Naravno, jer ovim porazom Billsa imamo priliku uhvatiti priključak za njima ukoliko dobijemo indisponirane Dolphinse u sutrašnjem MNF-u, prije početka sezone sam se nadao prvom mjestu, ali nakon ove zadnje tri partije mislim da nije realno očekivati da završimo ispred Patriotsa, tako da ću se zadovoljiti Wild Cardom kao i prošle sezone, a Patriotse ćemo ostaviti za playoffCLS je napisao/la:3:3 upravo gledam na espnali najbitnije da su NYG pobjdili
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Flacco fumble
Touchdown Smith
7-7
Bravo
Touchdown Smith
7-7
Bravo
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ne mogu da vjerujem da prenose Tampu protiv NO-a, a imaju Dallas - NE i Hjuston - BaltimorHawking je napisao/la:Naravno, jer ovim porazom Billsa imamo priliku uhvatiti priključak za njima ukoliko dobijemo indisponirane Dolphinse u sutrašnjem MNF-u, prije početka sezone sam se nadao prvom mjestu, ali nakon ove zadnje tri partije mislim da nije realno očekivati da završimo ispred Patriotsa, tako da ću se zadovoljiti Wild Cardom kao i prošle sezone, a Patriotse ćemo ostaviti za playoffCLS je napisao/la:3:3 upravo gledam na espnali najbitnije da su NYG pobjdili
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
TD NE 13:3
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Hvala Grossmane kraljino.
Dobro je znati da ima i gorih od Vicka.
Zera je falila da Eaglesi opet prospu veliku prednost.
Coleman imao 3 presječene lopte, a u čitavoj karijeri je imao samo jednu, i to lani baš protiv Redskinsa. Vick danas nešto sigurniji, ali je opet bacio frljoku u red zoni. Young je gigant, ušao da odigra play action i bacio interception.
Idiot koji je dao epitet dream teama svojim Eaglesima pred početak sezone.
Odbrana odlična u prvom poluvremenu, ali opet to ''odlična'' mi nikako ne stoji, uzmemo li u obzir ''raspoloženog'' Grossmana preko puta. Doduše, primjetan je bio veliki napredak u odbrani od trčanja. Bez obzira na ovaj trijumf, i dalje sam mišljenja da Eaglesi ne mogu u PO, iako je ova divizija go klinac.
I dalje su izuzetno neefikasni u red zoni, odbrana je nekonstantna, linebackeri su možda i najgori u ligi, Vick je neracionalan, etc....Kud ćeš dalje kad je sadašnji defanzivni koordinator bio višegodišnji trener ofanzivaca.
Lionsi zasluženo izgubili, i nikako mi ne ide u glavu kako su imali perfektan omjer do večeras.
Prednja defanzivna četvorka i Megatron su sve što valja u ovoj ekipi.
Romonja bacio već jednu u bunar, malo li je.
Odbrana odlična u prvom poluvremenu, ali opet to ''odlična'' mi nikako ne stoji, uzmemo li u obzir ''raspoloženog'' Grossmana preko puta. Doduše, primjetan je bio veliki napredak u odbrani od trčanja. Bez obzira na ovaj trijumf, i dalje sam mišljenja da Eaglesi ne mogu u PO, iako je ova divizija go klinac.
Lionsi zasluženo izgubili, i nikako mi ne ide u glavu kako su imali perfektan omjer do večeras.
Romonja bacio već jednu u bunar, malo li je.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Totalna dominacija Buccaneersa, Saintsi ne mogu meda zasad... al kako gledam i ovdje će biti preokreta, ove godine NFL nije normalan...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Schaub je definitvno debil
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Kakav drive Roma
Zalim sto ga vise necu pratit, odoh se bacit u krevet u gledat tucanje Breesa
Al' sta mu radi odbrana Tampe, ista ona odbrana sto ju je zajeb'o Curtis Painter 
Zalim sto ga vise necu pratit, odoh se bacit u krevet u gledat tucanje Breesa
Roger Federer the greatest of all time!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
ajjjjjjjjjjjjjjjjj jacoby Jones 50 yrd touchdown
14-13 Houston
Svaka cast
14-13 Houston
Svaka cast
realno Romo se naljutio

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Cowboysi vode, kakva je stuacija tamo?CLS je napisao/la:realno Romo se naljutio![]()
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
td patriots, gotovo
20-16
20-16
Jedan je Tom Brady. Bravo momci. Brady je ponovo dokazao da je najbolji pod pritiskom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Svaka cast, thats how u do itamerosm je napisao/la:Jedan je Tom Brady. Bravo momci. Brady je ponovo dokazao da je najbolji pod pritiskom.
Schaub bi bacio interception u ovakvoj situaciji 100%
Teze od ocekivanog dosli smo do nove pobjede, iako na pocetku utakmice stvorili prednost od 10 poena i onda neshvatljivo stali, da bi u posljednjim sekundama Brady ponovo dokazao svoju klasu. Ovo je 20 pobjeda na domacem terenu u regularnom dijelu sezone i posljednji put smo izgubili 30.11.08 od Steelersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Win!
4 izgubljene lopte, who the fuck we think we are?!
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
cheatersrandy_moss je napisao/la:Win!![]()
- randy_moss
- Kontakt:
Odleprsaj...Zeljovac_1921 je napisao/la:cheatersrandy_moss je napisao/la:Win!![]()
4 izgubljene lopte, who the fuck we think we are?!![]()
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
pa ne moze se to tek tako zaboraviti
Ne bitno, cestitke, u svakom slucaju.
- Der_Bomber
- Kontakt:
GENIUS!

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.