Desni klik na gif copy addressMamlaz je napisao/la:Hajde daj link molim te, pa da se i meni na avataru Osim radujemohikanac12 je napisao/la:U seharu ovo molim te. Moj Željo.![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Desni klik na gif copy addressMamlaz je napisao/la:Hajde daj link molim te, pa da se i meni na avataru Osim radujemohikanac12 je napisao/la:U seharu ovo molim te. Moj Željo.![]()
Samo pitare treba citat majke mi, ne postoji zanimljivije stivoSamo onako svoje vidjenje poslije odgledane utakmice . SUDIJ(E)A :
- Otvorenim dzonom na Sabanovicevu cjevanicu - cist crveni , ni zuti
- Namjeran udarac laktom u glavu - cist crveni karton , ni zuti
- Ometanje igraca i direktno uticanje na gol . Jeste sudija kao zrak , ali ono prvi put vidim , kao zid
- Da bio je mali ofsajd kod 2. gola tijelo , moguce slobodno sudijsko sranje - ok
- Zec ometa Serbecica , mozda stipa , uglavnom dodiruje i Serbecic zuti , ovaj drugi nista
- Mi 4 zuta , oni ni jedan . Mozda je subjektivno misljenje , ali imam osjecaj da su nas prebili (mozda prejako,ali ostriji su bili)
- Halal ti bilo sudija ako si iz neznanja , ali ako si namjerno , na djeci se obicno vraca (nazalost)
- Kako imaju zasluge za pobjede , 14 bodova i solidne Euro utakmice , tako snose krivicu za poraz Husref i igraci .
- Znam da vas se vecina izaspe kad se spomene Akademija . Kad se izgubi udri po Akademcima , kad igraju i pobjedjuju , daju doprinos za DK(Mujakic,Kovacevic,Pidro) dobri su . Pa se kaze ne bi dobili sansu da ne bi prsta , povreda . Sad su takodje povrede i sigurno da su zdravi igrali bi Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Hodzic ... Zar ne ? Nisu djeca kriva sto igraju , kad se vrate prvotimci rasterati , raskinuti ugovore ili spremiti na posudbe
irfo je napisao/la:Samo pitare treba citat majke mi, ne postoji zanimljivije stivoSamo onako svoje vidjenje poslije odgledane utakmice . SUDIJ(E)A :
- Ometanje igraca i direktno uticanje na gol . Jeste sudija kao zrak , ali ono prvi put vidim , kao zid
- Da bio je mali ofsajd kod 2. gola tijelo , moguce slobodno sudijsko sranje - ok
- Zec ometa Serbecica , mozda stipa , uglavnom dodiruje i Serbecic zuti , ovaj drugi nista
- Mi 4 zuta , oni ni jedan . Mozda je subjektivno misljenje , ali imam osjecaj da su nas prebili (mozda prejako,ali ostriji su bili)
- Halal ti bilo sudija ako si iz neznanja , ali ako si namjerno , na djeci se obicno vraca (nazalost)
- Kako imaju zasluge za pobjede , 14 bodova i solidne Euro utakmice , tako snose krivicu za poraz Husref i igraci .
- Znam da vas se vecina izaspe kad se spomene Akademija . Kad se izgubi udri po Akademcima , kad igraju i pobjedjuju , daju doprinos za DK(Mujakic,Kovacevic,Pidro) dobri su . Pa se kaze ne bi dobili sansu da ne bi prsta , povreda . Sad su takodje povrede i sigurno da su zdravi igrali bi Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Hodzic ... Zar ne ? Nisu djeca kriva sto igraju , kad se vrate prvotimci rasterati , raskinuti ugovore ili spremiti na posudbe
Pocinje me ovo sa ovim provokacijama vec nervirati. Yebo majku ne mogu se sjetiti al mi njih nismo ovoliko sprdali posle one pobjede od tri nula prosle sezone. Viber mi je pun poruka te severine sa peticom, te stevanovic i stanic i slicno. Vjerovatno sam sinocni poraz najlakse podnio u zadnjih par godina, al opet brate puno je pet komada. Nadam se da nasi igraci prate ovo na drustvenim mrezama i da ce znat adekvatno odgovoriti na ovo sinoc. I dalje sam misljenja smo najbolji i da cemo na kraju biti prvaci. Dotako bih se Vladana koji je evidentno umislio da je Tibo Kurtoa a juce je primio peticu bez obzira bio kriv il ne trebo bi se zapitati. Drugo yebem krpicu i alispahicu sve zbog proslave gola i nadam se da ce im istok znati odgovoriti u sledecem derbiju. Ja samo znam jedno ako zeljeznicar bude prvak sa Zecom, Stilicem i Alispahicem ovu ligu treba ugasiti!
Moždairfo je napisao/la:Samo pitare treba citat majke mi, ne postoji zanimljivije stivoSamo onako svoje vidjenje poslije odgledane utakmice . SUDIJ(E)A :
Šta kaže, lako podnio porazBosniaBoston je napisao/la:Pocinje me ovo sa ovim provokacijama vec nervirati. Yebo majku ne mogu se sjetiti al mi njih nismo ovoliko sprdali posle one pobjede od tri nula prosle sezone. Viber mi je pun poruka te severine sa peticom, te stevanovic i stanic i slicno. Vjerovatno sam sinocni poraz najlakse podnio u zadnjih par godina, al opet brate puno je pet komada. Nadam se da nasi igraci prate ovo na drustvenim mrezama i da ce znat adekvatno odgovoriti na ovo sinoc. I dalje sam misljenja smo najbolji i da cemo na kraju biti prvaci. Dotako bih se Vladana koji je evidentno umislio da je Tibo Kurtoa a juce je primio peticu bez obzira bio kriv il ne trebo bi se zapitati. Drugo yebem krpicu i alispahicu sve zbog proslave gola i nadam se da ce im istok znati odgovoriti u sledecem derbiju. Ja samo znam jedno ako zeljeznicar bude prvak sa Zecom, Stilicem i Alispahicem ovu ligu treba ugasiti!
Bjezi ba, zaboravio da ste pretprosle sezone popusili derbi tri putaHZ_ilidzaa je napisao/la:Nisam ni znao,od kako koristim IG cca. 4 godine, da imam fanove Željezničara u followerima.
Jesu izašli iz rupa