Unaprijed zahvalan
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Moze li neko, molim vas, postaviti penale BIH-ITA, sa naravno slavljem nakon zadnjeg gola, ali sa platforme moja web tv, jer je bio snimak i iz welsa ovdje na forumu, odlican kvalitet slike.... pa da se sacuva za arhive 
Unaprijed zahvalan
Unaprijed zahvalan
...i ja se pridružujem lijepim željama
Obrisa Barba pod sa miševima malim...
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
U tome svemu, ovo je sve toliko sladje
Misevi! Kerovi!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Evo i od mene jedna pjesma za njiha..
- Beduin
- Kontakt:
Zato i pitam tog jazavca, jer znam da nije bio na utkamici, ali je zato medju glavnim pljuvacima. Saban pravi, nece ni smjeti odgovoriti.Micron je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:34Ma atmosfera je bila vrh, navijalo se super, još svaki njihov kontakt s loptom je ispraćen zvižducima.
Kad je naša akcija, ako imalo opasnije izgleda, stadion se zatrese. Talijani su morali biti pod utiskom 100%
Tako da ove priče gore su glupost. Ne znam šta se više očekuje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuj Talijani se culi, evo odgledao i snimak, bio prisutan, gdje je on cuo Talijane, na svaki njihov pokusaj navijanja odgovoreno je jos jacim sa nase strane . Vrsen je pritisak cijelo vrijeme, top i unutar i van stadiona, ali sto nasi "strucnjaci" vole pametovati, to nema nigdje.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 apr 2026, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo mu je 15. profil koji pravi, ista priča, isti ovaj "
Ne citirajte ga i ćao
kao da taj balavac ima par stoja da potegne do zenice na tekmu:-)
- Beduin
- Kontakt:
Ovakvima svaki dan treba citirati post i podsjetiti da su im se po sred face posrali Barbarez i ekipa zajedno sa nama forumasima.
De i onog tupana Fanatica citirajte na svakoj temi da ga kenjamo dok se koprca. Mene je blokirao, a vidim nema smradine otkako dobismo zabare. Nema solidno broja forumasa, milina brate. Mozda su neki u citulji zbog zastoja srca, posto mozga nemaju pa da on zablokira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fanatica nema više nakon posta gdje je prozvao Džeku da je simulirao povredu da ne bi slučajno morao penal šutatiBeduin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:32Ovakvima svaki dan treba citirati post i podsjetiti da su im se po sred face posrali Barbarez i ekipa zajedno sa nama forumasima.
De i onog tupana Fanatica citirajte na svakoj temi da ga kenjamo dok se koprca. Mene je blokirao, a vidim nema smradine otkako dobismo zabare. Nema solidno broja forumasa, milina brate. Mozda su neki u citulji zbog zastoja srca, posto mozga nemaju pa da on zablokira.
Kakav je ono kozoyeb, nevjerovatno. Od tad nije ni ušao na forum
Ajooj kako sam to propustio. Nikako da uhvatim koji njegov post, kontam ne pomiče se iz rupe dok se sve malo ne ohladi, a on ipak imao obraza doći i napisati nešto.HariTz je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:37Fanatica nema više nakon posta gdje je prozvao Džeku da je simulirao povredu da ne bi slučajno morao penal šutatiBeduin je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:32Ovakvima svaki dan treba citirati post i podsjetiti da su im se po sred face posrali Barbarez i ekipa zajedno sa nama forumasima.
De i onog tupana Fanatica citirajte na svakoj temi da ga kenjamo dok se koprca. Mene je blokirao, a vidim nema smradine otkako dobismo zabare. Nema solidno broja forumasa, milina brate. Mozda su neki u citulji zbog zastoja srca, posto mozga nemaju pa da on zablokira.![]()
Kakav je ono kozoyeb, nevjerovatno. Od tad nije ni ušao na forum![]()
Helem, neko napisa za navijanje gore iznad.
Fakat, samo su fanatikosi konstantni. Na ostalim tribinama samo čuješ dodaj, vrati, ukliži, 'mater, trebo je ovo, sto ne puca itd. Dakle, kao kod kuće ili u kafiću. Povremeno se ukljuce sve tribine i onda opet po starom.
Evo sad situacija: Vasilj uradi sto je uradio, ja sam bio na sektoru E zapada, tamam mi se pred očima ono desilo. I čekam hoće li podršma golmanu, niko ništa. Boga mi, ja zapocnem skandiranje Nikooola Vasilj, par put zagalamim pa se i ostali ukljucise.
Helem, mislim da na svakom sektoru treba po jedan animator, koji ce biti dole i odozdo dizati publiku. Nece svaki imati megafon, bitno je samo krenuti, raja ce se prikljuciti sigurno.
Pa protiv Rumunije ja na jugu, heeej jugu, a mrtva tišina! Okrenem se iza sebe, pokrivena cura, ispred mene momak i cura, do mene neki dedo i sve tako, nema tu ko zagalamit i vrištat.
Što se, pak, samog repertoara tiče, nije to baš ni skroz loše, ima desetak stvari koje se ponavljaju. Pa kod Hrvata imas dvije stvari: Miii Hrvati, i Zovi, samo zovi.
Mi imamo sasvim dovoljno, samo da ih opetujemo kroz cijelu utakmicu I BEZ OBZIRA NA REZULTAT, jer mi kad gubimo- šutimo!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel moze neko link gdje mogu pogledati cijelu tekmu s BHT1?
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032035.mp4Edincapitano je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:08Jel moze neko link gdje mogu pogledati cijelu tekmu s BHT1?
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032245.mp4
Rasim je dasa i mangup. Sjecam se ga jos dok je bio u Ljubljani. Patriota i dingospo.LenyYoro15 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:30Ovaj babo je specifičan i zayeban tip. Ne sikiraj se.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:23Do koje godine ima ugovor sa menadzerskom agencijom? I bojim se najvise kad se babo pita.![]()
Znam licno porodicu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svega mi nije euforija ni 1% spala od onu noc.
Raduj seeeeee bosno i hercegovino
Raduj seeeeee bosno i hercegovino
1946-1987
Vrijeme je da se još jednom odgleda repriza,prije spavanja svaku noć,tradicija... 
Taman do 12-og juna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je