EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ako makedonija bude igrala 20 % od onog kako su protiv srbije rasut ce latviju, oni su prije svega profesionalci koja ekipa se predaje i kad ima makar minimalne sanse ? Nemojte biti smijesni ako ce se neko borit do posljednje minute onda ce to oni !
[youtube][/youtube]
Potez utakmice....brutalna blokada Wrighta, kontra i na kraju kao šlag na tortu, trica Teletovića.
Zekonju ne služi šut baš nikako
jbg.... ali se zaista trudi bar u odbrani (sa skokovima, blokadama, krađama lopti, odbrani nad McCalebom koji im je glavi igrac itd)....igrac od 188 cm, lijepi banane centrima Makedonije, skace ko ludak, danas je bio prvi skakac utakmice sa 12 skokova.
Potez utakmice....brutalna blokada Wrighta, kontra i na kraju kao šlag na tortu, trica Teletovića.
Zekonju ne služi šut baš nikako
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma i u utakmici normalnoj pitanje je veliko mogu li Makedonci dobiti.Ovako motiv je sigurno na strani Latvije.Hajde vidjećemo šta će biti...nedim1993 je napisao/la:pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdje
Sta raditi sutra, gledati ili ne gledati..
Samo da napomenem da nisam nista bojkotovao nego sam bio veoma zauzet i zbog toga nisam mogao gledati.
Samo da napomenem da nisam nista bojkotovao nego sam bio veoma zauzet i zbog toga nisam mogao gledati.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Budi i sutra zauzet.calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdjeSta raditi sutra, gledati ili ne gledati..
![]()
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ima li gdje snimak utakmice ja sad sa posla 
FTV za tocno sat vremena.kinder_jaje je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice ja sad sa posla
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
drugi put danas da se nasmijem na tvoj postDukeOfWellington je napisao/la:Budi i sutra zauzet.calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdjeSta raditi sutra, gledati ili ne gledati..
![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kleiza je van forma, to stoji. Ali ovako mu se nesto znalo desavati u Denveru (dok sam pratio NBA). Frajera samo odjednom krene sut 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve za BiH.DukeOfWellington je napisao/la:Budi i sutra zauzet.calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdjeSta raditi sutra, gledati ili ne gledati..
![]()
da je bar šut klasicni, nego ga ne idu polaganja i lagani poeni, normalne šuteve i ne pokušava111 je napisao/la:
Zekonju ne služi šut baš nikakojbg.... ali se zaista trudi bar u odbrani (sa skokovima, blokadama, krađama lopti, odbrani nad McCalebom koji im je glavi igrac itd)....igrac od 188 cm, lijepi banane centrima Makedonije, skace ko ludak, danas je bio prvi skakac utakmice sa 12 skokova.
nema potpisa
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bolje da pogledas. Propustices Mirzinih 30+calcio je napisao/la:Sve za BiH.DukeOfWellington je napisao/la:Budi i sutra zauzet.calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdjeSta raditi sutra, gledati ili ne gledati..
![]()
Samo da napomenem da nisam nista bojkotovao nego sam bio veoma zauzet i zbog toga nisam mogao gledati.Hajd' vidjecu ako mognem izdrzati da ne pogledam.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa on realno i nikad nije bio neki suter. Ali uvijek je imao dobar pregled igre i uvijek je dijelio dosta asistencija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Možda sutra poludi i pocne zabijati, ko zna...znam da zna igrati i zabijati, ali neki strah se uvukao kod njega nakon onih silnih promašaja polagnjaAdmir_Sa je napisao/la:da je bar šut klasicni, nego ga ne idu polaganja i lagani poeni, normalne šuteve i ne pokušava111 je napisao/la:
Zekonju ne služi šut baš nikakojbg.... ali se zaista trudi bar u odbrani (sa skokovima, blokadama, krađama lopti, odbrani nad McCalebom koji im je glavi igrac itd)....igrac od 188 cm, lijepi banane centrima Makedonije, skace ko ludak, danas je bio prvi skakac utakmice sa 12 skokova.
I Gordić je podbacio ovo prvenstvo, ali je imao odlicnu utakmicu protiv CG - bio kljucni covjek u preokretu...možda sutra i Zekonja bude imao svoj napadacki dan protiv Litvanije.
Prvo što dobar playmaker treba da ima.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa on realno i nikad nije bio neki suter. Ali uvijek je imao dobar pregled igre i uvijek je dijelio dosta asistencija.
Nego, daj snimajte utakmicu večeras. Nisam opet danas gledala, sve čekam na yt, ali nikako da zakači onaj lik što je sve do sad stavljao. A, ni sad neću moći gledati reprizu. Ipak je sutra ponedjeljak, prvi radni dan...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Makedonija je kvalitetnija od Latvije sigurno, a sutra im treba pobjeda od 10 razlike,i uz nas poraz od Litvanije idu dalje tako da ce sigurno imati motivaslobodnjak je napisao/la:Ma i u utakmici normalnoj pitanje je veliko mogu li Makedonci dobiti.Ovako motiv je sigurno na strani Latvije.Hajde vidjećemo šta će biti...nedim1993 je napisao/la:pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
Pyro is not a crime !
- fanatic1991
- Kontakt:
http://netrajaweb.****/2013/06/ftv-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko nema ftv 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Od Wrighta na ovom prvenstvu najvise fali razigravanje. Poeni manje vise, ima ko ce zabijat, ali playmakera bas i nemamo. Kad bi razvio razigravacke sposobnosti mogao bi biti nas Rondo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Uz to im treba i pobjeda Srbije nad Crnom Gorom, a Srbiji će biti u interesu da izgubi tu utakmicu da bi prenijela 4 boda, jer ako Makedonija ide dalje onda prenose 2.THEC je napisao/la:Makedonija je kvalitetnija od Latvije sigurno, a sutra im treba pobjeda od 10 razlike,i uz nas poraz od Litvanije idu dalje tako da ce sigurno imati motivaslobodnjak je napisao/la:Ma i u utakmici normalnoj pitanje je veliko mogu li Makedonci dobiti.Ovako motiv je sigurno na strani Latvije.Hajde vidjećemo šta će biti...nedim1993 je napisao/la:pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Eno Avdic ga u kolumni svojoj nazva "Rondo za siromašne"Donnie Darko je napisao/la:Od Wrighta na ovom prvenstvu najvise fali razigravanje. Poeni manje vise, ima ko ce zabijat, ali playmakera bas i nemamo. Kad bi razvio razigravacke sposobnosti mogao bi biti nas Rondo.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.