Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Rudi Garcia opet nešto pametuje, opet vidi neke skrivene neprijatelje, vanzemaljci, masoni, horoskop, šta li 
malo je reć' da je puk'o, cijenim ga kao trenera, objektivno govoreći, al' ga ne cijenim kao čovjeka, jer je gofno od čovjeka, što uvijek iznova pokazuje svojim reakcijama, izjavama
prepotentno đubre 
primjera radi, Vladimir Petković nije dobar trener kao on, al' je kao gospodin čovjek, 200 godina ispred njega!
primjera radi, Vladimir Petković nije dobar trener kao on, al' je kao gospodin čovjek, 200 godina ispred njega!
Reakcije, izjave to je sve njemu alibi za neuspijeh. Iskreno ni meni se ne svidja njegovo ponasanje i kukanje, nece da shvati da je jedini krivac za lose rezultate on i oni koji mu ekipu fizicki spremaju. Sreca mu je sto je Juve isto los i nadam se da ce ovu pauzu pametno iskoristiti.
embrace the chaos
nego, dok sam gledao tekmu Doria-Udine, komentator reče da je Ferrero glumac, da je glumio u nekom ultra filmu i to ni manje, ni više, nego romatristu
garant je zbog toga izjavio da mrzi Lazio 
filmski producent, ali da glumio je u tom filmu romanistu heh, al ajd uceraj mu davno je to bilo heheChinaglia je napisao/la:nego, dok sam gledao tekmu Doria-Udine, komentator reče da je Ferrero glumac, da je glumio u nekom ultra filmu i to ni manje, ni više, nego romatristugarant je zbog toga izjavio da mrzi Lazio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
SiamoNoi je napisao/la:Pogotovo se Benitez naosvajao.Zadnji ozbiljan trofej uzeo prije 100 godina,ali kume Rafa trenercina.Uzeo sumperkump sa Napolijem.
Nemojmo se lagat,covjek je u ovom trenutku tamo negdje u trecem trenerskom razredu.Cak i Magica to zna,ali sumnjam da ce priznat ovdje

De mi navedi koji su to struchnjaci u prvom i drugom trenerskom razredu
Bash me zanima tvoj 1 sud.
Neda mi se.Kao što rekoh,nisam ni sumnjao da ces poricat.Nebitno,neka Beniteza što duže u Napoliju što se mene tiče.Mi ovdje uživamo.
Benitez je trenerčina, htio to priznati neko sa forum.sportsport.ba ili ne. Aksiom.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Cerci tebraChinaglia je napisao/la:Rudi Garcia opet nešto pametuje, opet vidi neke skrivene neprijatelje, vanzemaljci, masoni, horoskop, šta li
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Keita, Felipe Anderson, CandrevaAgentttB je napisao/la:Cerci tebra
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pregled godine, Serie A: Juventus i svi ostali
http://www.***/news/6923/serie- ... ID=HP_HN_5" onclick="window.open(this.href);return false;
umjesto *** stavite "goal . com/ba" bez razmaka
Najboljih 11 serie a po njima:
MATTIA PERIN (GENOA) – Bez sumnje najbolji vratar dosadašnjeg dijela sezone. Dvadesetdvogodišnji Perin je jedan od najuzbudljivijih vratara i najzaslužnijih za visoku poziciju Genoe.
IGNAZIO ABATE (MILAN) – Odličan povratak u formu, a njegova igra po desnoj strani i obrani donijela mu je ponovni poziv u reprezentaciju. Ostvario i pet asistencija.
DANIELE RUGANI (EMPOLI) – Za 20-godišnjaka se predviđalo da će biti jedna od zvijezda u sezoni 2014/2015. i branič nije razočarao. Svojim igrama u klubu zaslužio je poziv u reprezentaciju.
LEONARDO BONUCCI (JUVENTUS) – Neovisno igra li se s tri ili četiri u obrani, Bonucci pokazuje istu kvalitetu. Središnji branič je bio i strijelac protiv Rome, a za njega interes pokazuju Bayern i Manchester United.
LUCA ANTONELLI (GENOA) – Još jedan od igrača zaslužnih za uspjeh Genoe, Antonelli je primjer kako dobro igrati obranu i još postići tri pogotka. Pogotovo je bio važan onaj koji je odlučio pobjednika protiv njegova bivšeg kluba Milana.
JOSÉ CALLEJÓN (NAPOLI) – Ako postoji razlog zašto je Napoli tako visoko na ljestvici, to je onda Jose Callejon. Španjolac se dokazao kao pouzdan strijelac prošle sezone, a ove sezone je još bolji. postigao je osam pogodaka u 16 utakmica.
PAUL POGBA (JUVENTUS) – Odličan u Juventusu otkako je stigao iz Manchester Uniteda 2012. godine, a ove sezone je podignuo razinu.
RADJA NAINGGOLAN (Roma) – Nakon što se nije snašao kada je stigao iz Cagliarija, Nainggolan je ove sezone prvo ime momčadi Rudija Garcije zbog tempa igre.
JEREMY MENEZ (MILAN) – Nakon reputacije lošeg dečka dok je igrao u Romi, Francuz se vratio spektakularno u Serie A igrama u Milanu. Ponovno postavljen na poziciju središnjeg braniča kod Pippa Inzaghija, bivše krilo je postiglo osam pogodaka u 16 utakmica.
PAULO DYBALA (PALERMO) – Dvadesetjednogodišnjak je prije početka sezone smatran velikim potencijalom, ali nitko nije mislio da će ostaviti toliko traga u svojoj prvoj sezoni (sedam pogodaka u 15 utakmica).
CARLOS TEVEZ (JUVENTUS) – Argentinac je nastavio jako u juventusu. Nakon dobrog starta u italiji, ove sezone je još bolji, postigavši 10 pogodaka u 15 utakmica.
SINIŠA MIHAJLOVIĆ (SAMPDORIA) – Uzdizanje Sampdorije ostvareno je zahvaljujući njegovoj inteligenciji, karizmi i hrabrosti. Posložio je solidnu momčad u mnogo veću.
http://www.***/news/6923/serie- ... ID=HP_HN_5" onclick="window.open(this.href);return false;
umjesto *** stavite "goal . com/ba" bez razmaka
Najboljih 11 serie a po njima:
MATTIA PERIN (GENOA) – Bez sumnje najbolji vratar dosadašnjeg dijela sezone. Dvadesetdvogodišnji Perin je jedan od najuzbudljivijih vratara i najzaslužnijih za visoku poziciju Genoe.
IGNAZIO ABATE (MILAN) – Odličan povratak u formu, a njegova igra po desnoj strani i obrani donijela mu je ponovni poziv u reprezentaciju. Ostvario i pet asistencija.
DANIELE RUGANI (EMPOLI) – Za 20-godišnjaka se predviđalo da će biti jedna od zvijezda u sezoni 2014/2015. i branič nije razočarao. Svojim igrama u klubu zaslužio je poziv u reprezentaciju.
LEONARDO BONUCCI (JUVENTUS) – Neovisno igra li se s tri ili četiri u obrani, Bonucci pokazuje istu kvalitetu. Središnji branič je bio i strijelac protiv Rome, a za njega interes pokazuju Bayern i Manchester United.
LUCA ANTONELLI (GENOA) – Još jedan od igrača zaslužnih za uspjeh Genoe, Antonelli je primjer kako dobro igrati obranu i još postići tri pogotka. Pogotovo je bio važan onaj koji je odlučio pobjednika protiv njegova bivšeg kluba Milana.
JOSÉ CALLEJÓN (NAPOLI) – Ako postoji razlog zašto je Napoli tako visoko na ljestvici, to je onda Jose Callejon. Španjolac se dokazao kao pouzdan strijelac prošle sezone, a ove sezone je još bolji. postigao je osam pogodaka u 16 utakmica.
PAUL POGBA (JUVENTUS) – Odličan u Juventusu otkako je stigao iz Manchester Uniteda 2012. godine, a ove sezone je podignuo razinu.
RADJA NAINGGOLAN (Roma) – Nakon što se nije snašao kada je stigao iz Cagliarija, Nainggolan je ove sezone prvo ime momčadi Rudija Garcije zbog tempa igre.
JEREMY MENEZ (MILAN) – Nakon reputacije lošeg dečka dok je igrao u Romi, Francuz se vratio spektakularno u Serie A igrama u Milanu. Ponovno postavljen na poziciju središnjeg braniča kod Pippa Inzaghija, bivše krilo je postiglo osam pogodaka u 16 utakmica.
PAULO DYBALA (PALERMO) – Dvadesetjednogodišnjak je prije početka sezone smatran velikim potencijalom, ali nitko nije mislio da će ostaviti toliko traga u svojoj prvoj sezoni (sedam pogodaka u 15 utakmica).
CARLOS TEVEZ (JUVENTUS) – Argentinac je nastavio jako u juventusu. Nakon dobrog starta u italiji, ove sezone je još bolji, postigavši 10 pogodaka u 15 utakmica.
SINIŠA MIHAJLOVIĆ (SAMPDORIA) – Uzdizanje Sampdorije ostvareno je zahvaljujući njegovoj inteligenciji, karizmi i hrabrosti. Posložio je solidnu momčad u mnogo veću.
Laziali iz Tuzle
neka vas datum ne zavara

Gdje je ovdje tvoje veličanstvo? 
da te uporedim sa baresijem.

da te uporedim sa baresijem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bojim se da ne smijem otkrit' ko je moja malenkost 
Ti si slikao predpostavljamChinaglia je napisao/la:bojim se da ne smijem otkrit' ko je moja malenkost
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A yebo te ja logike, sam postavi javno sliku i prdi o nekoj "privatnosti". Svašta.
što naravno ne mora značiti da mi ne smiješ ni u PP reći.
što naravno ne mora značiti da mi ne smiješ ni u PP reći.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sliku sam postavio da se vidi koliko Laziala ima u Tuzli (što se okupimo)
ne želim reći ko sam na ovoj slici (javno ili u PP)
niti je bitno, niti je to poenta objavljivanja slike 
Koje si ti đubre. Ne obraćaj mi se više. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.