FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno”
Kako su samo najluđi života mi hahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ma debili. Nebitnbi su. Ovog Jahica ako potpisu, nece odigrati ukupno 30 minuta, jer ce ga raja na zub uzet, ako vide da se gubi, ima da potone ko titanik.
Jbg nista nije slagao ako se pusti onom ublehasu da mesetari kao sto rece prethodna uprava FK Željezničara.Benkara21 je napisao/la:“Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno”
"Zna se kako su se prije titule osvajale",rekose ljudi.
Nezz koliko ste primjetili kad je Amar dosao opet u Zelju Osim(Tresnjevka)je isti dan haman posjetio saveez.
Od Zelje moras biti duplo bolji jer Ce onaj nastimati ublehas sve sto moze.
Nemojte o Jahicu,ako ga budemo pljuvali Husref Ce ga jos vise gurati.A ko zna, ja sam toliko pljuvao Tatara,a sad mi je u potpisu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Izgleda protiv Napretka 5.2. igramo na nekom 'sporednom' terenu pa vjerojatno Arena neće raditi prijenos 
On da moze mesetariti kao prije, bio bi selektor.mma_hz je napisao/la:Jbg nista nije slagao ako se pusti onom ublehasu da mesetari kao sto rece prethodna uprava FK Željezničara.Benkara21 je napisao/la:“Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno”
"Zna se kako su se prije titule osvajale",rekose ljudi.
Nezz koliko ste primjetili kad je Amar dosao opet u Zelju Osim(Tresnjevka)je isti dan haman posjetio saveez.
Od Zelje moras biti duplo bolji jer Ce onaj nastimati ublehas sve sto moze.
Nemojte o Jahicu,ako ga budemo pljuvali Husref Ce ga jos vise gurati.A ko zna, ja sam toliko pljuvao Tatara,a sad mi je u potpisu.
Realno stavi najbolji 11 zelje i sarajeva i na kraju 2-11ili 3-10 za FKS.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 30 jan 2019, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu da su ovi standardni igraci( Ahmo, Krle i vecina ostalih) na postedi danas, protiv olimpika igraju ive rezerve i ovi novi, tamam da odigraju vise pa da vidimo imal od njih sta
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
https://postimg.cc/5HTJ6gg4/a087ce08Benkara21 je napisao/la:“Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno”
Đe si ti na poslu? Došli @Beli i ja na kafu, tebe nigdje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
https://postimg.cc/6723jy1Q/81e954c4
Selam od mene i Kurdica, pardon Skore. Znam da je neka legenda kluba
Selam od mene i Kurdica, pardon Skore. Znam da je neka legenda kluba
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U koliko je tekma? Nisam upratio, sorry.
Ja na odmoru hahaha, Garo je gore prva bio ja mislimskoroalen je napisao/la:https://postimg.cc/5HTJ6gg4/a087ce08Benkara21 je napisao/la:“Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno”
Đe si ti na poslu? Došli @Beli i ja na kafu, tebe nigdje.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Jer je teren na otoci **** trenutnoThrillerHz je napisao/la:A u kampu se igra? Mislio sam da je na Otoci, ne znam zastoMortemHz je napisao/la:U 2, ne daju nikad tamo.ThrillerHz je napisao/la:Kad je tekma sutra, moze li se otic gledat?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije mi bas jasno zasto, zar nisu doveli tog finca?Benjolos je napisao/la:Jel ovo štetočina Pavlović ode na posudbu u Čelik?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
A bas sam se bio nalozio da odem gledat, jbg...Denchi je napisao/la:
Jer je teren na otoci **** trenutno
U 2 uz prenos na nasem YT kanaluVenamaHrabrih je napisao/la:U koliko je tekma? Nisam upratio, sorry.
1946~
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E @zuka matematika zayebajeZukanovic je napisao/la:Realno stavi najbolji 11 zelje i sarajeva i na kraju 2-11ili 3-10 za FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A kad budemo dobri puste nam i malo streamaRahma je napisao/la:Hoce li poceti?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sto nije na klubskom kanalu?
Početni sastav: Džafić, Šofranac, Dupovac, Šabanović, Bekić, Lazić, Stanojević, Halilović, Handžić, Šišić i Cruz.
Lazic na DM
Lazic na DM
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, nedimmmm1337, plisek i 41 gost.