FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja 1X igrao. Strahovito ljudi igraju, strahovito.Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski
Kapa dole Gasperiniju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja samo cekam kad ce ih neko spomenut...AlfredNobel je napisao/la:Ja 1X igrao. Strahovito ljudi igraju, strahovito.Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski
Kapa dole Gasperiniju.
Zavrsice u top4 i ligi prvaka sigurno. Evo komentator prozva gasperinija jednim od najboljih trenera godine.
I mi da naletimo bas na njih ove sezone
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kao što smo i na Borusiju bem te fudbale. Od toliko klubova baš na njih.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bez obzira na tih osam komada, sretan sam što sam gledao uživo takvu jednu ekipu. Kakva uigranost, kombinatorika, trka, presing, tačno se zna šta ko radi, a o mentalitetu da ne govorim. Gubili dva razlike ja poluvremenu, zabiše dva i još onaj kreten promaši penal. Roma ne može centar da pređe, isto viktorije da igraju. U Italiji jedino što vrijedi su Juve i Atalanta, ovo ostalo karanana.FrancescoTotti je napisao/la:Ja samo cekam kad ce ih neko spomenut...AlfredNobel je napisao/la:Ja 1X igrao. Strahovito ljudi igraju, strahovito.Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski
Kapa dole Gasperiniju.
Zavrsice u top4 i ligi prvaka sigurno. Evo komentator prozva gasperinija jednim od najboljih trenera godine.
Jeste da smo dobili osmicu i na stranu to što je onaj tokmak Pavlović kriv za barem tri komada, ova ekipa bi na opet toliko uvalila. I ne samo nama, već svakoj iole jačoj ekipi u našoj ligi. Još su prodali Cristantea, Contija, Petagnu i još pola bitnih igrača. Nisam ja džabe hvalio njih, gledao sam ih u dosta mečeva prošle sezone.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:kod Stojnića na instagramuElCartel11 je napisao/la:Vidjen u Sarajevu sinoc.ThrillerHz je napisao/la:Celso Borges?![]()
![]()
1946~
-
Historicar
- Kontakt:
Stvarno smo pehovi, 2014/2015 dobijemo najtežeg protivnika, iz zemlje svjetskih prvaka, Borusiju, prošlo ljeto od milion nositelja u drugom pretkolu Lige Evrope, mi dobijemo jednog od tri koja su se izdvajala kvalitetom (Sevilja, Atalanta, Lajpcig)Memara je napisao/la:Kao što smo i na Borusiju bem te fudbale. Od toliko klubova baš na njih.
Ma hajd sto je Gasperini dobar vec sto igraju atomski fudbal,zabijaju hrpu golova,uostalom mene onih 8-0 nije iznenadilo cak sam i u prvoj milio boga da ne bude debakl,samo ovi nasi dusmani spominju tu osmicu al realnost je ubitacnaFrancescoTotti je napisao/la:Ja samo cekam kad ce ih neko spomenut...AlfredNobel je napisao/la:Ja 1X igrao. Strahovito ljudi igraju, strahovito.Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski
Kapa dole Gasperiniju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi? 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ma dobro sve su to bile blamaze, pa i tekma protiv Atalante je blamaza bez obzira sto su napadacki premocna ekipa, mozda i najatraktivnija ekipa koja je poslije rata gostovala (licno za mene su ispred Newcastlea i Borusije) jer ako neko ima hrabrosti da pogleda snimak vidjet ce kako smo lose stajali u toj utakmici i jednostavno se ponudili Atalanti da nas napuni do vrha, prerano smo se predali sto je suprotno utakmici u Italiji gdje smo se vratili u utakmicu jer su igraci vjerovali da mozda i mogu nesto napraviti, pa su i pokusali, istina moras imati i malo srece no sve se to nekako poklopilo, ali na domacem terenu se vise nikad ne smijemo onako predati bez obzira na protivnika, ok gubis 3-0 u nezz 25. minuti, nije kraj, igraj dalje, udaraj protivnika ako mu nista drugo ne mozes ali ne daj da te onako ponizi pred tvojim navijacima, i iskreno se nadam da su nesto naucili iz te utakmicemuhamedhulk je napisao/la:a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi?
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Zetu necu prežaliti dok sam živ, taj osjecaj poslije horora u Podgorici te vrele noći 9. augusta 2012, ne bi poželio ni največem neprijatelju. Dragan Jović je direktni krivac za tu katastrofu, možda i največu u historiji kluba.Znao je da je revanš sa Zetom utakmica sezone i tri dana prije revanša, u prvenstvu protiv Čelika, na teren pošalje najjači tom, na temperaturi + 30.Tad se vidjelo da su preumorni, u Podgorici su jedva stajali na nogamamuhamedhulk je napisao/la:a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi?
ma ok, to na stranu, nego govorim na osnovu samog stila igre, ova sadasnja Atalanta je vjerovatno najatraktivnija ekipa koja je ovdje gostovala, iako opet to je samo moje misljenje i moj dozivljaj, ali vjerujem da nisam daleko od istine jer i u Seriji A pokazuju da su vjerovatno najatraktivniji tim za gledanje, sto ne znaci da su i najjaci, nije u tome poenta, nego je poenta bila da iako su ofanzivno mocna ekipa, koja i u Italiji moze dati gol, dva, pa svakoj ekipi, nije trebalo da dopustimo onakav poraz,za ono nema opravdanja jer nasi igraci se nisu ni potrudili kako treba da ne dodje do onoga do cega je doslo, jednostavno su izgledali kao nijemi posmatraciMortemHz je napisao/la:Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
Pyro is not a crime !
da sigurno, trebalo se dati 800 miliona eura za ekipu da bi odigrali neriješeno s njima, kad mogu Juventus i Roma zašto mi ne?????THEC je napisao/la:ma ok, to na stranu, nego govorim na osnovu samog stila igre, ova sadasnja Atalanta je vjerovatno najatraktivnija ekipa koja je ovdje gostovala, iako opet to je samo moje misljenje i moj dozivljaj, ali vjerujem da nisam daleko od istine jer i u Seriji A pokazuju da su vjerovatno najatraktivniji tim za gledanje, sto ne znaci da su i najjaci, nije u tome poenta, nego je poenta bila da iako su ofanzivno mocna ekipa, koja i u Italiji moze dati gol, dva, pa svakoj ekipi, nije trebalo da dopustimo onakav poraz,za ono nema opravdanja jer nasi igraci se nisu ni potrudili kako treba da ne dodje do onoga do cega je doslo, jednostavno su izgledali kao nijemi posmatraciMortemHz je napisao/la:Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
trebamo biti zahvalni da su bili tek krenuli s pripremama pa nisu bili u ovoj formi sad....
ne smijem ni zamisliti kakvo bi bahaćenje nastalo da mi nekim slučajem imamo ekipu od 20-40 miliona eura, #nismodobilirealsramota #svidajteotkaz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bolje izgubiti jednu utakmicu od 8:0, nego 8 tekmi izgubit po 1:0ThrillerHz je napisao/la:Zaria je veca sramota od 8:0
Ne mogu da im zamjerim 8:0 nikako. Meni sve u glavi ono 2:2. Pa Juventus ovaj sad zamalo da fasuje u Bergamu. Oni su opasni vec par godina.
Ova Borusija one godine kad nas nakata. Bajern uze 3:0 ako me sjecanje sluzi. Sve su ovo beton ekipe.
Zamisljam opet da nam je dosao Inter, Milan, Lazio, Torino. Dobro bi prosli, atraktivni protivnici, a nisu ovako jaki zadnjih godina.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jednostavno, u datom trenutku se raspucaš. Niko normalan ne bi rekao da će Njemačka razbit Brazila 1:7 usred Marakane, Mančester Arsenala 8:2 (isti rang takmičenja, ekipe u 5 deka), Mančesterski derbi 1:6, Barsa Reala 5:0... Mi i dalje tugujemo za tih 0:8 a slične katastrofe se dešavaju svake godine u fudbalu. Mene kao navijača bi više zaboljelo 5:0 da izgubimo u domaćem prvenstvu od bilo koga, nego 8:0 od 100 puta skuplje ekipe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Po meni je Atalanta nesto najbolje sto se moglo desiti i iskreno mislim da zbog iste cemo aBd i osvojiti duplu krunu. Spustila je i fudbalere i navijace i upravu na zemlju i vratila nas u realnost. Letili smo nakon 2:2, hvala im na prizemljenju, ma koliko bolno je bilo
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 27 jan 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Bas tako, oni sto su se najvise radovali toj osmici su sad na -15.Laznjak je napisao/la:Bolje izgubiti jednu utakmicu od 8:0, nego 8 tekmi izgubit po 1:0ThrillerHz je napisao/la:Zaria je veca sramota od 8:0
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.