bravo majstoreultrasstyle_tz je napisao/la:vidi nesto, ja prvi sam govorio da nije propast ako se ne udje u PL..nije mi bitna PL koliko mi je bitan stabilan klub koji se ni kod koga dodatno ne zaduzuje, koji ispostuje sto obeca i prema igracima i prema drugim komitentima itd itd...ali isto tako i kad platim kartu zelim da vidim nesto na terenu, ne mora Sloboda uvijek pobijediti ali nek bar odigraju nesto, nek to lici na fudbal...a ne da dodjem na tekmu i odem sa iste nervozan ko ris, da mi se sje.e citav dan a oni eto i pobijedili..vec sam rekao nije stvar ni u tih 5 maraka, platio sam svaku od pocetka sezone, ali valjda treba da covjek hoce da dodje na stadion a ne da ga "tjera" neki osjecaj obaveze, lojalnosti itd itd....zasto treba nas 90% da ne moze ni poluvrijeme izdrzat protiv Banovica , da ljudi hoce kuci da idu jer je patnja vise negledljiva..za Rudar da ne pricam itd itd...
i onda vidis da je dosta toga do trenera koji nema pojma i do igraca koji su ocajno selektirani..nit ih on zna postavit, nit oni znaju igrati lopte i razumljivo je da trazim promjene i svakom normalnom je razumljivo da necu da idem na tekmu da mi poslije dan citav taj omrzne i fudbal mi se zgadi,umjesto da se odmorim, uzivam, pogledam nesto bez obzira na rezultat...pusten je dovoljno da radi svoj posao, vidi se da ne zna..prvi sam ga trpio, cak nisam ni ismijavao prvih 4-5 kola dok nisam i ja otvorio oci...ne mora uc u PL, ne mora dovest zvucna pojacanja, al moze i na ovim livadama nac 11 momaka koji znaju igrati lopte i trenera koji moze nekom nesto pokazat i postavit nesto sto ide na taktiku...
jedan komentar koji sam na Tusnju cuo najbolje oslikava ovo sto oni "igraju" : "bolje da sam 5 KM dao da gledam kravu kako se.re nego ovo"- valjda je dovoljno....ne moras uc u PL, ne moras dovodit extra igrace , nista to meni nije prioritet al brate igraj makar lopte ..da on ima bodova ko Jedinstvo , ma kakvi i vise bi morao da ima, pa da kazes ziheras covjek ko Sok al et pali, vec on ni igre, ni slike, ni tona, ni bodova...i onda trebam da ga tvrdoglavo branim, ma goni ga u pm ne mogu ga ocima vise gledat..dat cu tih 5 KM samo da se ne nerviram taj dan.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Ovdje niko nikoga nije branio niti treba braniti, znam da niko ne moze biti zadovoljan sa ovim sto Sloboda trenutno pruza, i ja bih rado volio da moze nesto preko noci, ali ocito da ne moze i sam sam nestrpljiv ponekad, za sve treba vrijeme.Sto se mene tice ja sam zadovoljan ako se plasiramo u PL za sezonu 2015/16.
P.S. Sto se tice pogonskog goriva to je vise legenda nego sto je stvrano tako bilo, tadasnji trener Gerum je cesto isao u kucne obilaske po noci sa tadasnjim kapitenom Mustafom Hukicem.
P.S. Sto se tice pogonskog goriva to je vise legenda nego sto je stvrano tako bilo, tadasnji trener Gerum je cesto isao u kucne obilaske po noci sa tadasnjim kapitenom Mustafom Hukicem.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma naravno nismo zadovoljni jer smo navikli na bolje, jer smo mi Sloboda... zato treba recimo razumjet Probisvjeta jer prepostavljam da je on lik sa najduse staza na ovom forumu i da je gledao onu staru Slobodu i njega sigurno jos vise boli kad vidi sa cime mi sad raspolazemo...za nas je nesto lakse ebiga..doduse i ja sam gledao prijeratnu Slobodu , ali opet smo tad bili suvise mladi 6-7 godina imali kad su nas ocevi vodili na tekme ..moja prva ja mislim d aje bila protiv Zvezde dobili ih 3-1 mislim da je bilo dan prije ili dan poslije nove godine , jer znam da su tad neki gosti dosli pa su svi krenuli na tekmuSkver je napisao/la:Ovdje niko nikoga nije branio niti treba braniti, znam da niko ne moze biti zadovoljan sa ovim sto Sloboda trenutno pruza, i ja bih rado volio da moze nesto preko noci, ali ocito da ne moze i sam sam nestrpljiv ponekad, za sve treba vrijeme.Sto se mene tice ja sam zadovoljan ako se plasiramo u PL za sezonu 2015/16.
Znaci kad Probisvjet moze ovo gutat i gledat, vala mozemo i mi i moramo... SLOBODA JE NASA SVETINJA!!!!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Darmine, ja godinama nisam isao na utakmice, ne sto ne volim Slobodu, obozavam je, jer tu Slobodu su vodili sve goli kriminalci i hostapleri koji su vidjeli samo interes (bilo je i onih koji su posteni, ali su bili u manjini), sada idem na utakmice, jer sam prepoznao u Azmiru covjeka koji zeli vratiti stari sjaj kluba kojeg svi ovdje volimo. I sve sto covjek odluci ja ga podrzavam, i svaki put kada sam na stadionu disem punim plucima, naravno i nerviram se
.
Na Srebreničane bez pet prvotimaca

Posljednju domaću utakmicu u jesenjoj polusezoni naš tim će igrati protiv Gradine, no struka neće moći računati na pet prvotimaca.
Adnan Mujkić će subotnji komšijski derbi propustiti zbog tri žuta kartona, dok će Muamer Nezić, Kenan Čejvanović, Sadik Hasanović i Emir Omerović izostati iz zdravstvenih razloga.
Nezić se još uvijek oporavlja od teške povrede zadobijene u meču protiv Branitelja, dok je trojac Sadiković - Čejvanović - Omerović ove sedmice propustio nekoliko treninga.
Njihove povrede su lakše prirode, ali još uvijek nisu spremni za puni trenažni proces.
fksloboda .ba
Centralno grijanje u kampanji "Voliš Slobodu? Pokaži!"

Posljednju domaću utakmicu u jesenjoj polusezoni naš tim će igrati protiv Gradine, no struka neće moći računati na pet prvotimaca.
Adnan Mujkić će subotnji komšijski derbi propustiti zbog tri žuta kartona, dok će Muamer Nezić, Kenan Čejvanović, Sadik Hasanović i Emir Omerović izostati iz zdravstvenih razloga.
Nezić se još uvijek oporavlja od teške povrede zadobijene u meču protiv Branitelja, dok je trojac Sadiković - Čejvanović - Omerović ove sedmice propustio nekoliko treninga.
Njihove povrede su lakše prirode, ali još uvijek nisu spremni za puni trenažni proces.
fksloboda .ba
Centralno grijanje u kampanji "Voliš Slobodu? Pokaži!"
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
**** uvjek je kod nas bilo lopovluka..i [prije sto moj stari kaze razlog sto je puno ljudi iz Tuzle navijalo za druge klubove iz te cuvene cetvorke je bilo u tome jer Sloboda uvjek prvi dio sezone melje moze dobit koga zeli i kad pozeli , ali kad skupe te bodove onda ide to neko prodavanje tekmi i onda tu zavrse na nekoj zlatnoj sredini.Skver je napisao/la:Darmine, ja godinama nisam isao na utakmice, ne sto ne volim Slobodu, obozavam je, jer tu Slobodu su vodili sve goli kriminalci i hostapleri koji su vidjeli samo interes (bilo je i onih koji su posteni, ali su bili u manjini), sada idem na utakmice, jer sam prepoznao u Azmiru covjeka koji zeli vratiti stari sjaj kluba kojeg svi ovdje volimo. I sve sto covjek odluci ja ga podrzavam, i svaki put kada sam na stadionu disem punim plucima, naravno i nerviram se.
Mi recimo navijaci puno se enrviramo, a ponekad i sami nismo svjesni sta se desava.
Ja nikad necu zaboraviti bio sam mladji i vratio sam se iz Srebrenika sa utakmice GrDINA-sLOBODA GDJE NAS JE EBENI sINIZA zRNIC ZAKLAO ZAKLAO..Pa Ciro,Lepina svi mu djecu psuju standardno sto se tice Zrnica protiv nas uvjek nas je ubijao i svi smo mislili da je to neki njegov interes protiv nas, ali ustvari tadasnji direktor Avdicevic i svi su ham,an bili u talu sa njim.... ja sam se vratio otisao sa u Vinariju sa njima tad bio sa KiselIM oSManom nasim dok jos nije optisao u USA i tu sjedimo i prilazi Avdicevic i kaze nam nemojte kaze sad djecu psovat i napadat dolazi Zrnic ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Crnogorac napustio Zvijezdu. Postoji li mogućnost da ga sad dovedemo s obzirom na činjenicu da je slobodan igrač ili se mora čekati prelazni rok? Čovjek voli Slobodu i pretpostavljam da mu ne bi bio problem odigrati ove dvije utakmice i bez novčane naknade. I njemu bi bilo dobro radi forme jer nije igrao u Zvijezdi dosta dugo.
dok je Azmir predsjednik Grado nece igrati za Slobodu! razlog je zadnje kolo prosle godineSamoTZ je napisao/la:Crnogorac napustio Zvijezdu. Postoji li mogućnost da ga sad dovedemo s obzirom na činjenicu da je slobodan igrač ili se mora čekati prelazni rok? Čovjek voli Slobodu i pretpostavljam da mu ne bi bio problem odigrati ove dvije utakmice i bez novčane naknade. I njemu bi bilo dobro radi forme jer nije igrao u Zvijezdi dosta dugo.
Sloboda Tuzla
Ukoliko do januara ne ode u Kazakhstan vjerovatno se vraca u Slobodu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cudno, mislio sam da bar on moze igrati u PL, ne mora u ovim timovima sa vrha ali bar u Zvijezdi da moze...izgleda da je veca razlika izmedju ove sabanije i PL (je.bo te led kad je PL onakav odron mos mislit sta je onda tek ovo hahaha)
a u Kazahstan mislim da ne moze, jedino ako nisu ukinuli u medjuvremenu ono pravilo da timovi ne smiju imati strance od 30 i vise god.
a u Kazahstan mislim da ne moze, jedino ako nisu ukinuli u medjuvremenu ono pravilo da timovi ne smiju imati strance od 30 i vise god.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Je l' to nešto provjereno ili je samo nagadjanje?Zodiac je napisao/la:Ukoliko do januara ne ode u Kazakhstan vjerovatno se vraca u Slobodu.
075
Valjo bi nam Grado sledece polusezone,a bolji je od Kene, al nebi bilo lose da se vrati
@TzBulevar87 pp.
Sigurno da bi odbrana bila sigurnija ,samo se postavlja pitanje da li bi igrao u timu za domace ili gostujuce utakmice
.
Sigurno da bi odbrana bila sigurnija ,samo se postavlja pitanje da li bi igrao u timu za domace ili gostujuce utakmice
Ako se uzme u obzir da se timovi koji dominiraju ovom ligom bore za opstanak kada uđu u PL onda je jasno da je razlika ogromna.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bas me zanima zivo kako ce DRVO izac u subotu na Tusanj....kakva ljudska slina...nevjerovatno
....usketova skola bezkicmenjastva
....ipak se nadam da mu je to posljednih 90 minuta na Tusnju pa kad bi 10 0 pobjedio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.klix" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/sport/nogomet/carlos-henrique-kaiser-najveci-prevarant-u-historiji-nogometa/131113054
cudo ovaj kod nas nije igrao
Mada je igrala bosanska verzija njega, Mirza Mesic
cudo ovaj kod nas nije igrao
Kod nas igra jedan koji želi da bude kao taj, ali mu se omaklo dao je na nekoj pripremnoj gol.
Nista Mesic za ovim ne zaostaje, ja ne znam jel on otkad je otisao iz Slobode u Nant, ikad vise odigrao sta ozbiljnu, sem sto je isao iz kluba u klub, i svi ga uzimali jer covjek ima u biografiji Nanttuzlak1987 je napisao/la:http://www.klix. ba/sport/nogomet/carlos-henrique-kaiser-najveci-prevarant-u-historiji-nogometa/131113054
cudo ovaj kod nas nije igraoMada je igrala bosanska verzija njega, Mirza Mesic