La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: El Clasico
di mariaaaaaaaa do ronaldoooooo gooooooooooolll
Ma gotovo je
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo i ss.ba obznanio 5 minuta prije kraja da je Real podigao trofej.

Edit: sklonili su.

Edit: sklonili su.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrači obje ekipe su barem po ponašanju i fer igri šljam obični...Toliko od mene!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
super tekma , jedva cekam lp
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolja partija u prvom poluvremenu i dosta sigurna odbrana u toku cijelog meca mi daje za pravo da kazem da je Real veceras bio bolji i da su apsolutno zasluzeno uzeli ovaj trofej.
Ipak mislim da u LP nece imati nikakve sanse, jer nije velika mogucnost da Barca ponovi ovako losu utakmicu.
Ipak mislim da u LP nece imati nikakve sanse, jer nije velika mogucnost da Barca ponovi ovako losu utakmicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- skyisthelimit
jbg rivalitet, sta trebaju se ljubiti dok se igraju na terenuBianconeri1988 je napisao/la:Igrači obje ekipe su barem po ponašanju i fer igri šljam obični...Toliko od mene!

15.10 - 15.06 ...
Ok razumijem vec dugo,relativno dugo barca igra na ovako viskom nivou...
ali nakon vecerasnje utakmice izbaciti Reala iz polufinala LP...mislim glavni argument je da je barca odigrala lose,mislim da ko god je pogledao ove dvije utakmice moze reci da je Real ima zasluge za to sto barcelona u 210+ minuta nije dala gol iz igre...nista protiv barce samo mislim da je red da se da kredit Realu..
A polufinalu Real ima momentum,ima samopuzdanje...oni su preiskusni da ove previse utice na njih ali glavno je da je ovo uticalo na nas,pozitivno.
ali nakon vecerasnje utakmice izbaciti Reala iz polufinala LP...mislim glavni argument je da je barca odigrala lose,mislim da ko god je pogledao ove dvije utakmice moze reci da je Real ima zasluge za to sto barcelona u 210+ minuta nije dala gol iz igre...nista protiv barce samo mislim da je red da se da kredit Realu..
A polufinalu Real ima momentum,ima samopuzdanje...oni su preiskusni da ove previse utice na njih ali glavno je da je ovo uticalo na nas,pozitivno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Formacija Reala:
--------------------------------------------------------------Kasiljas
-------------Arbeloa--Ramos--Pepe--Marselo--Karvaljo--Kedira--Alonso--Ozil--Ronaldo--Di Maria
Tako je jednom i Čelzi igrao na Kampnou.
Sve u svemu, Barceloni fali visok napadač, jer samo tako se može naći neko u prilici za gol glavom kad neko centaršutem prebaci autobus ispred Kasiljasovog gola.
-------------Arbeloa--Ramos--Pepe--Marselo--Karvaljo--Kedira--Alonso--Ozil--Ronaldo--Di Maria
Tako je jednom i Čelzi igrao na Kampnou.

Sve u svemu, Barceloni fali visok napadač, jer samo tako se može naći neko u prilici za gol glavom kad neko centaršutem prebaci autobus ispred Kasiljasovog gola.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ajmo sad utjesne rijeci...
Kakav autobus centrotransov što mrzim kada neko priča,a nije gledao tekmuAYAN je napisao/la:Formacija Reala:
Tako je jednom i Čelzi igrao na Kampnou.![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako si smešan. Na kraju kad pogledaš statistiku više je ovaj tvoj "autobus" imao šansi nego Farsa. I da ne zaboravimo gol Ronalda. Pa šta je to Barcelona u ove dvije utakmice uradili? Iskreno? Apsolutno ništa, osim šuta Pedra i Inieste, Farsa nije imala šanse da zabije gol Realu. Ne možeš da veruješ kako su ljudi nerealni.AYAN je napisao/la:Formacija Reala:
Tako je jednom i Čelzi igrao na Kampnou.![]()
Momci samo sam iznio svoje mišljenje, o utakmici koju sam odgledao cijelu.
Šutao je Pedro, Iniesta, Mesi, Xavi, Villa...i to ne po jednom... Koliko je bilo Kornera za Barcu, koliko za Real?
Ja sam dao samo objektivno mišljenje, a uz to moj cilj nije bio da isprovociram Vas simpatizere Reala. Znam, u naprijed, da ako poćne rasprava o tom meču, ona neće imati svoj zaključak... tako da odmah odustajem od rasprave.
Real pobjedio... Svaka čast... ali moram priznati da sam veći dio utakmice gledao dodavanje barceloninih igrača ispred autobusa bijele boje, parkiranog pred Kasiljasov gol.
Hajd Vozdra...
Šutao je Pedro, Iniesta, Mesi, Xavi, Villa...i to ne po jednom... Koliko je bilo Kornera za Barcu, koliko za Real?
Ja sam dao samo objektivno mišljenje, a uz to moj cilj nije bio da isprovociram Vas simpatizere Reala. Znam, u naprijed, da ako poćne rasprava o tom meču, ona neće imati svoj zaključak... tako da odmah odustajem od rasprave.
Real pobjedio... Svaka čast... ali moram priznati da sam veći dio utakmice gledao dodavanje barceloninih igrača ispred autobusa bijele boje, parkiranog pred Kasiljasov gol.
Hajd Vozdra...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam samo nabrojao šuteve u gol, ono je sve završilo u PM. Trebaš biti realan brate, pa u prvom poluvremenu Madrid je imao 4 100%, tri Ronaldo i jednu Pepe ( stativa ), dok Farsa nije prešla pola terena, uništeni su bili. U drugom poluvremenu Farsa je imala 2 dobre šanse i to je to. Di Maria u 90' je mogao da odlući sve. Produžetke? Hoćeš da i to komentarišemo? Pa Farsa uopšte nije igrala produžetke, Ronaldo u prvom imao dobru šansu, nakon što je pretrčao Adriana i Pique, ali lopta odlazi pored gola. Nakon toga je i zabio gol. U drugom poluvremenu Adebayor je imao dobru šansu ali Pinto brani, da bi na odbijenu naletio Ronaldo, ali je bio neprecizan, odbila se lopta od nekog ako se nevaram. Farsa nije postojala u produžetcima.AYAN je napisao/la:Momci samo sam iznio svoje mišljenje, o utakmici koju sam odgledao cijelu.
Hajd Vozdra...
Kakve veze imaju korneri? Pa ako ćemo tako gledati, onda je Madrid i na Bernabeu uništio, samljeo Farsu. 8-0 je bilo u kornerima. Sve osim posjeda lopte je bilo na strani Madrida.
Hvala što si sad priznao da je Madrid bio bolji i na Bernabeu.

Prvo si nabrojao dva šuta... što nije istina.anonymousHD je napisao/la: Kako si smešan. Na kraju kad pogledaš statistiku više je ovaj tvoj "autobus" imao šansi nego Farsa. I da ne zaboravimo gol Ronalda. Pa šta je to Barcelona u ove dvije utakmice uradili? Iskreno? Apsolutno ništa, osim šuta Pedra i Inieste, Farsa nije imala šanse da zabije gol Realu. Ne možeš da veruješ kako su ljudi nerealni.
A onda si nastavio da govoriš neistinu...anonymousHD je napisao/la:Ja sam samo nabrojao šuteve u gol, ono je sve završilo u PM. Trebaš biti realan brate, pa u prvom poluvremenu Madrid je imao 4 100%, tri Ronaldo i jednu Pepe ( stativa ), dok Farsa nije prešla pola terena, uništeni su bili. U drugom poluvremenu Farsa je imala 2 dobre šanse i to je to. Di Maria u 90' je mogao da odlući sve. Produžetke? Hoćeš da i to komentarišemo? Pa Farsa uopšte nije igrala produžetke, Ronaldo u prvom imao dobru šansu, nakon što je pretrčao Adriana i Pique, ali lopta odlazi pored gola. Nakon toga je i zabio gol. U drugom poluvremenu Adebayor je imao dobru šansu ali Pinto brani, da bi na odbijenu naletio Ronaldo, ali je bio neprecizan, odbila se lopta od nekog ako se nevaram. Farsa nije postojala u produžetcima.
Kakve veze imaju korneri? Pa ako ćemo tako gledati, onda je Madrid i na Bernabeu uništio, samljeo Farsu. 8-0 je bilo u kornerima. Sve osim posjeda lopte je bilo na strani Madrida.
Hvala što si sad priznao da je Madrid bio bolji i na Bernabeu.
Moj cilj, nije provokacija, samo sam objektivan.
A da ti dokažem da ne govoriš istinu i da samim tim nisi kompetentan da govoriš objektivno o tom meču dokazujem ti sljedećim prilogom:

Dakle...ako želiš nešto dokazati moraš govoriti istinu, a ne lagati i izmišljati ono šta tebi odgovara... ha ja.
S poštovanjem.
End/
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- anonymousHD
- Kontakt:
Ah da, zaboravio sam šut Messia, da to je treči udarac. Jojjj izvini molim te. Stvarno sam se zbunio. I šta si ti meni sa ovim dokazao? Ne shvatam te? Farsa od 13 šuteva imala je tri u gol, sve odbranio Iker. Dok je Real od 11 imao 6 i jedna je ušla. I šta si mi sad dokazao? Ne shvatam te..
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Dubai investment group novi vlasnik Getafea 

dobro te kume , dobili ste svakak cast.Sta sad se dizete , pa bolan dobil ste na jedvide jade i ti mi pricas o nekom raqzvaljivanju.Jadno !anonymousHD je napisao/la:Ah da, zaboravio sam šut Messia, da to je treči udarac. Jojjj izvini molim te. Stvarno sam se zbunio. I šta si ti meni sa ovim dokazao? Ne shvatam te? Farsa od 13 šuteva imala je tri u gol, sve odbranio Iker. Dok je Real od 11 imao 6 i jedna je ušla. I šta si mi sad dokazao? Ne shvatam te..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.