Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

KockarVicin007
Kontakt:

Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.

Post Postao/la KockarVicin007 » 20 jun 2026, 23:31

BobRock je napisao/la:
20 jun 2026, 23:29
Da je iko rekao prije tri godine da mi mozemo hljeba suha pojes’ da se ne zadavimo a ne da cemo biti ovde gdje jesmo ja mu ne bih vjerovao.

Da je neko obecao da cemo biti ovde svi bi onda potpisali, ali nas narod daje zajebane forumase, kuknjava i pesimizam ih krasi, i bezobrazluk, kuknjava jao kako smo dozvolili da odigramo nerijeseno sa Kanadom ( a lux nas juce dero sa pola snage ) a kada Kanada satare Katar nema da kazu jbg do mene je, on samo uvodi drugu kuknjavu, sreca narod nam je bolji od ovih zlobnih nereazlizovanih besposlicara, jer su stadion preko bijela svijeta dosli i napunili ovi sto imaju vjeru u ovaj tim i svoju zemlju

To idalje ne daje razlog za alibi u slučaju utakmice s Katrom, pobjeda je pod moranje. To idalje nije razlog da se gura Tahirović nauštrb svake logike. To idalje nije razlog da ne postoji izradjena akcija. Itd, itd..

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 20 jun 2026, 23:40

BobRock je napisao/la:
Da je iko rekao prije tri godine da mi mozemo hljeba suha pojes’ da se ne zadavimo a ne da cemo biti ovde gdje jesmo ja mu ne bih vjerovao.

Da je neko obecao da cemo biti ovde svi bi onda potpisali, ali nas narod daje zajebane forumase, kuknjava i pesimizam ih krasi, i bezobrazluk, kuknjava jao kako smo dozvolili da odigramo nerijeseno sa Kanadom ( a lux nas juce dero sa pola snage ) a kada Kanada satare Katar nema da kazu jbg do mene je, on samo uvodi drugu kuknjavu, sreca narod nam je bolji od ovih zlobnih nereazlizovanih besposlicara, jer su stadion preko bijela svijeta dosli i napunili ovi sto imaju vjeru u ovaj tim i svoju zemlju
Zašto te kuri bolac za pojedinim forumašima, 99,99999% Bosne podržava repku i SŠ, na listu gnjavatora i ne citiraj ih. Svima će nam biti ljepše.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2026, 23:57

BobRock je napisao/la:

Hahahahahahaha :tokralju:
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []