FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kontrasviju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kontrasviju » 01 sep 2019, 21:24

Mamlaz je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:U seharu ovo molim te. Moj Željo. :bih:

slika

slika

slika
Hajde daj link molim te, pa da se i meni na avataru Osim raduje
Desni klik na gif copy address ;)
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 sep 2019, 21:28

Samo onako svoje vidjenje poslije odgledane utakmice . SUDIJ(E)A :
- Otvorenim dzonom na Sabanovicevu cjevanicu - cist crveni , ni zuti
- Namjeran udarac laktom u glavu - cist crveni karton , ni zuti
- Ometanje igraca i direktno uticanje na gol . Jeste sudija kao zrak , ali ono prvi put vidim , kao zid
- Da bio je mali ofsajd kod 2. gola tijelo , moguce slobodno sudijsko sranje - ok
- Zec ometa Serbecica , mozda stipa , uglavnom dodiruje i Serbecic zuti , ovaj drugi nista
- Mi 4 zuta , oni ni jedan . Mozda je subjektivno misljenje , ali imam osjecaj da su nas prebili (mozda prejako,ali ostriji su bili)
- Halal ti bilo sudija ako si iz neznanja , ali ako si namjerno , na djeci se obicno vraca (nazalost)
- Kako imaju zasluge za pobjede , 14 bodova i solidne Euro utakmice , tako snose krivicu za poraz Husref i igraci .
- Znam da vas se vecina izaspe kad se spomene Akademija . Kad se izgubi udri po Akademcima , kad igraju i pobjedjuju , daju doprinos za DK(Mujakic,Kovacevic,Pidro) dobri su . Pa se kaze ne bi dobili sansu da ne bi prsta , povreda . Sad su takodje povrede i sigurno da su zdravi igrali bi Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Hodzic ... Zar ne ? Nisu djeca kriva sto igraju , kad se vrate prvotimci rasterati , raskinuti ugovore ili spremiti na posudbe
Samo pitare treba citat majke mi, ne postoji zanimljivije stivo :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 sep 2019, 21:29

Sta im bi sa gazdom jel osto do kraja tekme.Ha ha sjebo se Vjetnanac.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 sep 2019, 21:33

irfo je napisao/la:
- Ometanje igraca i direktno uticanje na gol . Jeste sudija kao zrak , ali ono prvi put vidim , kao zid
- Da bio je mali ofsajd kod 2. gola tijelo , moguce slobodno sudijsko sranje - ok
- Zec ometa Serbecica , mozda stipa , uglavnom dodiruje i Serbecic zuti , ovaj drugi nista
- Mi 4 zuta , oni ni jedan . Mozda je subjektivno misljenje , ali imam osjecaj da su nas prebili (mozda prejako,ali ostriji su bili)
- Halal ti bilo sudija ako si iz neznanja , ali ako si namjerno , na djeci se obicno vraca (nazalost)
- Kako imaju zasluge za pobjede , 14 bodova i solidne Euro utakmice , tako snose krivicu za poraz Husref i igraci .
- Znam da vas se vecina izaspe kad se spomene Akademija . Kad se izgubi udri po Akademcima , kad igraju i pobjedjuju , daju doprinos za DK(Mujakic,Kovacevic,Pidro) dobri su . Pa se kaze ne bi dobili sansu da ne bi prsta , povreda . Sad su takodje povrede i sigurno da su zdravi igrali bi Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Hodzic ... Zar ne ? Nisu djeca kriva sto igraju , kad se vrate prvotimci rasterati , raskinuti ugovore ili spremiti na posudbe

Pocinje me ovo sa ovim provokacijama vec nervirati. Yebo majku ne mogu se sjetiti al mi njih nismo ovoliko sprdali posle one pobjede od tri nula prosle sezone. Viber mi je pun poruka te severine sa peticom, te stevanovic i stanic i slicno. Vjerovatno sam sinocni poraz najlakse podnio u zadnjih par godina, al opet brate puno je pet komada. Nadam se da nasi igraci prate ovo na drustvenim mrezama i da ce znat adekvatno odgovoriti na ovo sinoc. I dalje sam misljenja smo najbolji i da cemo na kraju biti prvaci. Dotako bih se Vladana koji je evidentno umislio da je Tibo Kurtoa a juce je primio peticu bez obzira bio kriv il ne trebo bi se zapitati. Drugo yebem krpicu i alispahicu sve zbog proslave gola i nadam se da ce im istok znati odgovoriti u sledecem derbiju. Ja samo znam jedno ako zeljeznicar bude prvak sa Zecom, Stilicem i Alispahicem ovu ligu treba ugasiti!
:tokralju:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 01 sep 2019, 21:35

:salut: Hvala tebra

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 01 sep 2019, 21:35

irfo je napisao/la:
Možda :rol:
1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 sep 2019, 21:39

Mojne štipat Zecu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 sep 2019, 21:41

E cuj stipo ga mozda :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 21:46

Slabo ko realno gleda stvari. Imali su dosta nafake na terenu ove sezone. Oni to predstavljaju kao unaprijedjenje Musemica na taktickom planu, ali iskreno da nisu imali nafake ne bi upisali ni dvije pobjede ove sezone. Lopta pamti. I nama se vratilo uvijek kad smo se provlacili sa nafakom utakmice. Vrati se sve kad-tad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 sep 2019, 22:06

Kaze Denchi pitica, da je prvi gol ofsajd jer je Bojo gledao loptu a bio u ofsajdu. Novo divovsko pravilo :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2019, 22:08

BosniaBoston je napisao/la:
Pocinje me ovo sa ovim provokacijama vec nervirati. Yebo majku ne mogu se sjetiti al mi njih nismo ovoliko sprdali posle one pobjede od tri nula prosle sezone. Viber mi je pun poruka te severine sa peticom, te stevanovic i stanic i slicno. Vjerovatno sam sinocni poraz najlakse podnio u zadnjih par godina, al opet brate puno je pet komada. Nadam se da nasi igraci prate ovo na drustvenim mrezama i da ce znat adekvatno odgovoriti na ovo sinoc. I dalje sam misljenja smo najbolji i da cemo na kraju biti prvaci. Dotako bih se Vladana koji je evidentno umislio da je Tibo Kurtoa a juce je primio peticu bez obzira bio kriv il ne trebo bi se zapitati. Drugo yebem krpicu i alispahicu sve zbog proslave gola i nadam se da ce im istok znati odgovoriti u sledecem derbiju. Ja samo znam jedno ako zeljeznicar bude prvak sa Zecom, Stilicem i Alispahicem ovu ligu treba ugasiti!
:tokralju:
Šta kaže, lako podnio poraz :lol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 sep 2019, 22:15

Kakvi su to idioti :lol:
Ako nisu ugasili ligu kad su divevi bili prvaci sa Hebibovicem, Rahmanovicem, rupom na golu, Fidrom i slicnim bolidima onda je ne treba nikad ugasit. Ma levati se podigli bez ikakvog razloga, ekipa im mrtvi prosjek, nista bolji od Tuzle, Sirokog, Velza, daleko ispod nas i Zrinjskog. Taktika im je sto vise nafake.
Cuva Bog Zelju svog!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 01 sep 2019, 22:38

Bicemo prvaci, neka ugase ligu. Ovi pitari su zaista prevazisli sami sebe. Onaj vidio 3 neregularna gola, onaj opet cetiri. Onome trecem klub primio 5 komada, razmontirani na proste faktore, ali on uvjeren da ce biti prvaci. E. Zec, Alispahic, Krpic su sinoc demonstrirali silu na terenu, a mi na tribinama. Nikad u zivotu ovoliko nisam poderao grlo. Ljudi, kunem vam se da jos uvijek jedva pricam. I naravno, provociram citav dan, a poceo sam jos sinoc. Znam da im smeta, ali tako im je grah pao. A padao im je grah pet puta sinoc. Fino je danas biti Zeljovac, malo je reci... Toliko klipova, slika, zaje...cije, a jos na njihov racun. Drago mi je da smo ih onako ponizili, i spustili na zemlju. Dugo oni ovo zaboraviti nece. VTŽ
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 01 sep 2019, 23:17

Prvo da čestitam svim plavim akterima na sinoćnjoj predstavi. Hvala svima za predivni vikend.
moSa ljoŽe

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 sep 2019, 23:30

Nisam ni znao,od kako koristim IG cca. 4 godine, da imam fanove Željezničara u followerima.
Jesu izašli iz rupa :mrgreen:

iguita

Post Postao/la iguita » 01 sep 2019, 23:32

Zamolio bi ako ima neki link sa snimkom cijele utakmice od sinoc. Hvala.

Mujke1921
Kontakt:

Post Postao/la Mujke1921 » 01 sep 2019, 23:33

Nema potrebe se dizati u nebesa, rano je pricati o tituli ljudi sta je vama .. jes da smo svrsili po faci anamo onima, tek je 7kolo .. ima jos bruku da se igra, svi vjerujemo da mozemo biti i ostati u vrhu, titula se uzima na ovim 'manjim tekmama', ja sam u to siguran.. mnogo mnogo ce biti kikseva, kako s nase strane, tako i s njihove (Zrinjski,Sarajevo) nadam se da ce oni imati vise kikseva

Sretno nam

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 23:45

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nisam ni znao,od kako koristim IG cca. 4 godine, da imam fanove Željezničara u followerima.
Jesu izašli iz rupa :mrgreen:
Bjezi ba, zaboravio da ste pretprosle sezone popusili derbi tri puta :kafa: :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2019, 23:57

Ono kad njihovi bivši igrači slave golove kao da su im prvi u karijeri :lol:

Toliko o njima :opaopa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2019, 00:01

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, mnon46 i 48 gostiju.