Mozemo gorazde dobit i sa izmijenjenim sastavom. Sacuvao bih svakog ko ima 2 zuta samo da plastiku rijesimo.HeliosIzDomzala je napisao/la:Vjerovatno će tako i biti. Siguran sam da je poslan Silic da to odradi. On je poput bajraktarevica i poprzenovica čovjek za odradit posao. Al ne bih uradio što ti kažeš, pa da kiksamo i ovdje i tamo. On će nas osakatit kolko toliko. Plastika je čudoplavobijeliii je napisao/la:Mislim da nam se smiješi kartoniranje pred Olimpik. Pola ekipe ima dva kartona. Najbolje ih sve sacuvat za utakmicu u Sarajevu.
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
plavobijeliii je napisao/la:Mozemo gorazde dobit i sa izmijenjenim sastavom. Sacuvao bih svakog ko ima 2 zuta samo da plastiku rijesimo.HeliosIzDomzala je napisao/la:Vjerovatno će tako i biti. Siguran sam da je poslan Silic da to odradi. On je poput bajraktarevica i poprzenovica čovjek za odradit posao. Al ne bih uradio što ti kažeš, pa da kiksamo i ovdje i tamo. On će nas osakatit kolko toliko. Plastika je čudoplavobijeliii je napisao/la:Mislim da nam se smiješi kartoniranje pred Olimpik. Pola ekipe ima dva kartona. Najbolje ih sve sacuvat za utakmicu u Sarajevu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pozz za mancinija, forumasa s najduzim stazom u prvoj ligi Hahahahah joj valja te palijat i sljedece godine ovdje hahah.
Baš si simpa lik, sta god se sprema na otoci dzaba kad je Velež riješio Gračanicu hahahahhaha vidim te kako se brises s foruma na kraju sezone nakon još jedne BLAMAGE u prvoj ligi. Silne potrošene pare i kupovine uzalud hahahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahhahaha
Baš si simpa lik, sta god se sprema na otoci dzaba kad je Velež riješio Gračanicu hahahahhaha vidim te kako se brises s foruma na kraju sezone nakon još jedne BLAMAGE u prvoj ligi. Silne potrošene pare i kupovine uzalud hahahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahhahaha
Ono sto se smijesilo i prosle godine, sjecas se? Kad smo vas ostavili bez titule u po Sarajeva.Mancini je napisao/la: Izgleda im baš komplekse nabili.![]()
![]()
A šta se tek smiješi na Otoci?
TŽV!
atomac123 je napisao/la:Ono sto se smijesilo i prosle godine, sjecas se? Kad smo vas ostavili bez titule u po Sarajeva.Mancini je napisao/la: Izgleda im baš komplekse nabili.![]()
![]()
A šta se tek smiješi na Otoci?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Danas nasa najslabija utakmica kuci. Jeli umor stigao igrace ili kisa koja je padala gotovo citavu utakmicu neznam. Gorazde sasvim zasluzeno doslo do boda. A i mi pored lose igre moramo biti zadovoljni bodom. Sudija je posebna prica. Produzio poluvrijeme za minutu a Gorazde zabi gol u 6 minuti nadoknade. Drugo poluvrijeme produzio 2 minute a bilo 6 izmjena i valjanja najmanje 5 minuta itd. Silic na tajnom zadatku. TZV
Sta je sa Devedzica sto nikako ne igra?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Imamo 2 top stopera. Koprivica i Hasić. Treći je izbor.Skojevska je napisao/la:Sta je sa Devedzica sto nikako ne igra?
Da danas budete efikasni kao protiv nas u Vrapčićima. Ne može Olimpik 4 dati ni pomoću trikova. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Bruka i sramota. Popišali se na čitavu sezonu
-
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:Da danas budete efikasni kao protiv nas u Vrapčićima. Ne može Olimpik 4 dati ni pomoću trikova.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Upravo tako.plavobijeliii je napisao/la:Bruka i sramota. Popišali se na čitavu sezonu
-
- Kontakt:
Taman sutra plata hehe
Jel Šemso stigao kuci, pobjeze nakon 6 gola? 

Šemso fino vas ljudi ispratiše. Tamo kamenje i napadi, u Tešnju a Olimpik vam šesticu složi. Gospodski, sarajevski.
Vala sam se svemu nadao al' da ćete se naguziti to nisam...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Papito nemoj grijesiti dusu ako nisi siguran. Da su namjestali nebi ih 6:1 nabili. Nemoj brato radi gostoprimstva ljudi koje su pokazali kada smo im gostovali ove dvije godine,nemoj radi parole nedavno sta misle o Velezu,nemoj brato radi dvadesetak ljudi iz Tesnja koji su juce bili u Gracanici da pruze podrsku Velezu.I ako je njihovo rukovodstvo nesto radilo (a ja cisto sumnjam da jest) obicni navijaci nemaju nista sa tim. Od mene puno srece Tosku u sljedecoj sezoni. Prava raja*p!p!t@* je napisao/la:Vala sam se svemu nadao al' da ćete se naguziti to nisam...

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
I vi se stvarno pitate nekad sto vas svi mrze?*p!p!t@* je napisao/la:Vala sam se svemu nadao al' da ćete se naguziti to nisam...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
- Kontakt:
Sta cemo sa strucnjakom Mrgudom ?
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.