FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prijedlog Upravi :
VRATITE NAM CIJELI ZAPAD , DA MOZEMO OTICI SA SJEVEROZAPADA NA JUGOZAPAD , DA DRUGO POLUVRIJEME MOZEMO GLEDATI "NAS GOL" IZ VISINE SESNESTERCA. . NADJITE NACINA . ZNAM DA SE STITI ONAJ SREDISNJI DIO ZAPADA , ALI NADJITE NACINA . POMJERITE U DNU I VRHU TRIBINE OGRADU , OSLOBODITE TRI REDA ZA PROLAZ . DIREKTORICE , HADZIJA I LJUDI KOJI STE U UPRAVNOM ODBORU , A GLEDALI FKS PRIJE 7-8 god. PROBAJTE GLEDATI SA SJEVEROZAPADA UTAKMICU , PARDON 10 UTAKMICA.
KOME LI JE NA UM PALO DA NAM USKRATI NORMALNO GLEDANJE UTAKMICA , HARAM MU BILO .VJERUJTE ZNAM STA PRICAM .
GARANTUJEM DA BI SE POSJETA POPRAVILA U PROSJEKU ZA 1.000 GLEDALACA SLJEDECE SEZONE.
VRATITE NAM CIJELI ZAPAD , DA MOZEMO OTICI SA SJEVEROZAPADA NA JUGOZAPAD , DA DRUGO POLUVRIJEME MOZEMO GLEDATI "NAS GOL" IZ VISINE SESNESTERCA. . NADJITE NACINA . ZNAM DA SE STITI ONAJ SREDISNJI DIO ZAPADA , ALI NADJITE NACINA . POMJERITE U DNU I VRHU TRIBINE OGRADU , OSLOBODITE TRI REDA ZA PROLAZ . DIREKTORICE , HADZIJA I LJUDI KOJI STE U UPRAVNOM ODBORU , A GLEDALI FKS PRIJE 7-8 god. PROBAJTE GLEDATI SA SJEVEROZAPADA UTAKMICU , PARDON 10 UTAKMICA.
KOME LI JE NA UM PALO DA NAM USKRATI NORMALNO GLEDANJE UTAKMICA , HARAM MU BILO .VJERUJTE ZNAM STA PRICAM .
GARANTUJEM DA BI SE POSJETA POPRAVILA U PROSJEKU ZA 1.000 GLEDALACA SLJEDECE SEZONE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Boga mi, samozdravlje, imaš i ti memoriju. Aferim! Misliš li na onu utakmicu kada nam je njihov desni bek dao gol sa svog dijela terena 3-4 metra ispred centra, možda i više. Frajer opuc'o loptu i okrenuo se trčkarati prema svom šesnaestercu, a naš golman (branio Eso Dugalić) bio malo više izašao i lopta odskoči jednom, preskoči ga i u gol. Čini mi se da je na terenu bilo malo snijega?Samozdravlje je napisao/la:Osttribine je napisao/la:
Kao djecak od 14-15 god. , dakle neke 1973 (nisam siguran) bio sam na utakmici gdje je bilo 150 (stopedeset ljudi) igrali sa Radnickim iz Kragujevca.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da nije bilo onog sinocnjeg i jutrosnjeg ruznog prepucavanja(izinite momci , ali ruzno , ne bih Vam naravno to smjeo reci u lice,jbg nemam se cime hurciti), ne bih o starim vremenima .No sigurno mi je puno ljepse citati tvoje komentare bas na ovom pdf , jer mozda citaju neki iz nase generacije i ako nam vrate stari Zapad mozda se i oni vrate(nasi vrsnjaci).bordopoeta je napisao/la:Boga mi, samozdravlje, imaš i ti memoriju. Aferim! Misliš li na onu utakmicu kada nam je njihov desni bek dao gol sa svog dijela terena 3-4 metra ispred centra, možda i više. Frajer opuc'o loptu i okrenuo se trčkarati prema svom šesnaestercu, a naš golman (branio Eso Dugalić) bio malo više izašao i lopta odskoči jednom, preskoči ga i u gol. Čini mi se da je na terenu bilo malo snijega?Samozdravlje je napisao/la:Osttribine je napisao/la:
Kao djecak od 14-15 god. , dakle neke 1973 (nisam siguran) bio sam na utakmici gdje je bilo 150 (stopedeset ljudi) igrali sa Radnickim iz Kragujevca.
Ne bilo je 1:0 za nas , mislim Musovic(kad se vratio,Hajduk) da je dao , a ja i brat(mladji) se smrzli i sad se sledim kad pomislim na tu zimu.Bio je 80+ neka minuta, nismo vidjeli jer smo placuci od zime isli kuci.Kad smo bili iznad parkinga na Istoku , pao gol , vrisak se prolomio kao da je bilo 10.000 gledalaca .Nisam siguran jesmo li se vratili na tekmu. Taj gol je po meni Dugalic primio protiv Bora , nisam siguran ?
Mogao bi Ti ako si ili kad budes raspolozen o Musovicu , Risticu(kockar-Hajduk ,Velez)i jos sto sta , onako tvoje. LP
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel vas to pogodio današnji poraz?
Ja evo gledam drugo poluvrijeme zadnjeg derbija, 63minuta a kone nisu dva put loptu dotakle.
Ja evo gledam drugo poluvrijeme zadnjeg derbija, 63minuta a kone nisu dva put loptu dotakle.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Moze neko nabrzaka napisat kako su nasi igrali, posebno novajlije.. Gledao nekih 20ak minuta, imo nekih obaveza pa prekino..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako osvojimo titulu ove godine , a jesam realan optimista,onda cemo dobiti priliku da mozemo dominirati ovom ligom. Ohrabruje me nacin rada i rasudjivanje Uprave u kojem smjeru treba ici klub.Akademija dala rezultat . Pogodjeno sa dovodjenjem Crepulje,Stanojevica,Adukora,Rahmanovica (nije Hadzija bio dio uprave),Tatara,Handzica,Dupovca i evo Lazica . Ohrabruje da svi igraci imaju min. 1,5 god ugovore. Znaci i narednu sezonu su tu , a neki i duze. Oni koji se pokazu ostat ce dokle nam valjaju (Hadzija
). ABd pa osvojimo titulu , doci cemo do finih para , na umu treba imati i odlazak 4-5 fudbalera sa pozamasnim platama.Znaci moze se dovesti u junu bas dobra 3-4 igraca.(ako ne i ranije-sada). Mi smo u prednosti nad konkurentima , ne moramo dovoditi posto-poto.Drugi MORAJU.Imamo uigran tim,to je ogromna prednost.
Nikad nije lijepo biti porazen , ali bi svi potpisali da izgubimo pripremne,a osvajamo titule. Pobjedjivali Partizana , pa jedva Evropa. Gledajuci one snimke iz teretane,nadam se da se tako radilo svo vrijeme (a ne radi video klipa-da vide sefovi i navijaci
).
Nikad nije lijepo biti porazen , ali bi svi potpisali da izgubimo pripremne,a osvajamo titule. Pobjedjivali Partizana , pa jedva Evropa. Gledajuci one snimke iz teretane,nadam se da se tako radilo svo vrijeme (a ne radi video klipa-da vide sefovi i navijaci
Ne mogu, noge im teskeAlfredNobel je napisao/la:Apelujem ljude iz SS.ba da ugase ovaj forum, sevap je.
Max Allegri
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad su brazilci igrali na snagu, Hulk je jedan od rijetkihFrancescoTotti je napisao/la:ovom brazilcu dat 500km svaki mjesec da ima za teretanu i ishranu. ne bi mu bilo lose da nabije kilu-dvije-petnaest.
Lazić odličan, Amerikanac preloš. Ostali onako, utopili se u sivilo. Kurdić uyeb'o treći gol (hehehe), Kovačević imao jedan manji kiks u prvom, Bekić skrivio penal, Resić onako, imao asistenciju odličnu pa se poslije pogubio, Rahman dobar. Generalno ekipa u drugom poluvremenu ništa pozitivno nije uradila, ovi iz prvog i nekako. Al vidi se da im je mrsko sve, da je prva utakmica. Ništa strašno.Zagor je napisao/la:Moze neko nabrzaka napisat kako su nasi igrali, posebno novajlije.. Gledao nekih 20ak minuta, imo nekih obaveza pa prekino..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gledam Hayat i ovo svu frku oko EYOF-a. Mogu reci, lijepo nam šminkaju Kośevo. Vip loža ce biti bas mocna, a i novinarske kabine. Sve u bordo boji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja jedva čekam 10ti februar i to otvorenje. Imam feeling da će bit prejako, barem dio duha '84., za nas koji nismo doživjeli.emir79 je napisao/la:Gledam Hayat i ovo svu frku oko EYOF-a. Mogu reci, lijepo nam šminkaju Kośevo. Vip loža ce biti bas mocna, a i novinarske kabine. Sve u bordo boji.
Bio nas skakac Primoz Ulaga (slovenac, naravno) i priprema se on za skok a raja navija ULAGA ULAGA, znaci totalno ludilo..Skoci ulaga, malo preko pola one nizbrdice, totalni podbacaj. Svi umuknuse a neki lik dobaci ''yeba nas Đulaga''skoroalen je napisao/la:Ja jedva čekam 10ti februar i to otvorenje. Imam feeling da će bit prejako, barem dio duha '84., za nas koji nismo doživjeli.emir79 je napisao/la:Gledam Hayat i ovo svu frku oko EYOF-a. Mogu reci, lijepo nam šminkaju Kośevo. Vip loža ce biti bas mocna, a i novinarske kabine. Sve u bordo boji.![]()
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-
Samozdravlje
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:Bio nas skakac Primoz Ulaga (slovenac, naravno) i priprema se on za skok a raja navija ULAGA ULAGA, znaci totalno ludilo..Skoci ulaga, malo preko pola one nizbrdice, totalni podbacaj. Svi umuknuse a neki lik dobaci ''yeba nas Đulaga''skoroalen je napisao/la:Ja jedva čekam 10ti februar i to otvorenje. Imam feeling da će bit prejako, barem dio duha '84., za nas koji nismo doživjeli.emir79 je napisao/la:Gledam Hayat i ovo svu frku oko EYOF-a. Mogu reci, lijepo nam šminkaju Kośevo. Vip loža ce biti bas mocna, a i novinarske kabine. Sve u bordo boji.![]()
![]()
![]()
![]()
Burek Tanko jedini osvjetlo obraz. Ostali se svi usrali ko grlice. Gore nego mi protiv hatalanteSamozdravlje je napisao/la:
![]()
Da ne bi Jureka Bureka pade Yuga (Slovenija)
![]()
alenpitar je napisao/la:Bio nas skakac Primoz Ulaga (slovenac, naravno) i priprema se on za skok a raja navija ULAGA ULAGA, znaci totalno ludilo..Skoci ulaga, malo preko pola one nizbrdice, totalni podbacaj. Svi umuknuse a neki lik dobaci ''yeba nas Đulaga''skoroalen je napisao/la:Ja jedva čekam 10ti februar i to otvorenje. Imam feeling da će bit prejako, barem dio duha '84., za nas koji nismo doživjeli.emir79 je napisao/la:Gledam Hayat i ovo svu frku oko EYOF-a. Mogu reci, lijepo nam šminkaju Kośevo. Vip loža ce biti bas mocna, a i novinarske kabine. Sve u bordo boji.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jah , sta ima ? Ne spominji ovo poslije grlice. pred spavanjealenpitar je napisao/la:Burek Tanko jedini osvjetlo obraz. Ostali se svi usrali ko grlice.Samozdravlje je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Samozdravlje je napisao/la:Jah , sta ima ? Ne spominji ovo poslije grlice. pred spavanjealenpitar je napisao/la:Burek Tanko jedini osvjetlo obraz. Ostali se svi usrali ko grlice.Samozdravlje je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nista ahbabu. Stala me karta, pa usao malo na forum da vidim ima li sta pametno za procitati.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vidim ja stala karta pa ne citas , ne spominji "hatalantu" , pa cu biti boljealenpitar je napisao/la:
Ma nista ahbabu. Stala me karta, pa usao malo na forum da vidim ima li sta pametno za procitati.Kakav si mi ti?
Ovo je slika iz Hotela Grand..AlfredNobel je napisao/la:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zasto Bosnjo mentalitet uvijek tezi ka prosloscu tvrdeci da je bilo bolje, ne gledajuci na buducnost i ne pokusavajuci da ista promjeni???
1946~
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, ErosViverosViv, mnon46, trunks1946 i 30 gostiju.