Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Tastatura domoljub.
Ma daj ne zaje.baji, hajde da si neki random nego lik koji prati nba. Lik u jednom trenutku bio 1-5, i 50% sa FTs, pasove bi bolje tvoj dedo baco. No excuses na ovom nivou = balvan. Ovo je samo cisto njegova igra danas/komentarisanje.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 avg 2025, 00:01Smirite, jednostavno je em pao u odnosu na ono što je nekad bio, a i nije tip igrača koji diže slabije ekipe poput naše zbog svojih ofanzivnih nedostataka. To ne oduzima od njegovih igračkih kvaliteta, 10+ godina je igrao ozbiljne minute i imao ozbiljne uloge u ozbiljnim ekipama u NBA , jer je sjajan i zahvalan igrač uloge, ali kao takav, nikad nam nije mogao biti efektan kao lider na parketu
Nek demantuje u sljedecoj, za sad smrdi na kilometre
Mada jeste tesko kad nemas sutera pa je lakse napuniti reket/nema prostora, dosta lakse je njemu igrati kad se siri parket ali opet katastrofa izdanje.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ko od Nurkica, pogotovo ovog van forme, ocekuje da bude neki lider napada u ekipi koja nema nijednog, makar iznadprosjecnog, sutera vjerovatno nije nikad u zivotu pogledao kosarkasku utakmicu.
Jednostavno i tu snagu koju vazda ima, ne moze iskoristit da na istu zabije 15-20p jer su u najmanju ruku 2 igraca konstantno na njemu. Svaka ekipa ce igrat tako protiv nas jer je ostatak ekipe juniorski nivo. Nemamo mi bez Garze, Muse i kvalitetnog stranca sta trazit na Eurobasketu, osim izleta.
Jednostavno i tu snagu koju vazda ima, ne moze iskoristit da na istu zabije 15-20p jer su u najmanju ruku 2 igraca konstantno na njemu. Svaka ekipa ce igrat tako protiv nas jer je ostatak ekipe juniorski nivo. Nemamo mi bez Garze, Muse i kvalitetnog stranca sta trazit na Eurobasketu, osim izleta.
Dočekao je svoju zonu komfora

Eto sad nek dokaze klasu napokon...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Najgori igrac na cijelom turniru.
Gazra bi pojeo ovo..
Kakvo tele bog te
Kakvo tele bog te
Dan te yebo. Covjek cini sve sto moze da usere sta god ekipa uspije da izgradi
naprijed rejal
Mekan je previše,imam osjećaj da je bas picka od čovjeka, nikad gazije od njega, čim se to posvadja sa ocem i izadje u novine, istjerat ga iz repke ! U bilo kom sportu
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Idi u penziju tele jedno nesposobno
Strasno kakva trutina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mimo zicera promašenog, igra dobru utakmicu. Drugo što se kod nas očekuje da lik bude Olajuwon i da ima 30-20-5
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sve tastatura strucnjaci mrs smradovi
- VensanKasel
- Kontakt:
Odličan , samo neka nastavi !!! Vidi se ogromna želja , doći će i rezultat .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim brainfarta u 3. cetvrtini sa 3. faulom, skroz korektna utakmica. Nije on kriv sto igra sa basketašima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da je on bio najveći problem večeras, dobili bi. Odlična utakmica osim 2-3 greške.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Realno. Dzaba kad drugim lopte ispadaju, gaze linije, a o otvorenim trojkama da ne govorim. Pa vidjeli smo dok ga nije bilo, napravise nam 13 razlike.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:28Osim brainfarta u 3. cetvrtini sa 3. faulom, skroz korektna utakmica. Nije on kriv sto igra sa basketašima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Brutalna partija u zadnjoj cetvrtini. Nije on kriv zbog Gegicevih i Lazicevih gluposti koje su nas kostale boljeg rezultata.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TripleThreat
- Kontakt:
Hoće l' se opet javit onaj twitter novinar da proziva primarno Nurkića ili šta?
Eto, opet će po statistici ostat najbolji igrač reprezentacije. Ali dobro, ti novinari samo i traže nekog da upru prstom i tako stvaraju narativ.
Eto, opet će po statistici ostat najbolji igrač reprezentacije. Ali dobro, ti novinari samo i traže nekog da upru prstom i tako stvaraju narativ.
"Your favorite player's favorite player" - MB