EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 23:27

Ako makedonija bude igrala 20 % od onog kako su protiv srbije rasut ce latviju, oni su prije svega profesionalci koja ekipa se predaje i kad ima makar minimalne sanse ? Nemojte biti smijesni ako ce se neko borit do posljednje minute onda ce to oni !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 08 sep 2013, 23:28

[youtube][/youtube]

Potez utakmice....brutalna blokada Wrighta, kontra i na kraju kao šlag na tortu, trica Teletovića.

Zekonju ne služi šut baš nikako :? jbg.... ali se zaista trudi bar u odbrani (sa skokovima, blokadama, krađama lopti, odbrani nad McCalebom koji im je glavi igrac itd)....igrac od 188 cm, lijepi banane centrima Makedonije, skace ko ludak, danas je bio prvi skakac utakmice sa 12 skokova.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 08 sep 2013, 23:29

nedim1993 je napisao/la:pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
Ma i u utakmici normalnoj pitanje je veliko mogu li Makedonci dobiti.Ovako motiv je sigurno na strani Latvije.Hajde vidjećemo šta će biti...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2013, 23:30

Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdje :lol: Sta raditi sutra, gledati ili ne gledati.. :?
Samo da napomenem da nisam nista bojkotovao nego sam bio veoma zauzet i zbog toga nisam mogao gledati.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 23:30

calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdje :lol: Sta raditi sutra, gledati ili ne gledati.. :?
Samo da napomenem da nisam nista bojkotovao nego sam bio veoma zauzet i zbog toga nisam mogao gledati.
Budi i sutra zauzet.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 sep 2013, 23:31

Ima li gdje snimak utakmice ja sad sa posla :(

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2013, 23:31

kinder_jaje je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice ja sad sa posla :(
FTV za tocno sat vremena.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 23:38

DukeOfWellington je napisao/la:
calcio je napisao/la:Prve dvije utakmice sam gledao, mi izgubili. Dvije naredne nisam gledao, mi pobjedili. Hmm naslucujem neki sablon ovdje :lol: Sta raditi sutra, gledati ili ne gledati.. :?
Budi i sutra zauzet.
drugi put danas da se nasmijem na tvoj post :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 sep 2013, 23:38

Kleiza je van forma, to stoji. Ali ovako mu se nesto znalo desavati u Denveru (dok sam pratio NBA). Frajera samo odjednom krene sut :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2013, 23:38

Budi i sutra zauzet.
Sve za BiH. :) Hajd' vidjecu ako mognem izdrzati da ne pogledam. :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 sep 2013, 23:39

111 je napisao/la:
Zekonju ne služi šut baš nikako :? jbg.... ali se zaista trudi bar u odbrani (sa skokovima, blokadama, krađama lopti, odbrani nad McCalebom koji im je glavi igrac itd)....igrac od 188 cm, lijepi banane centrima Makedonije, skace ko ludak, danas je bio prvi skakac utakmice sa 12 skokova.
da je bar šut klasicni, nego ga ne idu polaganja i lagani poeni, normalne šuteve i ne pokušava :roll:
nema potpisa

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 sep 2013, 23:40

calcio je napisao/la:
Budi i sutra zauzet.
Sve za BiH. :) Hajd' vidjecu ako mognem izdrzati da ne pogledam. :lol:
Bolje da pogledas. Propustices Mirzinih 30+ 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 sep 2013, 23:41

pa on realno i nikad nije bio neki suter. Ali uvijek je imao dobar pregled igre i uvijek je dijelio dosta asistencija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 08 sep 2013, 23:45

Admir_Sa je napisao/la:
111 je napisao/la:
da je bar šut klasicni, nego ga ne idu polaganja i lagani poeni, normalne šuteve i ne pokušava :roll:
Možda sutra poludi i pocne zabijati, ko zna...znam da zna igrati i zabijati, ali neki strah se uvukao kod njega nakon onih silnih promašaja polagnja :?
I Gordić je podbacio ovo prvenstvo, ali je imao odlicnu utakmicu protiv CG - bio kljucni covjek u preokretu...možda sutra i Zekonja bude imao svoj napadacki dan protiv Litvanije.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 sep 2013, 23:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa on realno i nikad nije bio neki suter. Ali uvijek je imao dobar pregled igre i uvijek je dijelio dosta asistencija.
Prvo što dobar playmaker treba da ima.

Nego, daj snimajte utakmicu večeras. Nisam opet danas gledala, sve čekam na yt, ali nikako da zakači onaj lik što je sve do sad stavljao. A, ni sad neću moći gledati reprizu. Ipak je sutra ponedjeljak, prvi radni dan... :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 sep 2013, 23:46

slobodnjak je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:pa znam i ja da nema normalnog razloga, mislim i na kraju krajeva da bi makedonija više voljela da pogura nas nego da pusti latvijce.
Ma i u utakmici normalnoj pitanje je veliko mogu li Makedonci dobiti.Ovako motiv je sigurno na strani Latvije.Hajde vidjećemo šta će biti...
Makedonija je kvalitetnija od Latvije sigurno, a sutra im treba pobjeda od 10 razlike,i uz nas poraz od Litvanije idu dalje tako da ce sigurno imati motiva
Pyro is not a crime !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 08 sep 2013, 23:46

http://netrajaweb.****/2013/06/ftv-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko nema ftv :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 23:48

Od Wrighta na ovom prvenstvu najvise fali razigravanje. Poeni manje vise, ima ko ce zabijat, ali playmakera bas i nemamo. Kad bi razvio razigravacke sposobnosti mogao bi biti nas Rondo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 23:48

THEC je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:
Makedonija je kvalitetnija od Latvije sigurno, a sutra im treba pobjeda od 10 razlike,i uz nas poraz od Litvanije idu dalje tako da ce sigurno imati motiva
Uz to im treba i pobjeda Srbije nad Crnom Gorom, a Srbiji će biti u interesu da izgubi tu utakmicu da bi prenijela 4 boda, jer ako Makedonija ide dalje onda prenose 2.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 sep 2013, 23:49

Donnie Darko je napisao/la:Od Wrighta na ovom prvenstvu najvise fali razigravanje. Poeni manje vise, ima ko ce zabijat, ali playmakera bas i nemamo. Kad bi razvio razigravacke sposobnosti mogao bi biti nas Rondo.
Eno Avdic ga u kolumni svojoj nazva "Rondo za siromašne" :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.