sebe ima sjajnog protivnika - Atletico Madrid.

I dok se Atletico ravnopravno s Barcelonom i Real Madridom bori za naslov u Španiji, Milan je blijeda sjena nekadašnjeg velikana. Rossoneri ne mogu da spoje kraj s krajem i da konačno krenu naprijed. S novim trenerom Clarenceom Seedorfom i pojačanjima postoje određene naznake napretka, no i dalje je to daleko od idealnog.

"Nakon pobjede nad Bolognom u petak, potpuno smo sigurni i spremni za srijedu", rekao je Kaka, brazilski nogometaš Milana, koji se nada odlasku na Svjestko prvenstvo koje se igra u njegovoj domovini.

"Radim sve kako bih izborio mjesto u momčadi Brazila za SP, ali vidjet ćemo hoću li dobiti poziv".

Kaka je miljenik navijača Milana iako je posljednjih šest-sedam utakmica neprepoznatliv. Ljetos se vratio na San Siro. "Bio sam siguran da ću se prije ili kasnije vratiti u Milan. Najbolji gol u mojoj karijeri je bio 101. gol u dresu Milana. Taj i onaj protiv Manchester Uniteda 2007. godine", dodao je.

Milan na San Siru u srijedu dočekuje sjajni Atletico, a uzvrat je 11. marta na Vicente Calderonu.
FORZA MILAN

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 feb 2014, 20:30

Cestitke našim mladima kao i Inzagiju, treba sezonu dvije trpiti sedorfa i lagano iznagiju dati trenersko mjesto. Petagna zvijer, al đaba mu kad nema šanse da dobije priliku u milanu, neka nama robinja da se vuce po terenu. Da je momak igrao umjesto matria do sada bi bio kandidat za SP, jer relano italija nema nekog kvalitetnog napadaca pored balotelija. Propast ce nam jos jedan talenat, sapoanra i cristante su vec jednom nogom bivsi igraci. Šteta.

Vidim Kaka ce igrati protiv atletika, međutim kako igra u zadnje vrijeme to je losa vijest za nas. Jbt Esien i Trabant tek došli i odmah u pocetni sastav, a Saponara i Cristante cijelu godinu treniraju al nema šanse da zaigraju ni minute, i onda se pitamo zašto propadamo kao klub.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 feb 2014, 22:19

#MilanAtléti: Tomorrow's pre-match press conference will feature Seedorf and Balotelli. auuuu 8-) :D

INZAGHI JE OTAC ! 8-)

Galliani: "Liverpool, Boca Juniors and now Anderlecht know what it feels like when Inzaghi takes revenge."
Barbara Berlusconi: “Many of the players who played today grew up in our youth sector. It makes us proud and hopeful for the future.”

slika

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2014, 07:36

Cestitke nasim mladicima! Nadam se da ce nas i njihove starije kolege sutra obradovat.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2014, 10:38

Cestitke i od mene, ovi momci su nam u zadnje vrijeme jedini izvor trofeja. :mrgreen:

a pippo ce biti strasan trener, mislim da smo po pitanju toga mirni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2014, 10:50

rope11 je napisao/la:Cestitke i od mene, ovi momci su nam u zadnje vrijeme jedini izvor trofeja. :mrgreen:

a pippo ce biti strasan trener, mislim da smo po pitanju toga mirni.
Nemoj biti toliko ubijedjen. Ako mu pedofil u skorijoj budućnosti ne povjeri prvu ekipu Pipo ce otić negdje gdje će dobiti tu šansu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2014, 11:11

Nemam nista protiv toga da u neko skorije vrijeme ode voditi drugi klub, neka se covjek praksira. Velika je razlika voditi primaveru i neki prvi tim.

Ali da ce se jednog dana vratiti ovdje, hoce. Zelja uprave, a vjerujem i njegova zelja, da vodi prvi tim Milana.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2014, 11:17

Daj Bože. Nešto slično je bilo i sa Montelom. U Romi nisu imali povjerenja u njega i dovodili druge nazovi iskusnije trenere. Lani su ga zvali da preuzme klupu Rome i on ih odbio.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 feb 2014, 11:28

Ma Seedorf nek gura 2 sezone ovaj Milan pa ćemo vidjeti .. volio bih Inzaghija ali yebiga ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 feb 2014, 12:38

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2014, 15:36

Ali sta je vise sa tim Abateom?
Ja bih uvijek njega pored Silje izabrao u prvih 11. Urby je ok igrac, ali umije biti kiksara protiv ovako brzih ekipa poput Atletika.

Ostatak je dobar, najbolje cime trenutno raspolazemo.

FORZA MILAN !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 feb 2014, 16:53

Odrace vas Atletico. Sve sem laganog reshavanja u dvomechu bi bilo iznenadjenje. ;)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 feb 2014, 17:48

MaGiCa je napisao/la:Odrace vas Atletico. Sve sem laganog reshavanja u dvomechu bi bilo iznenadjenje. ;)
Mislis :geek:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2014, 18:41

MaGiCa je napisao/la:Odrace vas Atletico. Sve sem laganog reshavanja u dvomechu bi bilo iznenadjenje. ;)
A koga vi derete u LP :-?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 feb 2014, 20:27

[youtube][/youtube]
Evo jedan odgovor u tvom stilu. :mrgreen: Nisi nam rekao ništa novo. Ali šta da se desi to iznenađenje? Treba ostaviti prostor i za to, jer Atletico je i te kako ranjiv ako ga pritisneš tamo gdje treba. Ipak, "pritisak" je za Milan postao misaona imenica.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 feb 2014, 20:36

Milan prolazi tipicno talijanski, ne vjerujem da Atl. Madird moze napravit neko iznenadenje pa izbacit Milan :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 feb 2014, 20:37

10DelPiero je napisao/la:Milan prolazi tipicno talijanski, ne vjerujem da Atl. Madird moze napravit neko iznenadenje pa izbacit Milan :D
Ne pali kod ovih catenaccio. :roll:

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 18 feb 2014, 20:39

Milanova odbrana je katastrofa, bez obzira na promjenu trenera taj segment se nije popravio, mogu se oni povući i stajati iza lopte, ali sve to izgleda dosta nepovezano i neuigrano. Napio sam već na temi Lige šampiona, Milan ima šansi na San Siru, ali realnost je prolazak Atletico Madrida.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2014, 20:46

Da bi prosao "tipicno talijanski" moras imati jaku odbranu. A mi to nemamo.

Atletiko jeste veci favorit, ali ja uvijek volim reci da nas Milan nikada ne treba otpisivati. Na San Siru je u vrijeme nase najvece krize pala Barselona, pa sto ne bi i Atletiko.
Ali u samoj konacnici ipak tipujem da oni prolaze.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []