Kakva crna Rihanna!? Ovoj sisa ko Rihannina glava.sedra je napisao/la:
Dobra! Neka vrsta balkanske Rihane...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kakva crna Rihanna!? Ovoj sisa ko Rihannina glava.sedra je napisao/la:
Dobra! Neka vrsta balkanske Rihane...
sedra je napisao/la: Dobra! Neka vrsta balkanske Rihane...nego da i Rumuni nemaju kakav kanal na eutelu 16,tj. na satelitskoj?Da se osiguramo jbg...
potpisujemhz1987 je napisao/la:Jedna stvar me je uvijek nervirala, a to su balkanske racunice i kalkulacije. Ako hoces da budes velka repka onda tu nema nekih kalkulacija i lova na sitno.
Pape nam fino izracunao, nama ce biti dovoljno 19 bodova za drugo mjesto i ne pokusavajuci da razmisli o lovu na prvo mjesto gdje bi odlucivala tekma u Parizu.
Pa onda ove izjave, i remijem bi bili zadovoljni
Pa izjave, sa 4 boda su nam dovoljna iz 2 utakmice...
E ovo je vrhunac sa mackama i prelaskom ceste:S
Pa dokle vise taj balkanski sindrom?
U startu sebi zadamo niske limite. Nama uspjeh treba da bude 6 bodova, a 4 boda da bude ono normalno, a sve ispod 4 boda neuspjeh...ne mi uvijek kalkulisemo!
Samo cekam onu dodatnu novinarsku, tipa: ako ovi izbube od onih, a oni nerjeseno budu igrali sa ovim, mi izvucemo poraz do 2 gola imamo sanse ako nam se u zadnjem kolu poklopi ono i ovo...
De oderite te kljakave rumune i neugodne albance, i nakon toga bjeloruse, pa da na megdan udjemo francuzima za prvo mjesto! ha ja!
Au jeste jbte, da sam znao da je na toj tekmi isao bih da je zaprosimMinistaR je napisao/la:
Nije li ovo ona od danas?
www. rezultati . commajestic24 je napisao/la:gdje cu gledati koji qrac?? Na livescoru nisu jos uradili update za predstojece utakmice kvalifikacijaDalix je napisao/la:3 Juna, Petak. Sto ne pogledas sam brate.majestic24 je napisao/la:kada se igra protiv rumunije???
Jarane trazio sam juce,ali taj je kodiran...svi ostali od te mreze slobodni samo taj glavni ne,,,bas sam baksuz.legenda reala je napisao/la:sedra je napisao/la: Dobra! Neka vrsta balkanske Rihane...nego da i Rumuni nemaju kakav kanal na eutelu 16,tj. na satelitskoj?Da se osiguramo jbg...
ima TVR 1 ,on prenosi utakmicu pa probaj naći
11474V29950
E care u tome i jeste stos,to su lopine balkanske ko i nasi.U tome grmu lezi zec,da hoce da skinu,skinuli bi i sad...OTNYS_YNWA je napisao/la:@sedra, ja mislim da ce skinuti taj kode ( nadam se da se ovako kaze ) prije pocetka utakmice.
Cinagka iz Zavidovica,evo ovaj celavi je doveo Danijel Ridzic takodje iz ZavidovicaMinistaR je napisao/la:
Nije li ovo ona od danas?
Ne, sad ide ovo:senad_flamin je napisao/la:Žao mi Fanatikosa,u slucaju da primimo gol nece moci pjevati SAVEZ NAPOLJE !
Ah, svjesni su situacije, inerni sukobi u ekipi, loša igra, bodovni zaostatak, nepovjerenje u Lučeskua...A i vjerovatno im se još u glavi vrti film iz Zenice gdje su izgledali ko Valadolid na Nou CampuMinistaR je napisao/la:Baš su mi se Rumuni utišali pred utakmicu, k'o da spremaju neko nevrijeme. Ko će ih znati... Ne volim ih kao naciju, vazda nekakvi neugodni, pa je ovo baš teška utakmica za nas.
Samo je bitno povesti, nakon toga bi se takve ekipe trebale raspasti, mi to znamo najbolje...VanBasten je napisao/la:Ah, svjesni su situacije, inerni sukobi u ekipi, loša igra, bodovni zaostatak, nepovjerenje u Lučeskua...A i vjerovatno im se još u glavi vrti film iz Zenice gdje su izgledali ko Valadolid na Nou CampuMinistaR je napisao/la:Baš su mi se Rumuni utišali pred utakmicu, k'o da spremaju neko nevrijeme. Ko će ih znati... Ne volim ih kao naciju, vazda nekakvi neugodni, pa je ovo baš teška utakmica za nas.
prije ko Real MVanBasten je napisao/la:Ah, svjesni su situacije, inerni sukobi u ekipi, loša igra, bodovni zaostatak, nepovjerenje u Lučeskua...A i vjerovatno im se još u glavi vrti film iz Zenice gdje su izgledali ko Valadolid na Nou CampuMinistaR je napisao/la:Baš su mi se Rumuni utišali pred utakmicu, k'o da spremaju neko nevrijeme. Ko će ih znati... Ne volim ih kao naciju, vazda nekakvi neugodni, pa je ovo baš teška utakmica za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.