UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Cimirot i Krunic jedini znaju igrati box to box ulogu u reprezentaciji.
Susic je odigrao okej protiv Rumunije i Crne Gore i nece ga sad selektor nogirati bezveze. Tek sad vidim da je klupiran, ali ako se nastavi klupirati sigurno ce otpasti sa sljedeceg spiska.
Duljevic je klupa, ali ne moze ni njega sada otpisati kada je jedini okomiti igrac i plus je zasluzan za sva 3 boda protiv Rumuna.
Najlakse je samo pozivati, nogirati i nanovo vrtiti igrace.
Sto se Hajradinovica tice, mogao ga je pozvati ali recimo, Dino Hotic je bolji igrac.
Spisak je za 90% regularan, ovi koji nisu regularni ionako nece imati znacajnije minutaze. I ja bih volio da se nije Gojak pozvao ali necemo sada cjepidlaciti.
Cmizdrat ce se i za Dedica ali ove sezone je Gazibegovic pruzao bolje partije u Austriji. Pa kad se desi da igra Jusuf prije Amara, da se ne iznenadjujete bezveze.
Susic je odigrao okej protiv Rumunije i Crne Gore i nece ga sad selektor nogirati bezveze. Tek sad vidim da je klupiran, ali ako se nastavi klupirati sigurno ce otpasti sa sljedeceg spiska.
Duljevic je klupa, ali ne moze ni njega sada otpisati kada je jedini okomiti igrac i plus je zasluzan za sva 3 boda protiv Rumuna.
Najlakse je samo pozivati, nogirati i nanovo vrtiti igrace.
Sto se Hajradinovica tice, mogao ga je pozvati ali recimo, Dino Hotic je bolji igrac.
Spisak je za 90% regularan, ovi koji nisu regularni ionako nece imati znacajnije minutaze. I ja bih volio da se nije Gojak pozvao ali necemo sada cjepidlaciti.
Cmizdrat ce se i za Dedica ali ove sezone je Gazibegovic pruzao bolje partije u Austriji. Pa kad se desi da igra Jusuf prije Amara, da se ne iznenadjujete bezveze.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 09:12Cimirot i Krunic jedini znaju igrati box to box ulogu u reprezentaciji.Susic je odigrao okej protiv Rumunije i Crne Gore i nece ga sad selektor nogirati bezveze. Tek sad vidim da je klupiran, ali ako se nastavi klupirati sigurno ce otpasti sa sljedeceg spiska.Povrijedjen vise od dvije sedmice, upitan nastup za repku. Ako i opravi se, pitanje je koliko ti moze dati jer se tek vratio.Duljevic je klupa, ali ne moze ni njega sada otpisati kada je jedini okomiti igrac i plus je zasluzan za sva 3 boda protiv Rumuna.Znaci okej nastupi su dovoljno dobri da zacementiras mjesto u repci. Dobra logika. Blago namaNajlakse je samo pozivati, nogirati i nanovo vrtiti igrace.Zivjela "stara slava".
Sto se Hajradinovica tice, mogao ga je pozvati ali recimo, Dino Hotic je bolji igrac.Okej. Sasvim korektno, ali sto na pressicama izbjegavas da obrazlozis zasto pozivas X Y fudbalera? Odnosno zasto ne pozivas neke igrace sto su vise standardniji. Fino objasnis svoju vizuju i zacepis usta pojedinim navijacima.
Spisak je za 90% regularan, ovi koji nisu regularni ionako nece imati znacajnije minutaze. I ja bih volio da se nije Gojak pozvao ali necemo sada cjepidlaciti.Cmizdrat ce se i za Dedica ali ove sezone je Gazibegovic pruzao bolje partije u Austriji. Pa kad se desi da igra Jusuf prije Amara, da se ne iznenadjujete bezveze.Slazem se da nije zasluzio poziv.Cuj, cmizdrit. Apsolutno netacno, ali okej tvoje misljenje. Sto se tice iznenadjenje, prije ce Susic zaigrati na beku nego i jedan od "austrijanaca". Nije Susic pozvan da sjedi na klupi, pogotovo nakon sto i sam kazes "okej" partije na zadnjem okupljanju.
@igrajlopte 🐦
To nam mogu jedino Tuta Petrov i Vladan reci. A mozda Skaljo ima nove informacije.FoSte95 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 13:01Znači Vladan nije odbio za repku igrati......Maestro je napisao/la: ↑07 sep 2022, 12:12Tuta bugarine reci pravi razlog.
Selektor Zmajeva nije dao konkretan odgovor na pitanje zašto Vladana Kovačevića i dalje nema na spisku reprezentativaca.
"Na to pitanje ne mogu ništa reći. Sve stoji kao i prije, imamo tri golmana i idemo s njima i dalje", ističe Petev.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kada počinje prodaja ulaznica zna li neko ?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Zar si stvarno za ovo smeće i kriminalnu organizaciju spreman izdvojiti i 10kf? Bolje te pare dati u pomozi.ba.
Davati pare da se gledaju Kaparići i Danilovići. Može dildo samo
Davati pare da se gledaju Kaparići i Danilovići. Može dildo samo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav spisak, moje postovanje za ovo smece, mislim da bi ga se i nikola nikic postidio
naprijed rejal
@igrajlopte 🐦
Ma sta je ovo samo 3500 ulaznica u prodaji?
-
- Kontakt:
Dabogda se zapalio taj centrotrans u Zenici
Yebo li vas savez, sve vas u tom redu

Yebo li vas savez, sve vas u tom redu

-
- Kontakt:
Smiri se indijanacSarajevoNG je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:10Dabogda se zapalio taj centrotrans u Zenici![]()
Yebo li vas savez, sve vas u tom redu![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
koliku kur*obolju imam za ove utakmice to je nevjerovatno a do prije nekoliko godina nisam propustao utakmice
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesu malo pokvarili ove nadolazece utakmice sa ovom gluposcu. Bit ce bas tesko ovo ispratiti..
⚜️~⚜️~⚜️
Jah, inace atmosfera je bila na vrhuncu a la ljeto 2014... BHF na velikom ispitu protiv CG. Sto se tice te utakmice i opcenito okupljanje jedino sto me interesuju je to kako ce se Vico i kompanija docekati na Bilinom odnosno kako ce se novinari ponasati i hoce li posustati i spustiti gard pred na pressicima itd.
Zaboli me qurac za rezultatom. Mora se vec jednom stati u kraj ovoj garnituri u savezu!
Zaboli me qurac za rezultatom. Mora se vec jednom stati u kraj ovoj garnituri u savezu!
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pretjeruje se malo, naravno da ce nam biti stalo do rezultata.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Nadam se prekidu i prvoj vecoj kazni za savez 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Otkud Savić zar nije povrijeđen?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mozda ko i Petev sto zove Krunica, pa ako se uspije oporaviti uspije.
@igrajlopte 🐦
ja sad ne znam nabrojat prvih 11 reprezentacije Allahami a sjecam se protiv luksemburga 2011 pobjede 5-0 sat prije tekme poce kisa prolom oblaka al se ostaje do zadnje sekunde,tri dana poslije sam zube iza glave prao a paket taolet papira trosio dnevno.
ovo sad Boze sacuvaj,ili sam ja ostario pa me to vise ne fura ili su mi Vico i kompanija unistili volju za utakmicama reprezentacije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Drugovi,cilj je ogadit repku,nemojmo im dozvolit..donDondon je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:42ja sad ne znam nabrojat prvih 11 reprezentacije Allahami a sjecam se protiv luksemburga 2011 pobjede 5-0 sat prije tekme poce kisa prolom oblaka al se ostaje do zadnje sekunde,tri dana poslije sam zube iza glave prao a paket taolet papira trosio dnevno.
ovo sad Boze sacuvaj,ili sam ja ostario pa me to vise ne fura ili su mi Vico i kompanija unistili volju za utakmicama reprezentacije
Sad trebamo bit jaci ngo ikad,svi zajedno pokazat da nas nece umorit i da su prolazni..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.