FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 24 avg 2019, 22:11

Prvo poluvrijeme me podsjetilo na prethodne godine, igra bez muda, sporo, jadno, mlitavo. Za drugo poluvrijeme svaka cast, pokazali su da nisu vise ona mlohava muda iz prethodnih sezona i da imaju karakter. Sudija pogrijesio kod penala, a i Coric je zasluzio direktan crveni karton.
Pokazalo se da nam nedostaje lijevi bek u pocetnoj postavi, neko bolji od Pavica i Stanica.
Zajmovic nema veze s profesionalnim fudbalom.
Otprilike se vidjelo koliko ko moze i ko ne moze. Fina skola za naredni period.
Momci su se borili koliko su mogli i kad zabijes 3 gola u Sirokom pored toga jos Krpic promasi dva cista zicera, te jos nekoliko ozbiljnih situacija ne mozes reci da nema pomaka u odnosu na onaj odron od prosle godine. Sad nam je napad procepio, a odbrana popustila. Valjda se konacno to utegne i naprijed i nazad i da se pokrene lokomotiva.
Cuva Bog Zelju svog!

Mujke1921
Kontakt:

Post Postao/la Mujke1921 » 24 avg 2019, 22:11

Potpiso bih ovaj rezultat prije tekme, teško gostovanje za svaku ekipu, a rijetko se ko moze vratiti dole poslije 3:1, mislim da ne moze niko.. pokazali smo karakter, igra u odbrani bila baš loša u prvom, sve u svemu zaslužen bod
Na derbiju bih ofanzivu Veseli-Krpa-Ermin, karaj vjetnamsku qravu
Volim te Željo
Zadnja izmjena: Mujke1921, dana/u 24 avg 2019, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 avg 2019, 22:12

Bravo Zeljo, bravo Amare!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 24 avg 2019, 22:12

Znači nepostojići penal i čist crveni nije dao Ćoriću, mamu im J***
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

amarovac

Post Postao/la amarovac » 24 avg 2019, 22:12

veliki pozdrav iz zapadne hercegovine za tastatura "navijače" sa rajlovačkog foruma predvođene objektivnim papkom adminom iz špionice i majstorom poluvremena guvom, kao i ostalim plaćenicima, uz poruku duvajte ga papci, nikad više na SVETINJU!

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 24 avg 2019, 22:12

Rekoh i poslije Slobode, Veslinovic igra i naprijed i nazad i logicno je da igra, a ne da sjedi na klupi. Zajmovic se ne vraca i ne pomaze beku, uz hronicno nekerativnu igu naprijed. Ni Stevanovic nije imao bog zna kakvu pomoc Ramovica po svojoj strani u odbrani. Uzgred, Stevanovic je bio jedan od najboljih veceras. Ja volim igrace tempa poput njega - presjece loptu, uklize, povuce napad..., kao i Veselinovica, Mujezinovica koji bi meni pocinjao prije Ramovica. Ko god je spor- na klupu. Moze se isrpiti tu jedino E. Zec jer zna lopte. Sadikovic veceras uzasan, ali ne bih ga stavljao na klupu zboj jedne lose utakmice...Široki zadnjih 30 minuta nije mogao d atrci - Zeljenicar je 3o odsto fozicki sprmniji steta je sto su sopstvene gluposti, losa predaja lopte i uzasna igra veznog reda u prvom poluvremenu kumovali tome da se ganja rezultat. Steta. Jos dva izgubljena boda, a Široki je slabiji od Zelje. Protiv Sarajeva - BORCI, znaci trkaci i fajteri.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2019, 22:14

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Joj da hoce zaigrati Stilic na derbiju...
Ne mora cijeli, ali bar nesto.
Sreca Veselinovic ne fasova treci, ali ga je fasovao Stevanovic. Nema mu svakako Rahmanovica pa nek tribinama se obracunaju. :mrgreen:
Znači Stana napokon na svoju prirodnu poziciju pa da ga vidimo :tokralju:
Nek @Irfo halali
njegova prirodna pozicija je na klupi :mrgreen: tu je najbolji
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2019, 22:16

Ali kako Siniša pogađa Krpića centaršutevima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 avg 2019, 22:18

Stanic, Bojo, Mesa vela havle. Zaim ko Zaim.

Ermin i Veseli, taman Veseli ima snage za 30 35 minuta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2019, 22:19

https://sportsport.ba/fudbal/zec-bitno- ... rbi/330967

Dje si se ti sakrio pa novinari bacili pricu da si povrijedjen :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2019, 22:26

Mujke1921 je napisao/la:Potpiso bih ovaj rezultat prije tekme, teško gostovanje za svaku ekipu, a rijetko se ko moze vratiti dole poslije 3:1, mislim da ne moze niko.. pokazali smo karakter, igra u odbrani bila baš loša u prvom, sve u svemu zaslužen bod
Volim te Željo
Ma ne znam baš koliko je to pametno, večeras nam je u drugom poluvremenu bila sreća što je Široki strašno fizički pao, pa nisu mogli iskoristiti ogroman prostor koji smo ostavljali nazad.

Jer eto ne znam koliko ste primjetili, dok smo ganjali rezultat, kad god smo imali posjed lopte svi su nam igrači bili na polovini Širokog mimo Keme i Sipe, iako su i oni stajali bliže centru nego Eriću.

Takvo nešto ponoviti protiv Sarajeva, ne znam koliko bi bilo pametno. Dobro, normalno, nećeš od prve protiv Sarajeva igrati ovako ofanzivno i silno kao večeras u drugom, al' vala sa Veselim i Erminom zajedno na terenu ne možeš očekivati da ćeš igrati nešto taktički senzacionalno, tvrdo, disciplinovano, to su igrači koji vole loptu, vole napadati protivnika al' isto tako nisu neka sreća kada treba da se vraćaju nazad, da se igra tvrdo i taktički odgovorno.

Ja iskreno očekujem istu sredinu kao i večeras, Asima Zeca desno, a lijevo Ermin ili Veseli, to ćemo još vidjeti.

PS: Sa Dženom se komotno može raskinuti ugovor kada Štila krene igrati, jer ćeš onda imati Ermina i Veselog lijevo, desno će biti Asim, mogu odgovoriti na toj poziciji Mule i Ramović (vidjeli smo večeras) i to je to, za Dženu ne vidim mjesta, jedino mislim ako je on spreman da svaku petu utakmicu dobije neke minute (ako i tada).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 24 avg 2019, 22:26

BocaJuniors1905 je napisao/la:Znači nepostojići penal i čist crveni nije dao Ćoriću, mamu im ****
Penal manje vise....Sad je to novo pravilo ako padne u 16 penal je a crveni 100% namjerno ga nagazio. Zap mi sto sinise nema za derbi. On bas pogine..steta
ŽELJEZNIČAR 1921

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 22:27

Moglo se na Pecari do potpunog preokreta, bilo je i vremena i šansi, šteta.
Šteta prije svega zbog izuzetno glupo primljenih golova :facepalm: jedan gol im je sudija navukao, to jest onaj penal, al jbg.

Mi imamo veliki problem sa lošim bekovima. Ne zna se koji je gori. Stevanović u prvom katastrofa živa, probijaju ga ko kuravu, Stanić još gori, i onda Amar ubacuje Pavića, ocekuje se neko poboljšanje na beku, kad on najgori od svih :wtf: sad se može reci da onaj Adi Mehremić bio Roberto Karlos za sve njih.
Krpić promaši dva mrtva zicera :shock: bek širokog Kvesić rutinski zabija glavom ono što centarfor Sulejman fula iz još bolje pozicije :facepalm: no opet, njemu ne zamjeram puno. Uvijek mu je borbenost na visokom nivou.
Druge dvije izmjene Osima (Veselinović i pametniji Zec) se ispostavile kao pun pogodak :thumbup: nevjerovatno dobre izmjene u prvo vrijeme.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 avg 2019, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2019, 22:27

@Raonffaaaaaaa Veselinovic :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2019, 22:30

MocMahale444 je napisao/la:Stanic, Bojo, Mesa vela havle. Zaim ko Zaim.

Ermin i Veseli, taman Veseli ima snage za 30 35 minuta.
Što to na Boju i Mešu bolan? Nisu meni bili loši večeras, dosta su trčali, borili se, pogotovo u drugom poluvremenu.

Lošiji mi je bio Dado, koji je imao stvarno par amaterskih grešaka, kao ona kad smo primili treći gol nakon kornera, dođe lopta do njega umjesto da je nabije preko tribine (jer bila je nezgodna stvarno, bar dva igrača su išla na njega) on nešta ono svoje 'mekano' po njoj k'o da je vrati u kazneni, dade ljudima kontru i fasovasmo gol :D

Al' dobro, dešava se, ima u Dadi kuveta itekako, pokazao je on to u prethodnim utakmicama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 avg 2019, 22:32

Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 24 avg 2019, 22:34

biceDUPLA je napisao/la:
BocaJuniors1905 je napisao/la:Znači nepostojići penal i čist crveni nije dao Ćoriću, mamu im ****
Penal manje vise....Sad je to novo pravilo ako padne u 16 penal je a crveni 100% namjerno ga nagazio. Zap mi sto sinise nema za derbi. On bas pogine..steta
Ne može ono biti penal, faulirao ga van 16 metara i on pao u 16. Šta sad faulira ga na 25 metara on trči i padne u 16 i penal?. Mater im J*** lopovsku.
Najbitnije je da je ekipa muda pokazala u drugom, to je 11 kojih svih želimo gledati od starta, kakav Zajmović klošar. Ćorić start za zatvora, J*** sudiji oca poganog
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 22:35

Bezideja je napisao/la:Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
Ta kar.ina od napadaca je prvi stijelac lige. Fact. A i prošle sezone je bio isto :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2019, 22:35

LjoZee je napisao/la:@Raonffaaaaaaa Veselinovic :D
Može pričati ko šta hoće, al' kombinacija njega i Ermina na terenu nama daje dimenziju više u ofanzivi, naravno više zbog Ermina al' i Veseli pokaže da je majstor, i to ponajmanje zbog gola, to na stranu skroz :)

E sad, kada aBd Štila bude spreman za igru, uz zdravog Ermina, Veseli će vjerovatno popušiti mjesto u prvoj postavi. Al' s obzirom da Ermina često zezaju sitne povrede, da će možda i Štili trebati vremena da uhvati takmičarski ritam kad krene igrati, siguran sam da će se Veseli naigrati bez obzira na sve te okolnosti.

A možda ga Amar gurne i na desno krilo, može on i tu fino odigrati, već jednom ga je u toku tekme stavio na tu poziciju u prethodnim tekmama, ne mogu da se sjetim protiv koga je to bilo (Mladost ili Zrinjski msm), uglavnom bio je dobar i tu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2019, 22:36

Raonffa je napisao/la:
Mujke1921 je napisao/la:Potpiso bih ovaj rezultat prije tekme, teško gostovanje za svaku ekipu, a rijetko se ko moze vratiti dole poslije 3:1, mislim da ne moze niko.. pokazali smo karakter, igra u odbrani bila baš loša u prvom, sve u svemu zaslužen bod
Volim te Željo
Ma ne znam baš koliko je to pametno, večeras nam je u drugom poluvremenu bila sreća što je Široki strašno fizički pao, pa nisu mogli iskoristiti ogroman prostor koji smo ostavljali nazad.

Jer eto ne znam koliko ste primjetili, dok smo ganjali rezultat, kad god smo imali posjed lopte svi su nam igrači bili na polovini Širokog mimo Keme i Sipe, iako su i oni stajali bliže centru nego Eriću.

Takvo nešto ponoviti protiv Sarajeva, ne znam koliko bi bilo pametno. Dobro, normalno, nećeš od prve protiv Sarajeva igrati ovako ofanzivno i silno kao večeras u drugom, al' vala sa Veselim i Erminom zajedno na terenu ne možeš očekivati da ćeš igrati nešto taktički senzacionalno, tvrdo, disciplinovano, to su igrači koji vole loptu, vole napadati protivnika al' isto tako nisu neka sreća kada treba da se vraćaju nazad, da se igra tvrdo i taktički odgovorno.

Ja iskreno očekujem istu sredinu kao i večeras, Asima Zeca desno, a lijevo Ermin ili Veseli, to ćemo još vidjeti.

PS: Sa Dženom se komotno može raskinuti ugovor kada Štila krene igrati, jer ćeš onda imati Ermina i Veselog lijevo, desno će biti Asim, mogu odgovoriti na toj poziciji Mule i Ramović (vidjeli smo večeras) i to je to, za Dženu ne vidim mjesta, jedino mislim ako je on spreman da svaku petu utakmicu dobije neke minute (ako i tada).
Raskid ugovora Miske-style. Dzeno je tu kao jedina zamjena u slucaju da Krpic zasteka. Osim ga nagradjuje za trud a ne za talenat.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 27 gostiju.