Nas ubrzo on i malac desni bek.Began.Mamlaz je napisao/la:Pogotovo Vojokerimatomic1921 je napisao/la:Samo igraju Vojo i Stojke
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bek nam treba kao zrakiguita je napisao/la:Nas ubrzo on i malac desni bek.Began.Mamlaz je napisao/la:Pogotovo Vojokerimatomic1921 je napisao/la:Samo igraju Vojo i Stojke
BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vasilić?irfo je napisao/la:BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ma jok, Bogi na 100% snage je pojacanjeRokoko87 je napisao/la:Vasilić?irfo je napisao/la:BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Koliko nasi imaju odmora? Vidim Veseli chilla na moru 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sef je rekao 5 dana, 5 im je mjeraLjoZee je napisao/la:Koliko nasi imaju odmora? Vidim Veseli chilla na moru
Koja glupa logika, cuj Kemo je borben al los stoper i ako ga ne zamjenimo ne pise nam se dobro.
Znaci dovedemo novog stopera i pise nam se dobro.
Kemo je solidan stoper za nasu ligu i odlicno izgleda s Sipom.
Ekipa u 7 kola nema poraza i neko bi nesto mijenjao...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Haha cuj slagao me. Ja ti kazem radi, znam s kim djelim informacije, ne brini. Opustenomohikanac12 je napisao/la:Ne radi brate, neko te slagao. Opustite se, uzivajte, idemo se spremati za Velež i nastavak prvenstva. Svi zajedno, kao jedan!Manijaci19871921 je napisao/la:Radi se na potpisu jednog stopera-povratnika
Mi smo Željini Željo je naš!
Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 02 sep 2019, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Koja glupa logika, cuj Kemo je borben al los stoper i ako ga ne zamjenimo ne pise nam se dobro.
moSa ljoŽe
Rukovodstvo i stručni štab pobjedu poklanjaju navijačima
Željezničar je u subotnjem gradskom derbiju savladao Sarajevo sa 5:2. Plavi su i ovaj put imali bezrezervnu podršku navijača, a Upravni odbor i stručni štab FK Željezničar veliku pobjedu poklanjaju vjernim navijačima, legendama i prijateljima Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/rukovodstvo-i- ... ima/38551/
Željezničar je u subotnjem gradskom derbiju savladao Sarajevo sa 5:2. Plavi su i ovaj put imali bezrezervnu podršku navijača, a Upravni odbor i stručni štab FK Željezničar veliku pobjedu poklanjaju vjernim navijačima, legendama i prijateljima Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/rukovodstvo-i- ... ima/38551/
Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
samo ako Osimov filter prodje, i kaze da je pojacanje onda je bas pojacanje...Osim je dokazan strucnjak da namirise igraca i postavi ga na tacnu poziciju.Manijaci19871921 je napisao/la:Haha cuj slagao me. Ja ti kazem radi, znam s kim djelim informacije, ne brini. Opustenomohikanac12 je napisao/la:Ne radi brate, neko te slagao. Opustite se, uzivajte, idemo se spremati za Velež i nastavak prvenstva. Svi zajedno, kao jedan!Manijaci19871921 je napisao/la:Radi se na potpisu jednog stopera-povratnika
Mi smo Željini Željo je naš!
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Meni je Stevanovic ovu sezonu odlican, mozda i najbolja sezona od kako je tu. Pavic daleko najlosiji. Stanic naprijed dobar, nazad zna puhat...Mamlaz je napisao/la:Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Pa upravo i govorim zbog Stanica i Pavica. Stana nama treba nazad da je dobar a ne naprijedManijaci19871921 je napisao/la:Meni je Stevanovic ovu sezonu odlican, mozda i najbolja sezona od kako je tu. Pavic daleko najlosiji. Stanic naprijed dobar, nazad zna puhat...Mamlaz je napisao/la:Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
To se svakako slazem. Samo imas problem sto je dobrog lijevog beka jako tesko naci. A nama odgovara jedino opcija da dovedes na sigurno boljeg od ovih al to je bas tesko naci. Stanic je bolji od Pavica na lijevom beku iako to nije njegova pozicija al nekad ima jako glupe poteze ko da ima 10 utakmica u nogama a ne 250. Nedefinisan je al je i takav bolji od Pavica pa i Sinise.Rokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
jel i kod vas bila slicna situacija?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Bezideja je napisao/la:To se svakako slazem. Samo imas problem sto je dobrog lijevog beka jako tesko naci. A nama odgovara jedino opcija da dovedes na sigurno boljeg od ovih al to je bas tesko naci. Stanic je bolji od Pavica na lijevom beku iako to nije njegova pozicija al nekad ima jako glupe poteze ko da ima 10 utakmica u nogama a ne 250. Nedefinisan je al je i takav bolji od Pavica pa i Sinise.Rokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Ako će se dovoditi neko sličnog kvaliteta, onda nam ni ne treba, samo neko ko će moći odmah uskočiti i biti upgrade u odnosu na postojeće.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Rokoko otkad ti mislis da je Stanic bolji od Sinise? 
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 43 gosta.