Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:29

HzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo :roll: :roll: :lol: :lol:
Tu se slazem sa tobom,plus sto u fudbalu ako igra Bosna sa nekim iz drugih bivsih Yu republika,uvek navijam za Bosnu!!! Kad je Slovenija u pitanju ,oni nam dodju nekako zajednicki u fudbalskoj reprezentaciji imaju 3-5 Slovenaca,sve ostalo su Srbi i Muslimani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 maj 2011, 08:34

Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 maj 2011, 08:35

haxonja je napisao/la:Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... :D
..danas ogromna ponuda :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:36

Pa ako se sad ne uzimaju pare ,ja ne znam kad drugo. Mislim dosta toga se desava na kladzi danas i sutra.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 maj 2011, 08:38

I gotta feeling that tonights gonna be a good night :D kladionica!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:52

ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:56

mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)
Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 08:57

mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)
http://thepiratebay.org/torrent/4736327 ... evedalinke
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:59

Tribalian je napisao/la:
Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si lud :roll: :mrgreen:

jaruga - avi file :| a i brate ovo je baš prestaro, 1970 :lol: đe ovo nađe :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 09:06

mandraX je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si lud :roll: :mrgreen:

jaruga - avi file :| a i brate ovo je baš prestaro, 1970 :lol: đe ovo nađe :mrgreen:

http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0

hint: hitovi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 09:10

Citizen-X je napisao/la: http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0

hint: hitovi
slika

Doduše mog'o si nać' da imaju barem 4 seeder-a :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 09:12

je biga hos i muz'cku da ti pustim :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 09:14

Citizen-X je napisao/la:je biga hos i muz'cku da ti pustim :mrgreen:
Seeds (2)
Peers (3)

jbt ove patnje :mrgreen: taman, do sutra nek' skine dobro je :ugeek: :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 maj 2011, 09:21

mandraX je napisao/la:Sabahajrullah ;)
Evo jedna pjesma koja ori u kući sad na Sabahu 8-)

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 09:22

pu nalet' te bilo :twisted: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 09:26

Meni jutarnja kafa leze uz Miles Davisa :) koji sam crnac ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 maj 2011, 09:51

Probudio sam se u 7 sati,ne mogu da spavam zbog napetosti.Inace prva pjesma koju sam cuo jutros je bila ova

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 maj 2011, 09:55

[youtube][/youtube]

:D

opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion grbavicu, moja se raja vec skupila tamo da gleda zeljinu utakmicu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 maj 2011, 10:16

[youtube][/youtube]

8-) 8-) 8-)

Nisam momak iz tvoga kantona :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 maj 2011, 10:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 maj 2011, 10:23

Dobro jutro raja 8-)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []