ako se ne varam Kemo bi trebao prenositiConsigliere je napisao/la:Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi...Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
Sportski komentatori
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj,al igra ovaj SaKiri iz Bazela....
Majko moja,koji retardi na ovom FTVu....
Sto se tice komentatora koji znaju svoj posao u regionu po mome misljenju su Avdic i onaj mu kolega sto zajedno prenose utakmice Aba Lige zatim sva 4 sportska radnika na b92 koji prenose ligu evrope,tenis masterse od kojih dvojica cini mi se radi i na eurosportu kada je Grand Slam pa i to prenose.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Avdic je doktor za prenos kosarke , onaj s njim sto radi je isto dobar.
Sto se tice fudbala "kolega" Hadzic je trenutno ubjedljivo najjaci, a dobar je i onaj sto radi Seriju A(uglavnom Juve) na Areni..generalno Arena ima dobre komentatore.
sto se tice Spahe i Ahmetovica meni su oni ok zato jer ne umrtve utakmicu, na izvale se valjda covjek navikne pa i nije tako strasnu slusat, ali se bar uzive, imas osjecaj da pratis fudbal a ne misu ili bajram namaz kao kad prenosi Bilic.
drag mi je bio i onaj Radoncic koji je fantasticno rukomet prenosio.
Sto se tice fudbala "kolega" Hadzic je trenutno ubjedljivo najjaci, a dobar je i onaj sto radi Seriju A(uglavnom Juve) na Areni..generalno Arena ima dobre komentatore.
sto se tice Spahe i Ahmetovica meni su oni ok zato jer ne umrtve utakmicu, na izvale se valjda covjek navikne pa i nije tako strasnu slusat, ali se bar uzive, imas osjecaj da pratis fudbal a ne misu ili bajram namaz kao kad prenosi Bilic.
drag mi je bio i onaj Radoncic koji je fantasticno rukomet prenosio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
je li se meni čini ili je danas ovaj s BHT-a kad je Chelsea imao napad kaže"Lopta je otišla na visinu šesnaesterca",a trebao reći na vrh.

Na visinu peterca

nevjerovatno pa Tores ne moze ni praznu mrezu pogoditi
Sta sinoc Kemo za Tymoschuka,kaze on ce sa svojom Poljskom ove godine biti domacin evropskog prvensta,tolike godine u sportu,a ne zna za koga Tymoschuk igra 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kad je ono Zuniga šutao i vidio lopta je očigledno išla u okvir gola,a on kaže da nije išla u okvir.Sheyi je napisao/la:Na visinu peterca
- Consigliere
- Kontakt:
Ma dajte molim vas... Yebote, covjek bi pomislio da na ovom forumu pisu najpametniji ljudi kod nas... Biti komentator je sigurno jedan od zahtjevnijih poslova kada su u pitanju mediji.... Evo veceras, prenos uzivo, zna se gledanost LP-a, atmosfera sa stadiona, napad za napadom- pa normalno je da ce se desiti poneki lapsus, a eto izgleda da ima ljudi koji samo slusaj i cekaju greske pa za komp... Slusam Spahu danas koji je sasvim korektno odradi antifudbal na Grbavici, a kakva je tekma bila mog'o ju je presutit.OK, ima ih i koji su fulali profesiju (Bilic) al velika vecina ih je sasvim uredu i korektno radi svoj posao! Pa ne moramo u svemu biti pljuvacI!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sve je to uredu i zaista se u vecini ovog slazem s tobom,ali informisanost nasih komentatora je ravna nuli.Evo veceras u sportskoj srijedi pred pocetak susreta Chelsea-Napoli,kaze Zoran Suko onako iznenađeno da je danas procitao da je Eduardo Vargas presao u Napoli.Consigliere je napisao/la:Ma dajte molim vas... Yebote, covjek bi pomislio da na ovom forumu pisu najpametniji ljudi kod nas... Biti komentator je sigurno jedan od zahtjevnijih poslova kada su u pitanju mediji.... Evo veceras, prenos uzivo, zna se gledanost LP-a, atmosfera sa stadiona, napad za napadom- pa normalno je da ce se desiti poneki lapsus, a eto izgleda da ima ljudi koji samo slusaj i cekaju greske pa za komp... Slusam Spahu danas koji je sasvim korektno odradi antifudbal na Grbavici, a kakva je tekma bila mog'o ju je presutit.OK, ima ih i koji su fulali profesiju (Bilic) al velika vecina ih je sasvim uredu i korektno radi svoj posao! Pa ne moramo u svemu biti pljuvacI!
Mislim da je to jadno i smijesno za komentatora reonomirane TV kuce koji radi u sportskom programu.Dragi Suko Vargas je u Napoli presao prije skoro tri mjesec,ocito da si ti citao neke starije novine
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- JavierPortillo
- Kontakt:
Sto li ovo nema kolege Vugdalica. 
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Neobicno bez njega pravoJavierPortillo je napisao/la:Sto li ovo nema kolege Vugdalica.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovom Adisu na čelu pise da navija za city. 
- Titova-Juga
- Kontakt:
JavierPortillo je napisao/la:Sto li ovo nema kolege Vugdalica.
Zahvaljujem Mr.Bogu pa nema
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
a jeboga Nasri vise
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- muha milanez
- Kontakt:
Hhahahahaha nemoguće koliko grešaka komentatora u samo jednom napadu man city-ja

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- JavierPortillo
- Kontakt:
Taman kad je covjek pomislio da ce biti bolje bez Vugdalica, kolega Hadzic iznenadi sa svojim mega-subjektivnim istupima tokom ovih zadnjih desetak minuta. Krajnje neprofesionalno komentiranje.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E samo mi je drago sto je ispao city zbog ove dvojice na celu kometatorsko-lakrdijaskog spektakla na obn-u, pa koliko neprofesionalnosti, pristrasnosti to je za nepovjerovat, kao da im seik daje placu, a ne caleta sa obn-a 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Fakat vas ne razumijem , pa normalno da ce navijati za City zbog Dzeke 
steta sto vugde nije bilo, ovako dramaticne utakmice su kao stvorene za njega
adis rece sada napad izgleda ovako, dzeko sredina, aguero desno, a mancini lijevo
adis rece sada napad izgleda ovako, dzeko sredina, aguero desno, a mancini lijevo
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.