FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zizou
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zizou » 27 jan 2019, 16:33

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 jan 2019, 16:36

Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski :-D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jan 2019, 16:44

Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski :-D
Ja 1X igrao. Strahovito ljudi igraju, strahovito.
Kapa dole Gasperiniju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jan 2019, 16:50

AlfredNobel je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Jest da nije za ovu temu, ali gleda li neko Atalantu i Romu? A zrinjski :-D
Kapa dole Gasperiniju.
Ja samo cekam kad ce ih neko spomenut...
Zavrsice u top4 i ligi prvaka sigurno. Evo komentator prozva gasperinija jednim od najboljih trenera godine.
I mi da naletimo bas na njih ove sezone :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 jan 2019, 16:52

Kao što smo i na Borusiju bem te fudbale. Od toliko klubova baš na njih.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jan 2019, 16:56

FrancescoTotti je napisao/la:
Kapa dole Gasperiniju.
Zavrsice u top4 i ligi prvaka sigurno. Evo komentator prozva gasperinija jednim od najboljih trenera godine.
Bez obzira na tih osam komada, sretan sam što sam gledao uživo takvu jednu ekipu. Kakva uigranost, kombinatorika, trka, presing, tačno se zna šta ko radi, a o mentalitetu da ne govorim. Gubili dva razlike ja poluvremenu, zabiše dva i još onaj kreten promaši penal. Roma ne može centar da pređe, isto viktorije da igraju. U Italiji jedino što vrijedi su Juve i Atalanta, ovo ostalo karanana.

Jeste da smo dobili osmicu i na stranu to što je onaj tokmak Pavlović kriv za barem tri komada, ova ekipa bi na opet toliko uvalila. I ne samo nama, već svakoj iole jačoj ekipi u našoj ligi. Još su prodali Cristantea, Contija, Petagnu i još pola bitnih igrača. Nisam ja džabe hvalio njih, gledao sam ih u dosta mečeva prošle sezone.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jan 2019, 17:22

Denchi je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Celso Borges?
Vidjen u Sarajevu sinoc.
kod Stojnića na instagramu :kafa: :wave: :njanjanja:
:urnebes: :urnebes:
1946~

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2019, 17:30

Memara je napisao/la:Kao što smo i na Borusiju bem te fudbale. Od toliko klubova baš na njih.
Stvarno smo pehovi, 2014/2015 dobijemo najtežeg protivnika, iz zemlje svjetskih prvaka, Borusiju, prošlo ljeto od milion nositelja u drugom pretkolu Lige Evrope, mi dobijemo jednog od tri koja su se izdvajala kvalitetom (Sevilja, Atalanta, Lajpcig) :facepalm: :facepalm: :facepalm:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 jan 2019, 17:34

FrancescoTotti je napisao/la:
Kapa dole Gasperiniju.
Ma hajd sto je Gasperini dobar vec sto igraju atomski fudbal,zabijaju hrpu golova,uostalom mene onih 8-0 nije iznenadilo cak sam i u prvoj milio boga da ne bude debakl,samo ovi nasi dusmani spominju tu osmicu al realnost je ubitacna

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jan 2019, 17:34

a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi? :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 jan 2019, 17:42

muhamedhulk je napisao/la:a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi? :mrgreen:
ma dobro sve su to bile blamaze, pa i tekma protiv Atalante je blamaza bez obzira sto su napadacki premocna ekipa, mozda i najatraktivnija ekipa koja je poslije rata gostovala (licno za mene su ispred Newcastlea i Borusije) jer ako neko ima hrabrosti da pogleda snimak vidjet ce kako smo lose stajali u toj utakmici i jednostavno se ponudili Atalanti da nas napuni do vrha, prerano smo se predali sto je suprotno utakmici u Italiji gdje smo se vratili u utakmicu jer su igraci vjerovali da mozda i mogu nesto napraviti, pa su i pokusali, istina moras imati i malo srece no sve se to nekako poklopilo, ali na domacem terenu se vise nikad ne smijemo onako predati bez obzira na protivnika, ok gubis 3-0 u nezz 25. minuti, nije kraj, igraj dalje, udaraj protivnika ako mu nista drugo ne mozes ali ne daj da te onako ponizi pred tvojim navijacima, i iskreno se nadam da su nesto naucili iz te utakmice
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2019, 17:50

Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2019, 17:57

muhamedhulk je napisao/la:a sta cemo sa ostalim godinama...kad se ispadalo? zarija? kukesi? :mrgreen:
Zetu necu prežaliti dok sam živ, taj osjecaj poslije horora u Podgorici te vrele noći 9. augusta 2012, ne bi poželio ni največem neprijatelju. Dragan Jović je direktni krivac za tu katastrofu, možda i največu u historiji kluba.Znao je da je revanš sa Zetom utakmica sezone i tri dana prije revanša, u prvenstvu protiv Čelika, na teren pošalje najjači tom, na temperaturi + 30.Tad se vidjelo da su preumorni, u Podgorici su jedva stajali na nogama :facepalm: :facepalm: :facepalm:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 jan 2019, 18:18

MortemHz je napisao/la:Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
ma ok, to na stranu, nego govorim na osnovu samog stila igre, ova sadasnja Atalanta je vjerovatno najatraktivnija ekipa koja je ovdje gostovala, iako opet to je samo moje misljenje i moj dozivljaj, ali vjerujem da nisam daleko od istine jer i u Seriji A pokazuju da su vjerovatno najatraktivniji tim za gledanje, sto ne znaci da su i najjaci, nije u tome poenta, nego je poenta bila da iako su ofanzivno mocna ekipa, koja i u Italiji moze dati gol, dva, pa svakoj ekipi, nije trebalo da dopustimo onakav poraz,za ono nema opravdanja jer nasi igraci se nisu ni potrudili kako treba da ne dodje do onoga do cega je doslo, jednostavno su izgledali kao nijemi posmatraci
Pyro is not a crime !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 18:26

THEC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zavisi kako ko gleda na to, Borusija je najtrofejniji klub koji je ikada gostovao u BiH.
ma ok, to na stranu, nego govorim na osnovu samog stila igre, ova sadasnja Atalanta je vjerovatno najatraktivnija ekipa koja je ovdje gostovala, iako opet to je samo moje misljenje i moj dozivljaj, ali vjerujem da nisam daleko od istine jer i u Seriji A pokazuju da su vjerovatno najatraktivniji tim za gledanje, sto ne znaci da su i najjaci, nije u tome poenta, nego je poenta bila da iako su ofanzivno mocna ekipa, koja i u Italiji moze dati gol, dva, pa svakoj ekipi, nije trebalo da dopustimo onakav poraz,za ono nema opravdanja jer nasi igraci se nisu ni potrudili kako treba da ne dodje do onoga do cega je doslo, jednostavno su izgledali kao nijemi posmatraci
da sigurno, trebalo se dati 800 miliona eura za ekipu da bi odigrali neriješeno s njima, kad mogu Juventus i Roma zašto mi ne????? :facepalm: :damn:

trebamo biti zahvalni da su bili tek krenuli s pripremama pa nisu bili u ovoj formi sad....

ne smijem ni zamisliti kakvo bi bahaćenje nastalo da mi nekim slučajem imamo ekipu od 20-40 miliona eura, #nismodobilirealsramota #svidajteotkaz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jan 2019, 19:01

Zaria je veca sramota od 8:0
1946~

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 jan 2019, 19:18

ThrillerHz je napisao/la:Zaria je veca sramota od 8:0
Bolje izgubiti jednu utakmicu od 8:0, nego 8 tekmi izgubit po 1:0 :-D

Ne mogu da im zamjerim 8:0 nikako. Meni sve u glavi ono 2:2. Pa Juventus ovaj sad zamalo da fasuje u Bergamu. Oni su opasni vec par godina.

Ova Borusija one godine kad nas nakata. Bajern uze 3:0 ako me sjecanje sluzi. Sve su ovo beton ekipe.

Zamisljam opet da nam je dosao Inter, Milan, Lazio, Torino. Dobro bi prosli, atraktivni protivnici, a nisu ovako jaki zadnjih godina.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jan 2019, 19:25

Jednostavno, u datom trenutku se raspucaš. Niko normalan ne bi rekao da će Njemačka razbit Brazila 1:7 usred Marakane, Mančester Arsenala 8:2 (isti rang takmičenja, ekipe u 5 deka), Mančesterski derbi 1:6, Barsa Reala 5:0... Mi i dalje tugujemo za tih 0:8 a slične katastrofe se dešavaju svake godine u fudbalu. Mene kao navijača bi više zaboljelo 5:0 da izgubimo u domaćem prvenstvu od bilo koga, nego 8:0 od 100 puta skuplje ekipe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jan 2019, 19:39

Po meni je Atalanta nesto najbolje sto se moglo desiti i iskreno mislim da zbog iste cemo aBd i osvojiti duplu krunu. Spustila je i fudbalere i navijace i upravu na zemlju i vratila nas u realnost. Letili smo nakon 2:2, hvala im na prizemljenju, ma koliko bolno je bilo
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 27 jan 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jan 2019, 19:40

Laznjak je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Zaria je veca sramota od 8:0
Bolje izgubiti jednu utakmicu od 8:0, nego 8 tekmi izgubit po 1:0
Bas tako, oni sto su se najvise radovali toj osmici su sad na -15.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []