Sta bi reko Arsla.Grohotom se smijemDonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
Safet Sušić - Pape
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
+1DukeOfWellington je napisao/la:Ti nisi navijač reprezentacije, ti si navijač Safeta Sušića. Uz to si i nevaspitan. Srami se svog razmišljanja.calcio je napisao/la:A ti znas da je slagao jer ti je sapnula engleska kraljica na uho.
Kako samo trcite pred rudu, ovo je cudo. Samo cekate neki povod da pljujete, lazni navijaci.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Head je napisao/la:Moze li mi neko od ovih sto su popljuvali sve reci sta ce napisati ako Pape izjavi da nema nikakve veze sa ovom odlukom i da je ona plod saveza ?
1946
Za sunjica je maradona dok vranjes treba da ide u brazil.calcio je napisao/la:Realno, nije Zukanovic neka klasa i ne vjerujem da je bolji od njih. Od Vranjesa nije sigurno bolji.DonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja mu neću vjerovati.Head je napisao/la:Head je napisao/la:Moze li mi neko od ovih sto su popljuvali sve reci sta ce napisati ako Pape izjavi da nema nikakve veze sa ovom odlukom i da je ona plod saveza ?
Degutantan i podmukao potez malograđanina Sušića.
Otjerati igrača iz repezentacije zato što su mu se riječi izvukle iz konteksta je sramotno i bezobrazno.
Lako je Zukanovića otjerati, a protiv Egipta na poluvremenu ne smije u svlačionicu ući jer se boji Džeke i Emira.
Otjerati igrača iz repezentacije zato što su mu se riječi izvukle iz konteksta je sramotno i bezobrazno.
Lako je Zukanovića otjerati, a protiv Egipta na poluvremenu ne smije u svlačionicu ući jer se boji Džeke i Emira.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa realno, nikakvi su sva trojica i ako se Bičo ne oporavi, popušili smo gacalcio je napisao/la:Realno, nije Zukanovic neka klasa i ne vjerujem da je bolji od njih. Od Vranjesa nije sigurno bolji.DonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Momci, molim vas da mi oprostite! Do danas sam stitio papeta! Ode sve u pm, kad pomislim samo da su sunjic i vranjes zamjene za bicu i spahu.... Joj jadni mi...
Jah bas ce izjaviti da je kriva ruka koja ga hrani i koja je sa njim u totalnom talu... Naravno zeljno iscekujemo da okrivi Zuku i da mu kaze da se stidiHead je napisao/la:Head je napisao/la:Moze li mi neko od ovih sto su popljuvali sve reci sta ce napisati ako Pape izjavi da nema nikakve veze sa ovom odlukom i da je ona plod saveza ?

Otkad ja potenciram da je ovaj savez haman isti kao i onaj prethodni... Cekalo se samo da Ivica ode sa mjesta predsjednika i da dodju mafioze i krimosi kao Uske i comp.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:

Ovaj je sigurno gotov,tu nema nikakve dileme.Ako ne ode nakon Brazila onda ce biti otjeran.
Medjutim,ono sto nam je sad problematicno je samo prvenstvo,odnosno kako da odigramo nesto i kako da se ne osramotimo.
Jasno je da ova varalica ne preza ni od cega pa tako ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da u Brazilu forsira svoje igrace,jasno da je njemu to najvaznija stvar a to nas neminovno vodi u debakl.
E sad,pitanje je sta mi mozemo uciniti.Bojim se nista puno jer daleko je varalica sad,daleko je od naseg gnjeva i nasih navijaca.Njegov bezobrazluk je vec do sad prepolovio broj navijaca koji su namjeravali ici u Brazil,i to sto bude tamo je nedovoljno da mu se sa tribina poruci sta navijaci misle o njegovim rabotama.
Jedino rijesenje bi bilo da ga igraci ne slusaju nikako,da ga iskljuce iz kompletnog procesa i da preuzmu stvari u svoje ruke,svakako samo bleji i kucka prstima po klupi za rezervne igrace,ne ucestvuje uopste u utakmicama.
Ja druge nade osim ovoga ne vidim.
Medjutim,ono sto nam je sad problematicno je samo prvenstvo,odnosno kako da odigramo nesto i kako da se ne osramotimo.
Jasno je da ova varalica ne preza ni od cega pa tako ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da u Brazilu forsira svoje igrace,jasno da je njemu to najvaznija stvar a to nas neminovno vodi u debakl.
E sad,pitanje je sta mi mozemo uciniti.Bojim se nista puno jer daleko je varalica sad,daleko je od naseg gnjeva i nasih navijaca.Njegov bezobrazluk je vec do sad prepolovio broj navijaca koji su namjeravali ici u Brazil,i to sto bude tamo je nedovoljno da mu se sa tribina poruci sta navijaci misle o njegovim rabotama.
Jedino rijesenje bi bilo da ga igraci ne slusaju nikako,da ga iskljuce iz kompletnog procesa i da preuzmu stvari u svoje ruke,svakako samo bleji i kucka prstima po klupi za rezervne igrace,ne ucestvuje uopste u utakmicama.
Ja druge nade osim ovoga ne vidim.
Mahalska kaze da ce u avionu za Brazil biti familije celnika saveza,Midhat Dzeko i ostala bagra.
Sramotno je da nema mjesta za Zukanovica a familije su se uhljebile.
Opet ponavljam ako je Safetova odluka da ne ide Zukanovic u Brazil ja prestajem da ga branim. Ali cekam da se oglasi selektor.
Sramotno je da nema mjesta za Zukanovica a familije su se uhljebile.
Opet ponavljam ako je Safetova odluka da ne ide Zukanovic u Brazil ja prestajem da ga branim. Ali cekam da se oglasi selektor.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Safet će otići kad mu dosadi, prije nikad, niti će ga neko iz saveza smjeniti, jer su oni nesposobni naći boljeg trenera od Safeta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Podcjenjujete Vranjesa. Meni je on tu negdje sa Bicom, uglavnom mi je ispred Zukanovica.legenda reala je napisao/la:Pa realno, nikakvi su sva trojica i ako se Bičo ne oporavi, popušili smo gacalcio je napisao/la:Realno, nije Zukanovic neka klasa i ne vjerujem da je bolji od njih. Od Vranjesa nije sigurno bolji.DonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
Samo neka ne igraju protiv Argentine, Iran OK.ARGUMENT je napisao/la:Daj boze da ostane na slucaju "Zukanovic"... Vidjecete vi koliko ce Susic, Hadzic i Vrsajevic naskupiti minutaja se molim bogu da se sva trojica povrede, iskreno receno!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ja mislim da je pape kriv i za ove poplave
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 maj 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Naravno da je Vranješ bolji od Zuke.Pa samo kad vidis u kakvom gigantu igra Vranješ sve ti je jasno.calcio je napisao/la:Realno, nije Zukanovic neka klasa i ne vjerujem da je bolji od njih. Od Vranjesa nije sigurno bolji.DonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
Sta drugo ocekivati od vas vec da mu lizete paksu i branite ga, ipak nas je on odveo u brazilbordobijeli je napisao/la:ja mislim da je pape kriv i za ove polave

- legenda reala
- Kontakt:
Ne nego ga ti precjenjuješcalcio je napisao/la:
Podcjenjujete Vranjesa. Meni je on tu negdje sa Bicom, uglavnom mi je ispred Zukanovica.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nezna pape ni da su bile poplave.terabajt je napisao/la:Sta drugo ocekivati od vas vec da mu lizete paksu i branite ga, ipak nas je on odveo u brazilbordobijeli je napisao/la:ja mislim da je pape kriv i za ove polave![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.