Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?! 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Jack777Pott
- Kontakt:
Svaku domacu utakmicu Hrvatske iz Zepca ide minimalno jedan bus s 50 ljudi. Cesto se nadjem u tom busu, a i za Srbiju je ista pricadubrava je napisao/la:Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?!

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Koliko ste platili karte??
Sramota koliko malo su pustili u prodaju, samo 12 000. Vise od pola stadiona ide na sponzore i ostale pm, i ponovo ce atmosfera bit kazalisna kao unazad 3-4 godine.
Sramota koliko malo su pustili u prodaju, samo 12 000. Vise od pola stadiona ide na sponzore i ostale pm, i ponovo ce atmosfera bit kazalisna kao unazad 3-4 godine.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Upravo to Tritolone, pola stadiona će biti sponzorske karte i karte koje podijeli Savez..Trećina je samo otišla u prodaju.
Zato je najbolje gledat pred Tv-om.
Zato je najbolje gledat pred Tv-om.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja sam mislio ici ali ne mogu doc do karte, a iskreno ne pada mi na pamet davat 1000 kuna sverceru. Gledat kod kuce ili u nekom kaficu sa ekipom, a i koje sam srece kad bi otisa Hrvatska bi izgubila, pa se vracaj pola dana kuci onako u kurcu 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
50 KM karta i prijevoz. To je odlicno s obzirom da je povratna iz Zepca za Zg 55KM. Za Hrvatska - Wales je bilo 40KM. Problem je jedino sto ne znam za koju tribinu smo dobili karte, to sam zaboravio pitat 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo smrtnici cekaju u redu da uzmu karte, to vama ostavljam.dubrava je napisao/la:Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?!

...Život za Široki...
ja sam pokusavao preko interneta, al da ga yebes niej moglo.pritisko sam f5 toliko puta ali nece pa nece
al opet kad razmislim malo bolje, bolje ostat kod kuce u drustvu pogledat utakmicu.

al opet kad razmislim malo bolje, bolje ostat kod kuce u drustvu pogledat utakmicu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Najlakše mi je bilo nabavit karte
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
imam karte, ali mi je zao pravih navijaca koji ne mogu na utakmicu zbog ljudi koji dolaze svakih deset godina na utakmicu.
Ova utakmica nije ni blizu one iz 99 ni po kvaliteti ni po interesovanju. Ali biće opet žera
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
interes je ogroman, ali nema sumnje da nije kao 99.' jer je to ipak samo četiri godine od rata, a i mi smo bili treća reprezentacija svijeta.
Od te utakmice više nisam pogledao nijednu više uživo. To se razočarenje nije moglo opisati. I da je imam poklonio bih nekome da ne baksuziram
- Sportfanatik
- Kontakt:
Mlada reprezentacija Hrvatske, uzrasta U17, nalazi se na pripremama u Istri gdje je odigrala prijateljsku utakmicu protiv izabrane vrste Irske, a koju je svladala rezultatom 2:1...
Izabranici Ivana Gudelja u Istri bruse formu pred nadolazeći kvalifikacijski turnir koji će dati i sudionike Europskog prvenstva koje je na rasporedu od petog do 17. svibnja u Slovačkoj.
Prvu od dvije predviđene utakmice Hrvati i Irci odigrali su u Poreču, a nakon 80 minuta uzdignutih ruku teren su napustili mladi Hrvati koji tako s dosta samopouzdanja očekuju i ono što slijedi na nepunih mjesec dana.
U prvom dijelu nije bilo golova, bila je to prilično izjednačena predstava, ali zato se otvorilo u nastavku. Središnja figura bio je Ante Roguljić koji je prvi gol zabio u 49. minuti, dok je nakon novih desetak minuta igre udarcem s bijele točke povisio prednost na 2:0. Do kraja utakmice Irci su stigli smanjiti na 2:1, a strijelac je u 60. bio Cox.
Isti protivnici novi ogled zakazali su za 28. veljače, no ovaj put domaćin će biti Umag, a početak je zakazan za 11 sati.
Svakako treba naglasiti i da će Hrvatska u Elitnoj kvalifikacijskoj rundi biti domaćin reprezentacijama Španjolske, Francuske i Belgije, a te utakmice na rasporedu u od 21. do 26 ožujka. Europsko prvenstvo izborit će isključivo pobjednici skupina, stoga je i jasno zbog čega su mladi Hrvati već zarana počeli brusiti formu.
Kvalifikacijski raspored:
21. ožujka, 15 sati: Hrvatska - Španjolska (Gradski stadion, Sinj)
21. ožujka, 15 sati: Belgija - Francuska (SC Hrvatskih vitezova, Dugopolje)
23. ožujka, 15 sati: Hrvatska - Francuska (Park Mladeži, Split)
23. ožujka, 15 sati: Španjolska - Belgija (SC Hrvatskih vitezova, Dugopolje)
26. ožujka, 15 sati: Belgija - Hrvatska (Gradski stadion, Sinj)
26. ožujka, 15 sati: Francuska - Španjolska (Pricvić, Žrnovnica)
Izabranici Ivana Gudelja u Istri bruse formu pred nadolazeći kvalifikacijski turnir koji će dati i sudionike Europskog prvenstva koje je na rasporedu od petog do 17. svibnja u Slovačkoj.
Prvu od dvije predviđene utakmice Hrvati i Irci odigrali su u Poreču, a nakon 80 minuta uzdignutih ruku teren su napustili mladi Hrvati koji tako s dosta samopouzdanja očekuju i ono što slijedi na nepunih mjesec dana.
U prvom dijelu nije bilo golova, bila je to prilično izjednačena predstava, ali zato se otvorilo u nastavku. Središnja figura bio je Ante Roguljić koji je prvi gol zabio u 49. minuti, dok je nakon novih desetak minuta igre udarcem s bijele točke povisio prednost na 2:0. Do kraja utakmice Irci su stigli smanjiti na 2:1, a strijelac je u 60. bio Cox.
Isti protivnici novi ogled zakazali su za 28. veljače, no ovaj put domaćin će biti Umag, a početak je zakazan za 11 sati.
Svakako treba naglasiti i da će Hrvatska u Elitnoj kvalifikacijskoj rundi biti domaćin reprezentacijama Španjolske, Francuske i Belgije, a te utakmice na rasporedu u od 21. do 26 ožujka. Europsko prvenstvo izborit će isključivo pobjednici skupina, stoga je i jasno zbog čega su mladi Hrvati već zarana počeli brusiti formu.
Kvalifikacijski raspored:
21. ožujka, 15 sati: Hrvatska - Španjolska (Gradski stadion, Sinj)
21. ožujka, 15 sati: Belgija - Francuska (SC Hrvatskih vitezova, Dugopolje)
23. ožujka, 15 sati: Hrvatska - Francuska (Park Mladeži, Split)
23. ožujka, 15 sati: Španjolska - Belgija (SC Hrvatskih vitezova, Dugopolje)
26. ožujka, 15 sati: Belgija - Hrvatska (Gradski stadion, Sinj)
26. ožujka, 15 sati: Francuska - Španjolska (Pricvić, Žrnovnica)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ja sam se namjeravao probudit u 7 i cekat kad ce karte doc na internet,jer su rekli tokom dananate je napisao/la:ja sam pokusavao preko interneta, al da ga yebes niej moglo.pritisko sam f5 toliko puta ali nece pa nece![]()
![]()
ali moj ludi rodak je gledao od ponoci pa me nazvao oko 3 ipo da kupim kartu sto sam i napravio

osta bez karte,puu jbm ti ove guzonje,nisu k..rcem mrdnuli ,a dobili ulaznicu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dudu dao gol za Sahtjar. Moga bi imat prednost ispred Jelavica, ovoga bas i neide u zadnje vrijeme a Dudu sve cesce dobija prilike i to vraca golovima.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jos da dva dana prije utakmice ne mora na sudTritolone je napisao/la:Dudu dao gol za Sahtjar. Moga bi imat prednost ispred Jelavica, ovoga bas i neide u zadnje vrijeme a Dudu sve cesce dobija prilike i to vraca golovima.

-
Zadnja izmjena: nishikori, dana/u 03 mar 2013, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zahtjevi za novinarske akreditacije šalju se od ponedjeljka, a o tome će brinuti privremeni HNS-ov glasnogovornik Tomislav Pacak.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.