Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Juventinisimo i Ajax, vidim li jos jednom da da po temama igraca diskutujete iskljucivo o Papetu i taktici, nece ostati samo na brisanju vasih komentara... Molim vas da se drzite u okviru teme na kojoj pisete.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vi slavite ko da je werder bolji od galate pa taj werder ide u cvajtu ove godine losi su skroz... trebo je ostat u galati
Bolje i cvajta nego tribine ili klupamacca je napisao/la:Vi slavite ko da je werder bolji od galate pa taj werder ide u cvajtu ove godine losi su skroz... trebo je ostat u galati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... zad/137140" onclick="window.open(this.href);return false;
on fakat puko.
on fakat puko.
1946
pa dobro je i rekao sto se jacine kluba tice Werder je trenutno za klasu ili dvije slabiji od Galate, ali koga briga nek Hajrovic igra kako zna i onda sljedi transfer u jaci klub i od Werdera i Galate
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nije normalan xD hoce bas da ga hejtaju navijaci
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Rekao je istinu, čitao sam i komentare na bild-u i nema niti jedan protiv njega. Nijemci vole iskrenost, kao i svi ljudi, što bi sada lagao da je Bremen korak naprijed.
Njemu je najbitnije da igra i siguran sam da bi nakon jedne dobre sezone prešao u bolji klub. Pa klupska legenda Aaron Hunt je otišao upravo radi stanja u klubu (igračkog kadra). Werder je svojevremeno igrao strašan napadački fudbal, uvijek su imali vanserijskog igrača, no par pogrešnih transfera i postali su osrednji klub, nešto kao HSV.
Njemu je najbitnije da igra i siguran sam da bi nakon jedne dobre sezone prešao u bolji klub. Pa klupska legenda Aaron Hunt je otišao upravo radi stanja u klubu (igračkog kadra). Werder je svojevremeno igrao strašan napadački fudbal, uvijek su imali vanserijskog igrača, no par pogrešnih transfera i postali su osrednji klub, nešto kao HSV.
Volim ga kao igrača al' izgleda da mu je IQ jako nizak. Ne možeš ovo izjavit' ... i nije ovo prvi put da izjavi nešto ovako nepromišljeno. 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ko mu je konkurencija u verderu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je istina, ovo je glupost svih gluposti, ali ako ćemo se voditi onom da fudbaleri nisu naročito inteligentni, onda...
Kakva crna iskrenost, pa gdje ćeš ovo izjaviti?!
Čovjek bi rekao da je igračina i da se pola Evrope borilo za njega. Werder je baš klub po mjeri.
Kakva crna iskrenost, pa gdje ćeš ovo izjaviti?!
Čovjek bi rekao da je igračina i da se pola Evrope borilo za njega. Werder je baš klub po mjeri.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ogranicen je ovaj momak, izgleda malo vise
Kako je ono izjavio nedavno, ako zelite da vidite ko sam, kako igram, idite na youtube
Kako je ono izjavio nedavno, ako zelite da vidite ko sam, kako igram, idite na youtube
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Svejedno se nije trebao izlanuti na ovakav način. Ponio se pravo nezahvalno prema klubu. Nikako ne bi valjalo da navuče gnjev navijača zbog ovoga poteza. Hajro mi je baš drag igrač, ali slične gluposti kao avantura u Turskoj pred SP ili aktuelna izjava ga mogu koštati uspješne karijere.
Nažalost, ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je neslavno završio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova izjava je iskljucivo zbog toga sto sa Werderom nece igrati Europska takmicenja, no definitivno nije isto igrati protiv Fenera, Besiktasa ili protiv Bayerna, Dortmunda, Schalkea i ostalih velikana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ulizuje se navijacima ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kakav njihov gnjev i zahvalnost, na cemu im se ima zahvaliti, na tome sto su ga kao slobodnog igraca primili u klub ? Oni se mogu samo njemu zahvaliti sto je od toliko pitencijalnih klubova bas njihov odabrao, jer realno iako nije igracina, igraca sa takvim potencijalom bi zeljela vecina klubova. Njemci su svjesni toga kolko im je klub oslabljen i kolko su imali srece da ga dovedu i zato se oko njegove izjave koja je potpuno realna nije digla velika frka.Claus je napisao/la:Svejedno se nije trebao izlanuti na ovakav način. Ponio se pravo nezahvalno prema klubu. Nikako ne bi valjalo da navuče gnjev navijača zbog ovoga poteza. Hajro mi je baš drag igrač, ali slične gluposti kao avantura u Turskoj pred SP ili aktuelna izjava ga mogu koštati uspješne karijere.Nažalost, ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je neslavno završio.
-
imperator10
- Kontakt:
Budi ti Izete sretan ako uopšte budeš igrao u Werderu.Sad je jasno što nije igrao u Galatasarayu.
I on se dig'o. Treba bit zahvalan sto su ga ljudi doveli. Misli ako je bio u galati(sjedio na klupi) da je bio bitan klubu i da se promovisao i da se za njega klubovi otimaju. Po meni je ovo napredak u njegovoj karijeri.
- donniedarko
- Kontakt:
Normalno izrazio svoje misljenje, sto je objektivno tacno i zbog toga se nece loziti u Njemackoj upravo jer je istinito. To je samo u Bosni cudno 
Za naše igrače, prelazak u Bundesligu iz bilo kojeg kluba van liga petica je veliki napredak, ne znam sta glumi Izet. Neka bude sretan, mogao je završiti mnogo goremarcelo12 je napisao/la:I on se dig'o. Treba bit zahvalan sto su ga ljudi doveli. Misli ako je bio u galati(sjedio na klupi) da je bio bitan klubu i da se promovisao i da se za njega klubovi otimaju. Po meni je ovo napredak u njegovoj karijeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.