Tu se slazem sa tobom,plus sto u fudbalu ako igra Bosna sa nekim iz drugih bivsih Yu republika,uvek navijam za Bosnu!!! Kad je Slovenija u pitanju ,oni nam dodju nekako zajednicki u fudbalskoj reprezentaciji imaju 3-5 Slovenaca,sve ostalo su Srbi i MuslimaniHzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... 
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
..danas ogromna ponudahaxonja je napisao/la:Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica...
Pa ako se sad ne uzimaju pare ,ja ne znam kad drugo. Mislim dosta toga se desava na kladzi danas i sutra.
I gotta feeling that tonights gonna be a good night
kladionica!
There is only one United!!!!
ljudovi, treba mi pomoć
došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem 
Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
- Citizen-X
- Kontakt:
http://thepiratebay.org/torrent/4736327 ... evedalinkemandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si ludTribalian je napisao/la:Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
jaruga - avi file
- Citizen-X
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si ludTribalian je napisao/la:Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
![]()
jaruga - avi filea i brate ovo je baš prestaro, 1970
đe ovo nađe
http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0
hint: hitovi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Doduše mog'o si nać' da imaju barem 4 seeder-a
Seeds (2)Citizen-X je napisao/la:je biga hos i muz'cku da ti pustim
Peers (3)
jbt ove patnje
Evo jedna pjesma koja ori u kući sad na SabahumandraX je napisao/la:Sabahajrullah
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
pu nalet' te bilo

Meni jutarnja kafa leze uz Miles Davisa
koji sam crnac 
- Megamon
- Kontakt:
Probudio sam se u 7 sati,ne mogu da spavam zbog napetosti.Inace prva pjesma koju sam cuo jutros je bila ova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion grbavicu, moja se raja vec skupila tamo da gleda zeljinu utakmicu
opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion grbavicu, moja se raja vec skupila tamo da gleda zeljinu utakmicu
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Nisam momak iz tvoga kantona

Nisam momak iz tvoga kantona
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 maj 2011, 10:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro jutro raja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.