Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Tako je,cesto se desava da Dest izlazi u pritisak na zadnju liniju,a Esmir ostaje pozadi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Upravo tako, momak se razvija bas onako kako treba.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:09Ono sto je dobro je sto desni bek u PSV igra vrlo visoko te bi to na neki nacin moglo pomoci i repki. Deda i Esmir na jednoj strani bi mogli havariju da naprave i najvecim repkama na svijetu. Zbog svega toga je esmir naucio da igra i odbranu sto je opet velika prednost za repku.
Ja ne razumijem vas koji pricate kako malo igra i slicno. Ja sam u novembru prosle godine pisao da je njegov dolazak u PSV najbolji moguci potez za njegovu karijeru. Igra u ekipi koja je najbolja u Holandiji,na radaru je najvecih klubova svijeta,u ekipi ima vrhunske igrace...
Kako se radujem repki u narednom periodu: sa jedne strane Deda i Esmir a sa druge Tenk i Kera sin. Plus Memija,Demi,Tabak. Paklen napad nek prica ko sta hoce.
Sto se tice reprezentacije sve si upravu. Napad paklen, odbrana vrlo dobra(sa pristojnim golmanom), samo sredina sa TEMU-a. Mahmica i Busuladzica ganjati do iznemoglosti. Janelta je bespotrebno i komentarisati, ali tesko da ce nam se smilovati.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma i odbrana ima potencijal da bude vrhunska. Dedic igra u Benfici koja je godinama u vrhu evropskog fudbala,Tenk je u Atalanti i igrao je u velikim klubovima gdje god je bio ( Schalke,Arsenal, Marseille,Atalanta - 4 od prvih 5 liga svijeta i uvijek u klubovima koji su u gornjem dijelu tabele) Tarik prospekt koji bi,uz malo srece,nadamo se mogao igrati vec slijedece godine u nekom top klubu.Ostaje drugi stoper ( Katic,Barisic,Kospo i nikad prezaljeni Ahmedhodzic koji bi ovoj ekipi dao drugu dimenziju) . Znaci 4-5 igraca koji igraju u ponajboljim klubovima svijeta plus Vasilj koji godinama brani u BL. To je vec respektabilna odbrana.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 17:12Upravo tako, momak se razvija bas onako kako treba.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:09Ono sto je dobro je sto desni bek u PSV igra vrlo visoko te bi to na neki nacin moglo pomoci i repki. Deda i Esmir na jednoj strani bi mogli havariju da naprave i najvecim repkama na svijetu. Zbog svega toga je esmir naucio da igra i odbranu sto je opet velika prednost za repku.
Ja ne razumijem vas koji pricate kako malo igra i slicno. Ja sam u novembru prosle godine pisao da je njegov dolazak u PSV najbolji moguci potez za njegovu karijeru. Igra u ekipi koja je najbolja u Holandiji,na radaru je najvecih klubova svijeta,u ekipi ima vrhunske igrace...
Kako se radujem repki u narednom periodu: sa jedne strane Deda i Esmir a sa druge Tenk i Kera sin. Plus Memija,Demi,Tabak. Paklen napad nek prica ko sta hoce.
Sto se tice reprezentacije sve si upravu. Napad paklen, odbrana vrlo dobra(sa pristojnim golmanom), samo sredina sa TEMU-a. Mahmica i Busuladzica ganjati do iznemoglosti. Janelta je bespotrebno i komentarisati, ali tesko da ce nam se smilovati.
Za sredinu se slazem ali sa druge strane napokon naprijed imamo igrace koji vole loptu tako da sa spustanjem kerima i esmira do centra imas igrace koji mogu preuzeti organizaciju napada sto bi moglo zamaskirati nemoc centralnih veznih.
A zamisli da je sve bilo kako mi sebi zamisljamo:
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Muharemovic Kolasinac
Janelt. Isus krist
Bajraktarevic. Sucic Alajbegovic
Demirovic
Klupa: Kovacevic ( ili onaj turcin), Barisic,Katic,Kospo,Gazibegovic,Karic,Tahirovic,Gigovic,Memic,Bazdar,Dzeko,Kulenovic,Tabakovic,Hajradinovic,Basic.
Plus ova plejada mladih kao Mahmic,Busuladzic,Ugwu, Jakupovic,Pejcinovic,Licina....
Kakva ekipa jarane
Bravo za post.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 17:28Ma i odbrana ima potencijal da bude vrhunska. Dedic igra u Benfici koja je godinama u vrhu evropskog fudbala,Tenk je u Atalanti i igrao je u velikim klubovima gdje god je bio ( Schalke,Arsenal, Marseille,Atalanta - 4 od prvih 5 liga svijeta i uvijek u klubovima koji su u gornjem dijelu tabele) Tarik prospekt koji bi,uz malo srece,nadamo se mogao igrati vec slijedece godine u nekom top klubu.Ostaje drugi stoper ( Katic,Barisic,Kospo i nikad prezaljeni Ahmedhodzic koji bi ovoj ekipi dao drugu dimenziju) . Znaci 4-5 igraca koji igraju u ponajboljim klubovima svijeta plus Vasilj koji godinama brani u BL. To je vec respektabilna odbrana.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 17:12Upravo tako, momak se razvija bas onako kako treba.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:09Ono sto je dobro je sto desni bek u PSV igra vrlo visoko te bi to na neki nacin moglo pomoci i repki. Deda i Esmir na jednoj strani bi mogli havariju da naprave i najvecim repkama na svijetu. Zbog svega toga je esmir naucio da igra i odbranu sto je opet velika prednost za repku.
Za sredinu se slazem ali sa druge strane napokon naprijed imamo igrace koji vole loptu tako da sa spustanjem kerima i esmira do centra imas igrace koji mogu preuzeti organizaciju napada sto bi moglo zamaskirati nemoc centralnih veznih.
A zamisli da je sve bilo kako mi sebi zamisljamo:
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Muharemovic Kolasinac
Janelt. Isus krist
Bajraktarevic. Sucic Alajbegovic
Demirovic
Klupa: Kovacevic ( ili onaj turcin), Barisic,Katic,Kospo,Gazibegovic,Karic,Tahirovic,Gigovic,Memic,Bazdar,Dzeko,Kulenovic,Tabakovic,Hajradinovic,Basic.
Plus ova plejada mladih kao Mahmic,Busuladzic,Ugwu, Jakupovic,Pejcinovic,Licina....
Kakva ekipa jarane![]()
Ovo ja pisem sve vrijeme, stvara se jedna jako potentna reprezentacija koja bi u buducnosti uz malo sportske srece mogla cuda napraviti. Samo Boze zdravlja.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, Sveti i 30 gostiju.