Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
HVALA TI NAJVEĆI SINE OVE ZEMLJE, HVALA TI PO HILJADU PUTA

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovako su na Hasana pljuvali ne igra za repku kao sto igra za Bayern.
Samo citati komentare na ovoj stranici o Nurkicu i repci prethodnih 2-3 sedmica, licemjerstvo na sve strane.
Bravo Nurk.
Samo citati komentare na ovoj stranici o Nurkicu i repci prethodnih 2-3 sedmica, licemjerstvo na sve strane.
Bravo Nurk.
Ustat pa izgovorit ime : JUSUF NURKIĆ
Hvala ti što postojiš.
Hvala ti što postojiš.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Izuzetno hladna glava i skoncentrisan pristup. Mirnoća koju je u ključnim momentima prenosio i na ostatak ekipe. Tako se predvodi ekipa. Nešto što nismo uvijek imali s njim, ili barem ne konstantno, kada je možda bio i na igračkom vrhuncu.
Sada da, a uz to je i razbucao reket na oba kraja i protiv Grčke i protiv Gruzije te omogućio ostatku ekipe da bude agresivniji na lopti. Izlazio visoko, stizao se vratiti, krpio gdje god je trebalo.
Hvala ti Jusufe, ostaćeš neizbrisivo upisan zlatnim slovima kao lider jedne sjajne generacije, koja je napokon prešla tu predugo nepremostivu prepreku.
Sada da, a uz to je i razbucao reket na oba kraja i protiv Grčke i protiv Gruzije te omogućio ostatku ekipe da bude agresivniji na lopti. Izlazio visoko, stizao se vratiti, krpio gdje god je trebalo.
Hvala ti Jusufe, ostaćeš neizbrisivo upisan zlatnim slovima kao lider jedne sjajne generacije, koja je napokon prešla tu predugo nepremostivu prepreku.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mentalno druga osoba ovo prvenstvo, bez onih glupih faulova i srljanja.Clutch je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:24Izuzetno hladna glava i skoncentrisan pristup. Mirnoća koju je u ključnim momentima prenosio i na ostatak ekipe. Tako se predvodi ekipa. Nešto što nismo uvijek imali s njim, ili barem ne konstantno, kada je možda bio i na igračkom vrhuncu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad sam pisao na temi eurolige da bi u evropi bio najbolji centar da se vrati,kae stani,ima Tavares,ima Lessort 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Blizi je Jusuf Hakeemu, Shaqu i Jokicu nego ta dvojica balvana njemu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
JUKAAAAA GOATTTT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jusuf Nurkic NBA 

zasluzio si ovo danas jer se vidjelo da ti je STALO !!! Volimo BIH 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
TripleThreat
- Kontakt:
Defanzivna klinika i sedmi strijelac Bosne i Hercegovne u historiji EB, Nurkić Jusuf
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... oring-list
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... oring-list
"Your favorite player's favorite player" - MB
pa ne znam bas da je blizi ovoj trojici nego sto je Lessort njemuBosniaBoston je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:31Blizi je Jusuf Hakeemu, Shaqu i Jokicu nego ta dvojica balvana njemu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji je lessort, ima veci odrazfilip13 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:47pa ne znam bas da je blizi ovoj trojici nego sto je Lessort njemuBosniaBoston je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:31Blizi je Jusuf Hakeemu, Shaqu i Jokicu nego ta dvojica balvana njemu
#Punoljetstvo
Kako se hejterima popishao u usta.

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
kako napisah, ne znam da je Nurkić po karijeri bliži ovoj trpojici nego što je po čitavpoj karijeri Lessort blizi njemu.
ali ok, postujem tuđe mišljenje
ali ok, postujem tuđe mišljenje
-
19vendetta87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.