PametnoRomagnoli13 je napisao/la:Luckasti Van Gaal odbio Gallianijevu ponudu za Fellainija.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Treba ponuditi dovoljnu svotu i dovesti Cavanija ili Balea. Meni dovoljno.
Ne zaboraviti i na odbranu.
Ne zaboraviti i na odbranu.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Felipe Anderson's agent was in England yesterday to meet officials from Manchester United. No official bid made yet #mufc
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam sta da kazem fkt. Nije mi mrzak igrac ali ne vjerujem da on moze imati neku konstantu kod nas. Pojacanje moze biti ali vrlo lako i ogroman flop.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Previse nekonstatan igrac, ove sezone pogotovo. Kad ga ima u mecu, vrh, ali vise ga nema nego sto ga ima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Felipe Anderson's agent was in England yesterday to meet officials from Manchester United. No official bid made yet #mufc
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma znam, gledao sam malo Lazio i nije se pokazao baš nešto u tim tekmama, sad do čega je, je li do glave/motivacije, ili je jednostavno takav igrač, ne bih znao reći. Nemamo mnogo izbora, pa se zato bojim da ćemo preuzeti taj rizik, do Manea ne možemo sad u januaru, bez obzira što bi on htio ići, a Sane ide u City vjerovatno na ljeto.
Tako da nam ne prostaje ništa drugo do Anderson sada ili čekati do ljeta neko jače ime, od čega neće biti ništa pa ćemo se morati zadovoljiti sa Maneom
Tako da nam ne prostaje ništa drugo do Anderson sada ili čekati do ljeta neko jače ime, od čega neće biti ništa pa ćemo se morati zadovoljiti sa Maneom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da je Ed pametan da pokusa za Lacazettea. On nije bas klasicno krilo, napadac je, ali krilni napadac moze biti. Svrake vec nude 25m evra, ali nece on tamo sigurno, a za 30m bi dosao, po meni bolje resenje a i jeftinije, iako mozda nije adekvatno za krilo, ali ko te pita, ako u napadu imas Martiala, znas ti kako bi prstala ta konekcija.
Ovako Andersona dovedes i nadas se da posle prve tekme nece poceti da pijanci po pub-ovima, jer bas deluje tako.
Ovi za Manea traze 60m, po meni je to sulud novac, za te pare Isca dovodis, ili dodas jos malo i eto ti Griezmann. Dobar Mane, ali ne toliko dobar.
Ovako Andersona dovedes i nadas se da posle prve tekme nece poceti da pijanci po pub-ovima, jer bas deluje tako.
Ovi za Manea traze 60m, po meni je to sulud novac, za te pare Isca dovodis, ili dodas jos malo i eto ti Griezmann. Dobar Mane, ali ne toliko dobar.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da će Griezmann negdje iz Atletia, plus ako i bude sigurno će tražiti više od 60 mil obzirom na porast cijena, (po meni ispod 80 neće ići), ali nama to i nije glavni problem, nego to što će za njega biti u redu pola Evrope, PSG prije svega jer je Francuz, tako da tu nemamo šanse. Odmah piši propalo, zato i kažem da ćemo se morati vratiti Maneu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zar Griezmann nema neku otkupnu klauzulu kao i mnogi igrači Atletica? Ali opet, dobro je to Rio konstatovao,ako se PSG uključi u utrku za njega to je u startu gubljenje vremena.Em je Francuz em ko to može parirati ludim Arapima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma dovest cemo Joea Newella, krilo, razvaljuje po champ, 15 milki i gotova prica.
Ebo ti Mouru, Griezmana i ostale top igrace, Lujo vjeruje potencijalima, plus je vjecan na klupi Uniteda.

Ebo ti Mouru, Griezmana i ostale top igrace, Lujo vjeruje potencijalima, plus je vjecan na klupi Uniteda.
AC Milan have contacted Manchester United about a possible loan deal for Marouane Fellaini. [@DiMarzio]
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 jan 2016, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ja mislim da se pricalo o 60m klauzuli, ali dobro, tacno je da on iz Atletia nece nigde skoro. Ja sam to naveo kao opciju, ima Utd snagu i moc da ga dovede, jer opet kazem, dosta su tu jace opcije od Manea za 60m. Ja mislim da bi i Payet bio jeftiniji izbor. Mahrez mozda kocka, ali je zasigurno bolji igrac od Manea, sad koliko bi Lisice trazile, ne verujem da bi bili previse zadrti sa cenom.
Ako moze da se spusti cena, bombona igrac, ali sumnjam da moze. U januaru traziti igraca je svakako tesko, osim za popunjavanje rupa.
Ako moze da se spusti cena, bombona igrac, ali sumnjam da moze. U januaru traziti igraca je svakako tesko, osim za popunjavanje rupa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imamo pare, ali pare ima i još dosta klubova, poput dvojca u Španiji, PSG-a, Citya, Chelsea, Bayerna itd, i u konkurenciji sa većinom njih ne vjerujem da bi nas odabrao, PSG mi se nameće kao logičan izbor ako bude negdje išao iz Atletia. Nije više United tako privlačan ovakvim igračima, Anhel je došao jer PSG nije mogao da ga dovede zbog zabrane, što mu je teško palo, pa je odlučio da uradi sve ne bi li ispunio tu želju sebi, što je uradio na krajuParadajz je napisao/la:Ja sam to naveo kao opciju, ima Utd snagu i moc da ga dovede,
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prema pisanju engleskih medija Darmian je priznao svojim saigračima da nije sretan životom u Manchesteru, te da bi se volio vratiti bliže Italiji. Njegovu situaciju prati Bayern kojeg će od sljedeće sezone sa klupe voditi italijanski stručnjak Carlo Ancelotti.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... eda/180785
Neki dan kaže, fali mu paste i dobrog vina
Stvarno bombe se bacaju...
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... eda/180785
Neki dan kaže, fali mu paste i dobrog vina
Stvarno bombe se bacaju...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ove sezone je puno losiji nego prosle a vjerovatno je razlog propali transfer u United ljetos pa je izgubio motiv i volju da igra za LazioParadajz je napisao/la:Previse nekonstatan igrac, ove sezone pogotovo. Kad ga ima u mecu, vrh, ali vise ga nema nego sto ga ima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Felipe Anderson's agent was in England yesterday to meet officials from Manchester United. No official bid made yet #mufc
vrijedi rizikovati
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ima li istine u ovome da nudimo 75 mil za Balea?
15.10.2013.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
OFICIAL januzaj return to MU

15.10.2013.
[youtube][/youtube]
Kakva mrcina a tek 18 god. Ako ima i sec istine da se povezujemo, odmah dovest, bez obzira sto smo na cm-u fino popunjeni. Uvijek me raduje kada vidim spoj snage i tehnike.
Kakva mrcina a tek 18 god. Ako ima i sec istine da se povezujemo, odmah dovest, bez obzira sto smo na cm-u fino popunjeni. Uvijek me raduje kada vidim spoj snage i tehnike.
Manchester United are pursuing the young Benfica midfielder Renato Sanches, according to reports in Portugal. (telegraph)
Ovo se mora iskoristiti.Schalke captain Benedikt Höwedes has a release clause of £9m. (BILD)
A smooth sea never made a skilled sailor.
Daj Za Lukakua koliko je god potrebno i nikakvi Hovedesi i talenti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.