Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 okt 2012, 22:01

format majka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 22:33

Pojavio mi se upravo Yandex na pocetnoj strani i ne mogu ga ukloniti na standardan nacin.Nije valjda isti **** kao i Babylon. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 16 okt 2012, 08:15

Devil je napisao/la:Pojavio mi se upravo Yandex na pocetnoj strani i ne mogu ga ukloniti na standardan nacin.Nije valjda isti **** kao i Babylon. :roll:

format C:\ nema sanse drugacije ga uklonit
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 okt 2012, 11:33

suradnik je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
suradnik je napisao/la:U chromu, ovaj google pretrazivac u adress baru mi je nastiman na .com, pa kad ocu nesto na .ba da trazim, moram prvo ukucat google.ba pa onda trazit. kako da promjenim da mi dirketno trazi na .ba?
Idi tamo u opcije/postavke i vidjeces pise ti "prilikom pokretanja" ides otvorite odredjenu stranicu i namjestis google.ba
ne homepage, nego ovaj search engine da mi bude .ba ili kad nesto npr selektujem neki tekst, pa desni klik->search google for " ", on mi trazi na .com. Dobijem neke rezultate iz amerike ,francuske, japana sta i ja znam vec, a ja ocu da mi prvo izlista one rezultate na nasem jezijku ili iz nase regije, pa onda ove ostale.

Stisnem u adress bar desni klik, pa edit search engine, pa stavim google.ba, al on opet trazi na google.com
Uz to bi trebao promijeniti i jezik pretrage na bosanski. To bi trebalo pomoći.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 okt 2012, 13:12

bavarian_bk je napisao/la:Daj ba narode pomagajte mi ako ikako možete . U zadnje vrijeme PC mi je totalno usporen , usporeno se pali , usporeno radi , kad upalim yt , čujem zvuk normala ali slika kasni i ide u prekidima , stalno ledi . Upalim sebi film na filmoviziji skroz zakoči sve , moram ga rr uglavnom katastrofa . :? U čemu je problem , ima li lijeka :D
Ccleaner,Disk cleanup pa defragmentuj...ako ne bude bolje onda formatiraj.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 okt 2012, 15:09

jedno pitanje...malo mi se usporio komp i takodjer i ja imam problem sa YT, znaci zvuk ide kako treba, al slika kasni i ide u prekidima...moze li mi pomoci ovaj ccleaner da skeniram komp od virusa ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 15:17

probaj, ne gubiš ništa. jako dobar programčić. ako ne uspije, probaj i sa ostalim programima koje smo naveli gore. meni i spybot dobro služi.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 okt 2012, 15:49

Kad skidam nešto preko Google Chrome, dok se skida ima ga na desktopu, čim se skroz skine nestane skroz.. šta da radim :? :? :? ?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 okt 2012, 15:51

gojzerica je napisao/la:Kad skidam nešto preko Google Chrome, dok se skida ima ga na desktopu, čim se skroz skine nestane skroz.. šta da radim :? :? :? ?
Vidi na settings gdje si stavio da se spremaju fajlovi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 okt 2012, 15:52

BaDa12 je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Kad skidam nešto preko Google Chrome, dok se skida ima ga na desktopu, čim se skroz skine nestane skroz.. šta da radim :? :? :? ?
Vidi na settings gdje si stavio da se spremaju fajlovi.
Namjestio sam ja na desktop..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 okt 2012, 15:56

Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje...malo mi se usporio komp i takodjer i ja imam problem sa YT, znaci zvuk ide kako treba, al slika kasni i ide u prekidima...moze li mi pomoci ovaj ccleaner da skeniram komp od virusa ?
Kad pokrenes neki klip na yt desni klik ---settings---i deselektuj "enable hardware acceleration",javi je li sta bolje?

YNWA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 okt 2012, 16:02

King Kenny je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje...malo mi se usporio komp i takodjer i ja imam problem sa YT, znaci zvuk ide kako treba, al slika kasni i ide u prekidima...moze li mi pomoci ovaj ccleaner da skeniram komp od virusa ?
Kad pokrenes neki klip na yt desni klik ---settings---i deselektuj "enable hardware acceleration",javi je li sta bolje?
opet isto...i znas sta je najgore...ja pauziram klip, on i dalje ide !?

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 okt 2012, 16:08

Sta koristis Chrome ili Mozzilu,meni na Chromu sjeckaju klipovi posebno na full screenu, na Mozzili je puno bolje.

Skini i program Ashampoo WinOptimizer 9 cini mi se da je vec neko postavljao likove za download i s njim ocisti registre,cookies,drive...probaj i defragmentirati particiju na kojoj ti je sistem,reinstaliraj pretrazivac koji koristis ako nista ne pomogne onda formatiraj komp,mozda ti se virusa i previse nakupilo :roll: .

YNWA!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 17:14

samoradnik je napisao/la:Ljudi pomagajte
Zanima me koji real player trebam skinuti da bi mogao skidati video sa facebooka,dakle privatni? Skinuo sam onaj RP 15.0 ali komp mi je slabiji pa ne podržava.... Dakle trebai mi program koji skida privatne video snimke sa druš. mreža,facebook,a ne downloaderi za jutjub... ;)
Vlastiti post moram citirat,pomagajte ljudi hitno je... ;)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 okt 2012, 17:23

Zar je tesko upisati u google "facebook video download" ?

http://****/sHpkKl" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 okt 2012, 17:37

King Kenny je napisao/la:Sta koristis Chrome ili Mozzilu,meni na Chromu sjeckaju klipovi posebno na full screenu, na Mozzili je puno bolje.

Skini i program Ashampoo WinOptimizer 9 cini mi se da je vec neko postavljao likove za download i s njim ocisti registre,cookies,drive...probaj i defragmentirati particiju na kojoj ti je sistem,reinstaliraj pretrazivac koji koristis ako nista ne pomogne onda formatiraj komp,mozda ti se virusa i previse nakupilo :roll: .
mozillu koristim...al nebitno care, svakako je ovo sestrin racunar, koristim ga samo dok svoj ne popravim, pa nek se ona hrva s ovim virusima :mrgreen: jer nemam antivirus nikakav na ovom kompu, tako da sigurno ima leglo virusa, tako da, nema fajde da koristim nikakve programe, samo format...al kazem, nije moj komp svakako :D
uglavnom, tebi hvala na pomoci ;)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 okt 2012, 18:04

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 18:57

neo je napisao/la:Zar je tesko upisati u google "facebook video download" ?
http://****/sHpkKl" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije teško al slaba vajda,većina ovog radi na principu WD7 i Viste,kod mene XP. Ili mi traži da instaliram Javu,za neke jače stvari nemam grafičke... ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 okt 2012, 10:54

slika
mogu li znati sta mi se ovo desava
npr odem na neku stranicu i otvorim neku vijest koja ima video i prije mi se pojavljivao uvijek video sad samo stoji bijelo :S

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 17 okt 2012, 12:26

arelinho iskljuci plugine u browseru pa pokusaj, ako to neradi pokusaj drugi browser.

Ja bi da pitam gdje se danas downloadira domaci hip hop? Pogledao sam stare stranice ali nista nije aktivno, na torrentima (thepiratebay i sl) nema izbora nemal nikako

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, J1897 i 11 gostiju.